Δεκτό το αίτημα Ηλία για Έλληνα δικηγόρο

Δεν συζητήθηκε το αίτημα των ελληνικών αρχών για έκδοση της Αντωνίας Ηλία στην Ελλάδα ούτε στη δεύτερη εμφάνιση της Αντωνίας Ηλία στο τοπικό δικαστήριο του Λονδίνου, καθώς η πρώην πρωτοδίκης υπέβαλε το αίτημα να την εκπροσωπήσει Έλληνας δικηγόρος το οποίο και έγινε δεκτό.

 

Παράλληλα η κ. Ηλία ζήτησε από το δικαστήριο να την αφήσει ελεύθερη με εγγύηση για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να έχει την δυνατότητα, όπως είπε, να επικοινωνεί με το δικηγόρο της και να συγκεντρώσει στοιχεία που θα βοηθήσουν την υπεράσπισή της.

 

Πρότεινε μάλιστα, προκειμένου να αφεθεί προσωρινά ελεύθερη, να καταβάλλει χρηματική εγγύηση χιλίων λιρών και να παρουσιάζεται κάθε ημέρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της, στην πόλη Μπράιτον.

 

Η πρόεδρος του δικαστηρίου δέχθηκε το αίτημά της, να εκπροσωπηθεί με δικηγόρο από την Ελλάδα με έξοδά της, απέρριψε όμως την πρότασή της να αφεθεί προσωρινά ελεύθερη, τονίζοντας ότι το δικαστήριο πιστεύει πως εάν αφεθεί ελεύθερη δεν πρόκειται να προσέλθει ξανά στο αγγλικό δικαστήριο.

 

Η πρόεδρος του δικαστηρίου όρισε νέα ημερομηνία, την 31 Μαΐου, να εμφανιστεί πάλι στο δικαστήριο η κα Αντωνία Ηλία, για να συζητηθεί πλέον το αίτημα των ελληνικών αρχών για την έκδοσή της στην Ελλάδα.


protoselida

World Business

H Walmart μηνύει την Tesla

H Walmart μηνύει την Tesla

Η Walmart μηνύει την Τesla, καθώς όπως υποστηρίζει τα ηλιακά πάνελ της δεύτερης προκάλεσαν πυρκαγιές...

Secret Money

«Συνωστισμός» για τις AΠE

«Συνωστισμός» για τις AΠE

Mια ολόκληρη στοίβα με αιτήσεις για νέα έργα AΠE έχει συσσωρευτεί στη PAE, κάτι που...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.