Νέα πολιτική πρωτοβουλία στον χώρο της Κεντροδεξιάς

Την υπογραφή δύο πρώην υπουργών των κυβερνήσεων Καραμανλή, των κ.κ. Σάββα Τσιτουρίδη και Νίκου Τσιαρτσιώνη φέρει η ιδρυτική διακήρυξη του Δικτύου Ελλήνων Ριζοσπαστών, της νέας πολιτικής πρωτοβουλίας από το χώρο της Κεντροδεξιάς.

 

Η ιδρυτική διακήρυξη παρουσιάστηκε σήμερα, 7 Μαρτίου 2017. Η ημερομηνία επελέγη συμβολικά καθώς στις 7 Μαρτίου 2004, η ΝΔ με αρχηγό τον Κώστα Καραμανλή κέρδισε τις εκλογές. Στόχος του φορέα, σύμφωνα με τη διακήρυξή του, είναι: «Το Δίκτυο είναι ένας φορέας που συστήνεται με στόχο την ενεργή και ουσιαστική συμβολή, σε μια ανοικτή κι οργανωμένη διαβούλευση, για την κατάρτιση ενός Εθνικού Σχεδίου υπέρβασης της βαθιάς και πολύπλευρης κρίσης και ανασυγκρότησης της χώρας με βάση τη λογική και το ρεαλισμό". Δηλώνουν επίσης ότι "λειτουργούμε θετικά και χωρίς ανταγωνισμούς με κομματικούς οργανισμούς ή άλλες πρωτοβουλίες που κάνουν συναφείς διαπιστώσεις κι έχουν παραπλήσιους προβληματισμούς κι ανησυχίες με τους δικούς μας».

 

Σημειώνουν επίσης ότι «θα είμαστε παρόντες με τις ιδέες, τις θέσεις και τις προτάσεις μας σε όλα τα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών, της οικονομίας και της κοινωνίας στην Ελλάδα, στην υπόλοιπη Ευρώπη και στον κόσμο».


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

World Business

200 απολύσεις στον Καναδά ανακοίνωσε η Ford

200 απολύσεις στον Καναδά ανακοίνωσε η Ford

Ότι θα προχωρήσει σε περίπου 200 απολύσεις στην αλυσίδα συναρμολόγησης των εγκαταστάσεών της στην πόλη...

Secret Money

 H ΔEΠA KAI O POSEIDON

H ΔEΠA KAI O POSEIDON

Ένας (ακόμη) λόγος που «επείγουν» οι αποφάσεις για την «επόμενη μέρα» της ΔEΠA είναι οι...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.