Σύσκεψη για τη βία στα γήπεδα

Στο επίκεντρο για άλλη μια φορά το θέμα της βίας στα γήπεδα, καθώς θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη την με τη συμμετοχή εκπροσώπων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, της αστυνομίας αλλά και των ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα.

 

Ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής τόνισε την περασμένη Πέμπτη μετά τη συνάντηση του με τους κ. Πιλάβιο και Κομνηνό ότι η πολιτεία βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους εκπροσώπους του ποδοσφαίρου.

 

Όλα αυτά αναφορικά με τον νέο πειθαρχικό κώδικα που θα ψηφιστεί στην γενική συνέλευση της ΕΠΟ στις αρχές Ιουνίου και θα προβλέπει αυστηρές ποινές σε περίπτωση επεισοδίων.

 

Στην συνάντηση της Δευτέρας αναμένεται να συζητηθούν με εκπροσώπους του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας τεχνικά ζητήματα ασφαλείας των γηπέδων.

 

Εξάλλου η Σούπερ Λίγκα έχει καταθέσει τις δικές της προτάσεις μεταξύ των οποίων είναι να αξιοποιηθεί ουσιαστικά από την ΕΛ.ΑΣ. το εγκατεστημένο σύστημα εποπτείας αθλητικών εγκαταστάσεων (κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης CCTV), καθώς και όλο το οπτικοακουστικό υλικό (βίντεο αγώνα, δημοσιευμένες φωτογραφίες), για συλλήψεις όσων συμμετέχουν σε επεισόδια.

 

Επίσης έχει ζητήσει να επανέλθει το "ιδιώνυμο" για όσους συλλαμβάνονται και καταδικάζονται για συμμετοχή σε επεισόδια σε γήπεδα.


protoselida

World Business

Volkswagen για Τουρκία: Δεν θα κάνουμε εργοστάσιο σε πεδίο μάχης

Volkswagen για Τουρκία: Δεν θα κάνουμε εργοστάσιο σε…

Ο πρόεδρος-διευθύνων σύμβουλος της Volkswagen υπερασπίστηκε σήμερα την απόφαση της εταιρείας να αναβάλλει την κατασκευή...

Secret Money

TA «AΠONEPA»

TA «AΠONEPA»

Aκόμη η PAE «πληρώνει» τα «απόνερα» από την υπόθεση της πολυήμερης κατάρρευσης των πληροφοριακών συστημάτων...

Τεχνολογία

Ενίσχυση του mobile internet στην Ελλάδα εν μέσω κρίσης

Ενίσχυση του mobile internet στην Ελλάδα εν μέσω…

Η οικονομική κρίση της τελευταίας δεκαετίας δεν έκαμψε καθόλου το τεχνολογικό φρόνημα των Ελλήνων on...

Υγεία & Διατροφή

Δοκιμή πρώτη φορά «χειμερίας νάρκης» σε ανθρώπους

Δοκιμή πρώτη φορά «χειμερίας νάρκης» σε ανθρώπους

Άνθρωποι τέθηκαν από γιατρούς σε αναστολής ζωτικών λειτουργιών (suspended animation- κατάσταση «χειμερίας νάρκης») για πρώτη...

Περιβάλλον

Ναύπακτος: Συνέδριο της ΠΑΝΔΟΙΚΟ για θαλάσσιο χωροταξικό

Ναύπακτος: Συνέδριο της ΠΑΝΔΟΙΚΟ για θαλάσσιο χωροταξικό

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Οικολογικών Οργανώσεων (ΠΑΝΔΟΙΚΟ), που εκπροσωπεί περισσότερες από 40 οικολογικές οργανώσεις από όλη...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.