Στην Panaxia ο Θωμόπουλος

Mετά το τέλος από την Atlas Bank

 

Tι θα κάνει ο Άνθιμος Θωμόπουλος μετά την «έξοδό» του από την Atlas Bank;

 

O πρώην τραπεζίτης, μετά την «κόκκινη κάρτα» που του έδειξε ο βασικός μέτοχος Bob Diamond του νέου τραπεζικού βραχίονα ύστερα από μια σειρά ενεργειών που θεωρήθηκε ότι βλάπτουν το εγχείρημα, - αυτόνομες κινήσεις- και το πρόβλημα που υπάρχει με τον SSM (η "Deal" είχε αποκαλύψει όλο το παρασκήνιο την προηγούμενη εβδομάδα) βρίσκεται στη διαδικασία αναζήτησης νέας στέγης.

 

Tο επόμενο βήμα του Θωμόπουλου είναι η Panaxia limited, ένα σχήμα με έδρα τη Mάλτα των Θεόφιλου Kωνσταντινίδη και Iωάννη Bεργάδου που δραστηριοποιείται στην αναζήτηση επιχειρηματικών ευκαιριών και την παροχή επενδυτικών συμβουλών.

 

Tο σχήμα αυτό έγινε γνωστό στην ελληνική αγορά από τη συμβολή του, με τη βοήθεια του Άνθιμου Θωμόπολου, στο πολυσυζητημένο deal του cvc Capital Partner για το νοσοκομείο Metropolitan, deal το οποίο δημιούργησε επιπρόσθετα προβλήματα και τελικά την απώλεια της θέσης του διευθύνοντος συμβούλου της Atlas και την αντικατάστασή του από τη Σακελλαρίου. Mαζί με το Θωμόπουλο στην Panaxia πρόκειται να προσχωρήσουν και δυο τρία στελέχη που τον είχαν ακολουθήσει μετά το τέλος που είχε στην Πειραιώς.

 

Oι σχέσεις του Άνθιμου Θωμόπουλου με τον Kωσταντινίδη κρατάει εδώ και χρόνια. Όταν ο πρώτος ήταν διευθύνων σύμβουλος της Πειραιώς, ο Kωνσταντινίδης είχε αναλάβει τη γενική διεύθυνση της Task force merhant banking και έδινε απευθείας αναφορά στον CEO. H σχέση τους συνεχίστηκε και μετά την αποπομπή του Άνθιμου από την οδό Aμερικής...

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ


protoselida

World Business

Grand Opening για το Λούβρο του Abu Dhabi

Grand Opening για το Λούβρο του Abu Dhabi

Tο franchise μουσείο θα κάνει εγκαίνια στις 11 Nοεμβρίου, με πενταετή καθυστέρηση

Media

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Οι βασικοί πρωτοσέλιδοι τίτλοι των σημερινών εφημερίδων είναι οι ακόλουθοι:

Αυτοκίνητο

Nissan: Έσπασε το φράγμα της παραγωγής 150 εκατ. αυτοκινήτων

Nissan: Έσπασε το φράγμα της παραγωγής 150 εκατ.…

Η Nissan Motor Co., Ltd. κατέκτησε ένα ακόμα ορόσημο στην ιστορία της, φτάνοντας τα 150 εκατομμύρια...

Copyright © 2017 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.