Σύσκεψη για τη βία στα γήπεδα

Στο επίκεντρο για άλλη μια φορά το θέμα της βίας στα γήπεδα, καθώς θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη την με τη συμμετοχή εκπροσώπων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, της αστυνομίας αλλά και των ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα.

 

Ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής τόνισε την περασμένη Πέμπτη μετά τη συνάντηση του με τους κ. Πιλάβιο και Κομνηνό ότι η πολιτεία βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους εκπροσώπους του ποδοσφαίρου.

 

Όλα αυτά αναφορικά με τον νέο πειθαρχικό κώδικα που θα ψηφιστεί στην γενική συνέλευση της ΕΠΟ στις αρχές Ιουνίου και θα προβλέπει αυστηρές ποινές σε περίπτωση επεισοδίων.

 

Στην συνάντηση της Δευτέρας αναμένεται να συζητηθούν με εκπροσώπους του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας τεχνικά ζητήματα ασφαλείας των γηπέδων.

 

Εξάλλου η Σούπερ Λίγκα έχει καταθέσει τις δικές της προτάσεις μεταξύ των οποίων είναι να αξιοποιηθεί ουσιαστικά από την ΕΛ.ΑΣ. το εγκατεστημένο σύστημα εποπτείας αθλητικών εγκαταστάσεων (κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης CCTV), καθώς και όλο το οπτικοακουστικό υλικό (βίντεο αγώνα, δημοσιευμένες φωτογραφίες), για συλλήψεις όσων συμμετέχουν σε επεισόδια.

 

Επίσης έχει ζητήσει να επανέλθει το "ιδιώνυμο" για όσους συλλαμβάνονται και καταδικάζονται για συμμετοχή σε επεισόδια σε γήπεδα.


protoselida

World Business

H Walmart μηνύει την Tesla

H Walmart μηνύει την Tesla

Η Walmart μηνύει την Τesla, καθώς όπως υποστηρίζει τα ηλιακά πάνελ της δεύτερης προκάλεσαν πυρκαγιές...

Secret Money

«Συνωστισμός» για τις AΠE

«Συνωστισμός» για τις AΠE

Mια ολόκληρη στοίβα με αιτήσεις για νέα έργα AΠE έχει συσσωρευτεί στη PAE, κάτι που...

Αθλητικά

Έφτασε στην Κίνα η αποστολή της Εθνικής Ανδρών

Έφτασε στην Κίνα η αποστολή της Εθνικής Ανδρών

Στην Κίνα βρίσκεται η Εθνική μας ομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.