Έργο 88 εκατ. στα Εμιράτα από ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Ο κατασκευαστικός Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, μέσω της 100% θυγατρικής του κατασκευαστικής εταιρείας ΤΕΡΝΑ ΑΕ, ανέλαβε έργο αξίας 88 εκατ. ευρώ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το έργο αφορά την κατασκευή του νοσοκομειακού συγκροτήματος Danat Al Emarat στο Εμιράτο του Άμπου Ντάμπι για λογαριασμό της εταιρείας Uemedical Services LLC.

 

Το νοσοκομείο Danat Al Emarat, θα είναι μία από τις μεγαλύτερες και πολυτελέστερες νοσοκομειακές μονάδες στο Άμπου Ντάμπι, στοχεύοντας στην κάλυψη του κενού που υφίσταται στον τομέα της παροχής υπηρεσιών υγείας για γυναίκες και παιδιά στην ευρύτερη περιοχή. Το νοσοκομείο θα έχει συνολική επιφάνεια 59.000 τ.μ. και χωρητικότητα 119 κλινών-μονόκλινων δωματίων και θα περιλαμβάνει επτά «βασιλικές» και 15 VIP σουίτες.

 

Το κατασκευαστικό αντικείμενο που ανέλαβε η ΤΕΡΝΑ ΑΕ περιλαμβάνει το κεντρικό κτίριο του νοσοκομείου, το οποίο θα έχει συνολικό ύψος 65 μέτρα με 2 υπόγεια και 11 ορόφους, καθώς και το κτίριο ηλεκτρο-μηχανολογικών εγκαταστάσεων που αναπτύσσεται σε 4 ορόφους.

 

Η διάρκεια της περιόδου κατασκευής είναι 22 μήνες. Επιπλέον, προγραμματίζεται και δεύτερη φάση του έργου η οποία θα ανατεθεί μέχρι το τέλος τους έτους.

 

Με το νέο αυτό έργο, το συνολικό ανεκτέλεστο της ΤΕΡΝΑ ΑΕ ανέρχεται πλέον σε περίπου 2,1 δισ. ευρώ, εκ των οποίων περίπου 340 εκατ. ευρώ αφορούν έργα στο εξωτερικό.


protoselida

Περιβάλλον

Η Κλιματική Αλλαγή απειλεί με υποβάθμισξη πολλές περιοχές της Ελλάδας

Η Κλιματική Αλλαγή απειλεί με υποβάθμισξη πολλές περιοχές…

Τον κίνδυνο υποβάθμισης του πολύπλοκου αναγλύφου που χαρακτηρίζει την Ελλάδα, επισήμανε ο ακαδημαϊκός, Χρήστος Ζερεφός...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.