Κοντά στη νέα γενιά IT developers η Intrasoft

Τη στήριξη της σε νέα ταλέντα στην αγορά του ICT υπογράμμισε για άλλη μία φορά η INTRASOFT International, μέσω της χορηγίας του συνεδρίου Voxxed Days, αλλά και με τη συνδιοργάνωση του Microsoft Hackfest στο πλαίσιο της φετινής διάσκεψης DevIT στην Ελλάδα.

 

Τη Χρυσή Χορηγία της INTRASOFT στο συνέδριο Voxxed Days, που έλαβε χώρα στην Αθήνα από τις 18 - 20 Μαΐου, ακολούθησε από τις 22 έως τις 24 Μαΐου το Microsoft Hackfest στο πλαίσιο του DevIT. Ο στόχος του Hackfest ήταν να δημιουργήσει ένα ψηφιακό μηχανισμό ανίχνευσης θορύβου στο χώρο εργασίας. Το Hackfest έκλεισε επισήμως με τη διοργάνωση ξεχωριστής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 25 Μαΐου και συνδιοργανώθηκε από τη Microsoft και την INTRASOFT, παρέχοντας λεπτομερείς πληροφορίες για το πώς συνεργάστηκαν οι προγραμματιστές για να επιτύχουν τον κοινό στόχο τους.

 

Το παγκοσμίου φήμης συνέδριο Voxxed Days έχει κερδίσει έδαφος τα τελευταία χρόνια και έχει καταστεί εκδήλωση-θεσμός στο χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας, συγκεντρώνοντας ομιλητές που επιθυμούν να μοιραστούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους. Η εκδήλωση του Μαΐου κάλυψε τα γνωστικά αντικείμενα: Server Side Java, Γλώσσα Java, Cloud and Big Data, Web & HTML, Mobile, Γλώσσες Προγραμματισμού, Αρχιτεκτονική & Ασφάλεια, Μεθοδολογία και Μελλοντικές Τεχνολογίες.

 

Όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση, η συμμετοχή της INTRASOFT υπογραμμίζει την σταθερή υποστήριξη της εταιρείας στην ανάπτυξη ταλέντων σε όλη την Ευρώπη, ως πηγή συνεχούς προστιθέμενης αξίας τόσο εσωτερικά όσο και προς τους πελάτες της.

 

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International σχολίασε: «Πιστεύουμε στα νέα ταλέντα και στην θετική ενέργεια που φέρνει η νέα γενιά προγραμματιστών. Η στρατηγική μας απόφαση να στηρίξουμε αυτήν την άκρως καταρτισμένη, υψηλής εξειδίκευσης κοινότητα θα ωφελήσει τελικά όλους τους εμπλεκόμενους στην αγορά πληροφορικής».


protoselida

Media

Απεβίωσε ο αρχικός κιθαρίστας των Motorhead, Larry Wallis

Απεβίωσε ο αρχικός κιθαρίστας των Motorhead, Larry Wallis

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών άφησε ο πρώτος κιθαρίστας των Motorhead,...

Secret Money

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

Mπορεί ο Γ. Σταματίου να διατηρήθηκε στη θέση του επικεφαλής του Iασώ, αλλά στο νέο...

Αυτοκίνητο

Fiat: Επενδύει σε νέες υπηρεσίες για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Fiat: Επενδύει σε νέες υπηρεσίες για τα ηλεκτρικά…

Μνημόνιο συνεργασίας στην έρευνα των υπηρεσιών που αφορούν στα δίκτυα V2G υπεγράφη μεταξύ της Terna,...

Περιβάλλον

ΚΑΠΕ: Ανέλαβε το πρόγραμμα EMOBICITY για την ηλεκτροκίνηση

ΚΑΠΕ: Ανέλαβε το πρόγραμμα EMOBICITY για την ηλεκτροκίνηση

Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (KAΠE) ανέλαβε πρόσφατα τον συντονισμό του νέου ευρωπαϊκού προγράμματος EMOBICITY...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.