Διεύρυνση ζημιών για Rilken

Τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας Rilken σημείωσαν διεύρυνση ζημιών και μείωση 8,3% στον κύκλο εργασιών του πρώτου τριμήνου του 2011.

 

Συγκεκριμένα, οι πωλήσεις της Rilken στο πρώτο τρίμηνο του 2011 ανήλθαν σε 9.215 χιλ. €, μειωμένες κατά 8,3% έναντι της αντίστοιχης περιόδου του προηγούμενου έτους (Q1 2010: 10.050 χιλ. €), κυρίως ως απόρροια του αρνητικού οικονομικού κλίματος της εγχώριας αγοράς.

 

Τα μικτά αποτελέσματα μειώθηκαν κατά 6,2% και ανήλθαν σε 5.389 χιλ. € (Q1 2010: 5.744 χιλ. €) ως αποτέλεσμα της πτώσης των πωλήσεων, ενώ σαν ποσοστό επί αυτών αυξήθηκαν κατά 1,3 ποσοστιαίες μονάδες ανερχόμενα στο 58,5%, λόγω του καλύτερου μείγματος των πωληθέντων προϊόντων και παρά τη συνεχή αύξηση των τιμών των αγοραζόμενων υλικών.

 

Τα οργανικά έξοδα (διοίκησης και διάθεσης) παρουσίασαν μείωση της τάξης του 4,3% στην υπό εξέταση περίοδο και ανήλθαν σε 5.513 χιλ. € (Q1 2010: 5.761 χιλ. €), λόγω των συνεχών προσπαθειών της διοίκησης για συμπίεση του κόστους σε όλα τα επίπεδα, ενώ οι λοιποί λογαριασμοί εκμετάλλευσης αφορούν μικρότερα ποσά με ελάχιστη επιρροή στα αποτελέσματα.

 

Για τους προαναφερθέντες λόγους, τα αποτελέσματα προ τόκων και φόρων ανήλθαν σε ζημιά 55 χιλ. €, έναντι κερδών 8 χιλ. € της αντίστοιχης περιόδου του προηγούμενου έτους, ενώ τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε ζημία 53 χιλ. €, έναντι κερδών 18 χιλ. €. Τα αποτελέσματα μετά από φόρους, τέλος, εμφάνισαν ζημία 131 χιλ. € έναντι ζημίας ύψους 77 χιλ. € στο πρώτο τρίμηνο του 2010.


protoselida

Media

Απεβίωσε ο αρχικός κιθαρίστας των Motorhead, Larry Wallis

Απεβίωσε ο αρχικός κιθαρίστας των Motorhead, Larry Wallis

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών άφησε ο πρώτος κιθαρίστας των Motorhead,...

Secret Money

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

Mπορεί ο Γ. Σταματίου να διατηρήθηκε στη θέση του επικεφαλής του Iασώ, αλλά στο νέο...

Αυτοκίνητο

Fiat: Επενδύει σε νέες υπηρεσίες για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Fiat: Επενδύει σε νέες υπηρεσίες για τα ηλεκτρικά…

Μνημόνιο συνεργασίας στην έρευνα των υπηρεσιών που αφορούν στα δίκτυα V2G υπεγράφη μεταξύ της Terna,...

Περιβάλλον

ΚΑΠΕ: Ανέλαβε το πρόγραμμα EMOBICITY για την ηλεκτροκίνηση

ΚΑΠΕ: Ανέλαβε το πρόγραμμα EMOBICITY για την ηλεκτροκίνηση

Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (KAΠE) ανέλαβε πρόσφατα τον συντονισμό του νέου ευρωπαϊκού προγράμματος EMOBICITY...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.