Επιχειρήσεις

Έργο 1,6 εκατ. ευρώ στο Ομάν από "Βαράγκης"

Την ανάληψη έργου συνολικής επένδυσης 1,6 εκατ. ευρώ, στο Σουλτανάτο του Ομάν γνωστοποίησε η Βαράγκης Α.Β.Ε.Π.Ε.

 

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ανέλαβε τη μελέτη, την κατασκευή και την τοποθέτηση εξοπλισμού ύψους 1,6 εκατ. ευρώ στο Juwaira Boutique Hotel, ως μέρος του "Salalah Beach Project" στο Σουλτανάτο του Ομάν, στο έργο ολοκληρωμένων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων της κοινοπραξίας Muriya Tourism Development, στην οποία συμμετέχουν η Αιγυπτιακή Orascom Tourism & Development και η κρατική εταιρεία Omran.

 

Επίσης, η Βαράγκης ανέλαβε το σχεδιασμό της εσωτερικής διαρρύθμισης 65 σουιτών ξενοδοχείου, τον κατά παραγγελία σχεδιασμό επίπλων, την παραγωγή και την προμήθεια εξοπλισμού στην Ελλάδα, την εν συνεχεία εξαγωγή, τοποθέτηση, καθώς και την εγκατάστασή του στο Σουλτανάτο του Ομάν.

 

Σημειώνεται ότι η εταιρεία κέρδισε το εν λόγω υψηλής προβολής πρότζεκτ, μετά από διεθνή ανταγωνισμό.

 

Το έργο αυτό αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος Σεπτεμβρίου 2011 και εντάσσεται στο πλαίσιο της επιτυχημένης πορείας της εταιρείας στον τομέα των ειδικών επαγγελματικών έργων στη Μέση Ανατολή και των προσπαθειών της για τη συνέχιση της αύξησης της εξαγωγικής δραστηριότητας.

Επισημαίνεται ότι προς εξυπηρέτηση του σκοπού αυτού, ιδρύθηκε η θυγατρική Varangis Turnkey Solutions LLC στο Abu Dhabi των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ενώ στο Ομάν η εταιρεία αντιπροσωπεύεται από την τοπική Blue Umbrella LLC.


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή