Διεύρυνση ζημιών για Rilken

Τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας Rilken σημείωσαν διεύρυνση ζημιών και μείωση 8,3% στον κύκλο εργασιών του πρώτου τριμήνου του 2011.

 

Συγκεκριμένα, οι πωλήσεις της Rilken στο πρώτο τρίμηνο του 2011 ανήλθαν σε 9.215 χιλ. €, μειωμένες κατά 8,3% έναντι της αντίστοιχης περιόδου του προηγούμενου έτους (Q1 2010: 10.050 χιλ. €), κυρίως ως απόρροια του αρνητικού οικονομικού κλίματος της εγχώριας αγοράς.

 

Τα μικτά αποτελέσματα μειώθηκαν κατά 6,2% και ανήλθαν σε 5.389 χιλ. € (Q1 2010: 5.744 χιλ. €) ως αποτέλεσμα της πτώσης των πωλήσεων, ενώ σαν ποσοστό επί αυτών αυξήθηκαν κατά 1,3 ποσοστιαίες μονάδες ανερχόμενα στο 58,5%, λόγω του καλύτερου μείγματος των πωληθέντων προϊόντων και παρά τη συνεχή αύξηση των τιμών των αγοραζόμενων υλικών.

 

Τα οργανικά έξοδα (διοίκησης και διάθεσης) παρουσίασαν μείωση της τάξης του 4,3% στην υπό εξέταση περίοδο και ανήλθαν σε 5.513 χιλ. € (Q1 2010: 5.761 χιλ. €), λόγω των συνεχών προσπαθειών της διοίκησης για συμπίεση του κόστους σε όλα τα επίπεδα, ενώ οι λοιποί λογαριασμοί εκμετάλλευσης αφορούν μικρότερα ποσά με ελάχιστη επιρροή στα αποτελέσματα.

 

Για τους προαναφερθέντες λόγους, τα αποτελέσματα προ τόκων και φόρων ανήλθαν σε ζημιά 55 χιλ. €, έναντι κερδών 8 χιλ. € της αντίστοιχης περιόδου του προηγούμενου έτους, ενώ τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε ζημία 53 χιλ. €, έναντι κερδών 18 χιλ. €. Τα αποτελέσματα μετά από φόρους, τέλος, εμφάνισαν ζημία 131 χιλ. € έναντι ζημίας ύψους 77 χιλ. € στο πρώτο τρίμηνο του 2010.


protoselida

World Business

Google, Amazon, Facebook: Φορολογούνται με 3% στην Ισπανία

Google, Amazon, Facebook: Φορολογούνται με 3% στην Ισπανία

Νομοσχέδιο κατέθεσε στο Κουνοβούλιο η ισπανική κυβέρνηση που προτείνει τη φορολόγηση των εσόδων από τους...

Media

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ προχώρησε σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συλλογή γραπτών προσφορών με...

Αθλητικά

Στο ΣτΕ προσέφυγαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Στο ΣτΕ προσέφυγαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν οι ομάδες της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ, ζητώντας να ακυρωθεί...

Τουρισμός

Η Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου στην έκθεση SIAL 2020

Η Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου στην έκθεση SIAL 2020

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στα πλαίσια πολιτικής της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών πιστοποιημένων προϊόντων,...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.