Αυγενάκης: Στενή σχέση «Ρουβίκωνα» - ΣΥΡΙΖΑ

«Ο Ρουβίκωνας νομίζω, έχει πολύ πιο στενή σχέση απ’ ό,τι φανταζόμαστε, τελικά, με τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε μιλώντας στον Αθήνα 9.84 ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Όπως υποστήριξε, αυτό τεκμαίρεται και από το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης δεν απάντησε σε δύο επιστολές του προέδρου της ΝΔ για την ποιότητα του κοινοβουλευτικού έργου, αλλά έσπευσε να απαντήσει στο θέμα του Ρουβίκωνα με τρισέλιδη επιστολή.

 

Μάλιστα, διερωτήθηκε: «Εάν μπούκαραν, και το λέω κυριολεκτικά, στη Βουλή στελέχη της Ν.Δ. ή της Νεολαίας μας, θα είχε την ίδια ευαισθησία ο κ. Βούτσης και την ίδια αντίληψη και τον ίδιο τρόπο αντίδρασης; Όχι βέβαια». «Δεν το κατάλαβα» πρόσθεσε. «Γιατί αυτή η προνομιακή σχέση και αντιμετώπιση προσώπων των οποίων δεν σέβονται τους νόμους, έχουν λειτουργήσει με μια νοοτροπία που δεν συμφωνούμε και να είναι απολύτως βέβαιοι την επόμενη μέρα που αναλάβει η Ν.Δ., ο νόμος και η τάξη θα ισχύσει παντού» συμπλήρωσε.

 

Οι δηλώσεις του κ. Αυγενάκη προκάλεσαν πάντως την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σχολίασε:

 

«Κάθε μέρα που περνά γινόμαστε μάρτυρες της απελπισμένης προσπάθειας της ΝΔ να αλλάξει την πολιτική ατζέντα. Τα άσφαιρα αντιπολιτευτικά της πυρά και ο διχαστικός της λόγος δεν μπορούν να κρύψουν την πολιτική γύμνια της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του κ. Μητσοτάκη».

 

 


protoselida

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Media

Times του Λονδίνου: Λύση του δράματος για το χρέος

Times του Λονδίνου: Λύση του δράματος για το…

«Η Ελλάδα χθες εξήλθε του μεγαλύτερου προγράμματος διάσωσης στην ιστορία με στόχο την αντιμετώπιση του...

Secret Money

AΠO TA HOTELS ΣTO ΔHMO

AΠO TA HOTELS ΣTO ΔHMO

Yποψήφιος δήμαρχος Pόδου στις εκλογές που θα γίνουν το Mάιο του 2019 θα είναι ο...

Copyright © 2018 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.