ΑΒ Βασιλόπουλος: Στήριξη του προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης της ActionAid

H AB Βασιλόπουλος στήριξε το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης  της ActionAid για παιδιά δημοτικού.

To πρόγραμμα υλοποιήθηκε στο Επίκεντρο, έναν νέο πολυχώρο που δημιουργησε η ActionAid στο Δήμο Αθηναίων, με στόχο να προσφέρει δωρεάν προγραμματα και υπηρεσίες σε συμπολίτες μας που πλήττονται από την κρίση.

 

Περιλάμβανε βιωματικά εκπαιδευτικά παιχνίδια, θεατρικά  και εικαστικά εργαστήρια και πολλές ακόμη δραστηριότητες για ένα δημιουργικό και διασκεδαστικό καλοκαίρι στην πόλη, ενώ απευθυνόταν σε παιδιά οικογενειών που ζουν σε συνθήκες οικονομικού και κοινωνικού αποκλεισμού με στόχο την ενδυνάμωσή τους

 

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, κάλυψε καθ’ όλη τη διάρκεια των έξι εβδομάδων  του προγράμματος τις ανάγκες των παιδιών σε τρόφιμα. Τα είδη που δίνονταν, καταρτίστηκαν με την ευγενική  υποστήριξη του Ινστιτούτου Prolepsis, με το οποίο η εταιρεία έχει μακρόχρονη συνεργασία στο πρόγραμμα ΔΙΑτροφή (η ΑΒ Βασιλόπουλος μέσω αυτού του προγράμματος παρέχει καθημερινά  σε παιδιά 52 σχολείων σε όλη την Ελλάδα ένα υγιεινό γεύμα). Με αυτόν τον τρόπο ένα υγιεινό πρωινό, δεκατιανό και γεύμα, προσφερόταν καθημερινά  στα παιδιά που συμμετείχαν.

 

Στο πλαίσιο της στήριξης του προγράμματος της ActionAid από την ΑΒ, πραγματοποιήθηκαν επίσης ομιλίες στα παιδιά για την υγιεινή διατροφή. Συγκεκριμένα με την ευγενική συμμετοχή των συνεργατών του Ινστιτούτου Proplesis, με έξυπνο και δημιουργικό τρόπο τα παιδιά ενημερώθηκαν για τα τρόφιμα που ωφελούν περισσότερο την υγεία.

 


protoselida

Secret Money

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

Tην ώρα που στην Eυρώπη και σε όλο τον κόσμο στρέφονται στα projects αποθήκευσης ενέργειας,...

Τουρισμός

 “Πράσινο φως” για νέο ανελκυστήρα στην Ακρόπολη

“Πράσινο φως” για νέο ανελκυστήρα στην Ακρόπολη

Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα την Τετάρτη και τις τρεις μελέτες που αφορούν στην...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.