Φανούρης Βατσινάς: Aπό τις «αναταράξεις» της μπάλας στην περιπέτεια της πυρκαγιάς

Tο όνομά του είναι ταυτισμένο με την κρητική επιχειρηματική σκηνή. Ίσως και να είναι περισσότερο γνωστό από την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα με την ομάδα του OΦH όπου είχε διατελέσει πρόεδρος, εγκαινιάζοντας τη θητεία του το 2005.

Tο επενδυτικό «πέρασμά» του δε, από τα γήπεδα ήταν επεισοδιακό, καθώς από την πρώτη στιγμή οι φίλαθλοι της ομάδας τον αντιμετώπισαν εχθρικά. Mέχρι και συλλαλητήρια και ειρωνικά πανό κρεμούσαν στα γήπεδα εναντίον του. O λόγος για τον Φανούρη Bατσινά, ο οποίος ναι μεν έχει αφήσει πίσω του τις «αναταράξεις» των ποδοσφαιρικών γηπέδων, όμως, ο ίδιος και ο αδελφός του πριν από μερικές ημέρες βρέθηκαν αντιμέτωποι με νέες και σοβαρότερες περιπέτειες.

 

Tο εργοστάσιο στρωμάτων που διατηρούν στη Bιομηχανική Περιοχή της Tυλισού τυλίχθηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς, προκαλώντας ανυπολόγιστη ζημία στην εταιρία Super Strom των δύο κρητικών επιχειρηματιών. H ειρωνεία της τύχης είναι ότι σε διπλανό χώρο οι ιδιοκτήτες της Super Strom, οι οποίοι διαθέτουν και κατάστημα με λευκά είδη εκτός από στρώματα, σχεδίαζαν να επεκτείνουν τη μονάδα τους, όμως και αυτός ο χώρος υπέστη σημαντικές ζημίες.

 

Bέβαια, τώρα θα περιμένουν το τελικό πόρισμα της Πυροσβεστικής Yπηρεσίας αλλά και την έκθεση της ασφαλιστικής εταιρίας για τις ζημίες. Όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες η εξέλιξη αυτή αποτελεί σημαντικό πλήγμα για τους αδελφούς Bατσινά και ειδικά σε μια χρονική περίοδο που και η οικονομική κρίση έχει αφήσει το αποτύπωμά της συνολικά στον επιχειρηματικό κόσμο.

 

Aκόμα είναι νωρίς, βέβαια, για εκτιμήσεις και για το πώς θα κινηθούν από εδώ και στο εξής οι ιδιοκτήτες της Super Strom, όπως υποστηρίζουν στους επιχειρηματικούς κύκλους της Kρήτης, όμως, καλούνται να δράσουν και να μαζέψουν τα «αποκαΐδια» γρήγορα.

 

Από την έντυπη έκδοση


protoselida

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

World Business

Προκήρυξη απεργιών στην Air France για τις 3, 4, 7 και 8 Μαΐου

Προκήρυξη απεργιών στην Air France για τις 3,…

Η διασυνδικαλιστική οργάνωση όλων των εργαζομένων της Air France κάλεσε σήμερα σε νέες 24ωρες απεργίες...

Media

Κομισιόν: Πάταξη του φαινομένου των fake news έως τον Οκτώβριο

Κομισιόν: Πάταξη του φαινομένου των fake news έως…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητά από τις διαδικτυακές πλατφόρμες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να πατάξουν...

Secret Money

ΠOΣO ETOIMOI EIMAΣTE;

ΠOΣO ETOIMOI EIMAΣTE;

Mπορεί να πουν κάποιοι ότι είναι νωρίς ή ότι τώρα έχουμε άλλες «φωτιές στα μπατζάκια...

Αυτοκίνητο

Jeep Camp Γλυφάδα: Τα Σάββατα δεν θα είναι ποτέ τα ίδια

Jeep Camp Γλυφάδα: Τα Σάββατα δεν θα είναι…

Οι λάτρεις της περιπέτειας και της ανακάλυψης, δεν χρειάζεται να φτάσουν στην ζούγκλα ή το...

Τουρισμός

«Bike Friendly» δίκτυο ξενοδοχείων προώθησης ποδηλατικού τουρισμού

«Bike Friendly» δίκτυο ξενοδοχείων προώθησης ποδηλατικού τουρισμού

Όλο και περισσότερα ελληνικά ξενοδοχεία και συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ανακαλύπτουν τα οφέλη του ποδηλατικού τουρισμού, δημιουργώντας...

Copyright © 2018 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.