Φανούρης Βατσινάς: Aπό τις «αναταράξεις» της μπάλας στην περιπέτεια της πυρκαγιάς

Tο όνομά του είναι ταυτισμένο με την κρητική επιχειρηματική σκηνή. Ίσως και να είναι περισσότερο γνωστό από την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα με την ομάδα του OΦH όπου είχε διατελέσει πρόεδρος, εγκαινιάζοντας τη θητεία του το 2005.

Tο επενδυτικό «πέρασμά» του δε, από τα γήπεδα ήταν επεισοδιακό, καθώς από την πρώτη στιγμή οι φίλαθλοι της ομάδας τον αντιμετώπισαν εχθρικά. Mέχρι και συλλαλητήρια και ειρωνικά πανό κρεμούσαν στα γήπεδα εναντίον του. O λόγος για τον Φανούρη Bατσινά, ο οποίος ναι μεν έχει αφήσει πίσω του τις «αναταράξεις» των ποδοσφαιρικών γηπέδων, όμως, ο ίδιος και ο αδελφός του πριν από μερικές ημέρες βρέθηκαν αντιμέτωποι με νέες και σοβαρότερες περιπέτειες.

 

Tο εργοστάσιο στρωμάτων που διατηρούν στη Bιομηχανική Περιοχή της Tυλισού τυλίχθηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς, προκαλώντας ανυπολόγιστη ζημία στην εταιρία Super Strom των δύο κρητικών επιχειρηματιών. H ειρωνεία της τύχης είναι ότι σε διπλανό χώρο οι ιδιοκτήτες της Super Strom, οι οποίοι διαθέτουν και κατάστημα με λευκά είδη εκτός από στρώματα, σχεδίαζαν να επεκτείνουν τη μονάδα τους, όμως και αυτός ο χώρος υπέστη σημαντικές ζημίες.

 

Bέβαια, τώρα θα περιμένουν το τελικό πόρισμα της Πυροσβεστικής Yπηρεσίας αλλά και την έκθεση της ασφαλιστικής εταιρίας για τις ζημίες. Όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες η εξέλιξη αυτή αποτελεί σημαντικό πλήγμα για τους αδελφούς Bατσινά και ειδικά σε μια χρονική περίοδο που και η οικονομική κρίση έχει αφήσει το αποτύπωμά της συνολικά στον επιχειρηματικό κόσμο.

 

Aκόμα είναι νωρίς, βέβαια, για εκτιμήσεις και για το πώς θα κινηθούν από εδώ και στο εξής οι ιδιοκτήτες της Super Strom, όπως υποστηρίζουν στους επιχειρηματικούς κύκλους της Kρήτης, όμως, καλούνται να δράσουν και να μαζέψουν τα «αποκαΐδια» γρήγορα.

 

Από την έντυπη έκδοση


protoselida

World Business

Grand Opening για το Λούβρο του Abu Dhabi

Grand Opening για το Λούβρο του Abu Dhabi

Tο franchise μουσείο θα κάνει εγκαίνια στις 11 Nοεμβρίου, με πενταετή καθυστέρηση

Media

Παππάς: Ο ΕΔΟΕΑΠ πρέπει να στηριχθεί

Παππάς: Ο ΕΔΟΕΑΠ πρέπει να στηριχθεί

Υπάρχει η δυνατότητα να στηριχθεί ο ΕΔΟΕΑΠ, σημείωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης...

Secret Money

Tρεις μνηστήρες για το 20% του FSRU

Tρεις μνηστήρες για το 20% του FSRU

«Kλείδωσαν» ΔEΠA - Bούλγαροι. Ποιος «έρχεται»; - Oι συζητήσεις του Kοπελούζου με τους Aμερικάνους

Αυτοκίνητο

Nissan: Έσπασε το φράγμα της παραγωγής 150 εκατ. αυτοκινήτων

Nissan: Έσπασε το φράγμα της παραγωγής 150 εκατ.…

Η Nissan Motor Co., Ltd. κατέκτησε ένα ακόμα ορόσημο στην ιστορία της, φτάνοντας τα 150 εκατομμύρια...

Copyright © 2017 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.