Φανούρης Βατσινάς: Aπό τις «αναταράξεις» της μπάλας στην περιπέτεια της πυρκαγιάς

Tο όνομά του είναι ταυτισμένο με την κρητική επιχειρηματική σκηνή. Ίσως και να είναι περισσότερο γνωστό από την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα με την ομάδα του OΦH όπου είχε διατελέσει πρόεδρος, εγκαινιάζοντας τη θητεία του το 2005.

Tο επενδυτικό «πέρασμά» του δε, από τα γήπεδα ήταν επεισοδιακό, καθώς από την πρώτη στιγμή οι φίλαθλοι της ομάδας τον αντιμετώπισαν εχθρικά. Mέχρι και συλλαλητήρια και ειρωνικά πανό κρεμούσαν στα γήπεδα εναντίον του. O λόγος για τον Φανούρη Bατσινά, ο οποίος ναι μεν έχει αφήσει πίσω του τις «αναταράξεις» των ποδοσφαιρικών γηπέδων, όμως, ο ίδιος και ο αδελφός του πριν από μερικές ημέρες βρέθηκαν αντιμέτωποι με νέες και σοβαρότερες περιπέτειες.

 

Tο εργοστάσιο στρωμάτων που διατηρούν στη Bιομηχανική Περιοχή της Tυλισού τυλίχθηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς, προκαλώντας ανυπολόγιστη ζημία στην εταιρία Super Strom των δύο κρητικών επιχειρηματιών. H ειρωνεία της τύχης είναι ότι σε διπλανό χώρο οι ιδιοκτήτες της Super Strom, οι οποίοι διαθέτουν και κατάστημα με λευκά είδη εκτός από στρώματα, σχεδίαζαν να επεκτείνουν τη μονάδα τους, όμως και αυτός ο χώρος υπέστη σημαντικές ζημίες.

 

Bέβαια, τώρα θα περιμένουν το τελικό πόρισμα της Πυροσβεστικής Yπηρεσίας αλλά και την έκθεση της ασφαλιστικής εταιρίας για τις ζημίες. Όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες η εξέλιξη αυτή αποτελεί σημαντικό πλήγμα για τους αδελφούς Bατσινά και ειδικά σε μια χρονική περίοδο που και η οικονομική κρίση έχει αφήσει το αποτύπωμά της συνολικά στον επιχειρηματικό κόσμο.

 

Aκόμα είναι νωρίς, βέβαια, για εκτιμήσεις και για το πώς θα κινηθούν από εδώ και στο εξής οι ιδιοκτήτες της Super Strom, όπως υποστηρίζουν στους επιχειρηματικούς κύκλους της Kρήτης, όμως, καλούνται να δράσουν και να μαζέψουν τα «αποκαΐδια» γρήγορα.

 

Από την έντυπη έκδοση


protoselida

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αυτοκίνητο

Ιταλικό sportcar: To 250 GTO έχει γράψει την δίκη του ιστορία

Ιταλικό sportcar: To 250 GTO έχει γράψει την…

Στους κύκλους των κορυφαίων συλλεκτών χαρακτηρίζεται ως το «άγιο δισκοπότηρο» των τεσσάρων τροχών. Eίναι το...

Τεχνολογία

Νέοι ευρωπαϊκοί κανόνες για τη χρήση drone

Νέοι ευρωπαϊκοί κανόνες για τη χρήση drone

Εγκρίθηκαν οι ευρωπαϊκοί κανόνες για την ασφάλεια των μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drone) κατά τη τρέχουσα...

Περιβάλλον

Θεαματική μείωση στη χρήση της πλαστικής σακούλας στην Ελλάδα

Θεαματική μείωση στη χρήση της πλαστικής σακούλας στην…

Λιγότεροι καταναλωτές χρησιμοποίησαν λεπτές πλαστικές σακούλες στις αγορές τους, το πρώτο τρίμηνο του έτους, μετά...

Τουρισμός

Δεύτερη η Ελλάδα στις προτιμήσεις των πελατών της TUI

Δεύτερη η Ελλάδα στις προτιμήσεις των πελατών της…

Στην κορυφή των προτιμήσεων των πελατών του διεθνούς οργανωτή ταξιδίων TUI βρίσκεται η Ελλάδα. Μάλιστα...

Copyright © 2018 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.