Συνεχίζεται η ρωσική συνεργασία με τη Siemens

Τα σκάνδαλο το οποίο προκλήθηκε με την αποστολή στην Κριμαία τουρμπινών φυσικού αερίου της εταιρείας Siemens που χρησιμοποιούνται σε σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, δεν επηρέασε την συνεργασία της γερμανικής εταιρείας με την ρωσική κρατική Ανώνυμη εταιρεία «Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Αλεξάντρ Μισάριν.

 

«Προγραμματίζουμε μάλιστα να αυξήσουμε τον αριθμό των τρένων τύπου Sapsan», δήλωσε ο k. Μισάριν , επισημαίνοντας ότι οι δύο εταιρείες διαθέτουν ευρύ πρόγραμμα συνεργασίας στον τομέα της κατασκευής συρμών και αυτοματοποιημένων συστημάτων.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία Siemens, η οποία δραστηριοποιείται στη Ρωσία περισσότερο από 160 χρόνια, μετά το σκάνδαλό με τις τουρμπίνες είχε αποφασίσει να επαναπροσδιορίσει τις μορφές συνεργασίας στην Ρωσία, ορίζοντας πιο αυστηρά πλαίσια συνεργασίας στον ενεργειακό τομέα.

 

Εκτός όμως από τον ενεργειακό τομέα η γερμανική εταιρεία δραστηριοποιείται στη Ρωσία και στον τομέα των μεταφορών. Από το 2010 κοντά στην πόλη Γεκατερίνμπουργκ λειτουργεί η μικτή επιχείρηση «Ouralskie lokomotivi», στην οποία συμμετέχουν με ποσοστό 50% η γερμανική εταιρεία και ο όμιλος «Σινάρ» και η οποία κατασκευάζει τις ταχείες αμαξοστοιχίες «lastotska»


protoselida

World Business

Απεργούν οι εργαζόμενοι της Amazon σε Γερμανία και Ιταλία

Απεργούν οι εργαζόμενοι της Amazon σε Γερμανία και…

Εργαζόμενοι της εταιρείας Amazon στην Ιταλία και τη Γερμανία ανακοίνωσαν ότι θα προχωρήσουν σε απεργιακές...

Media

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά την καταβολή δεδουλευμένων στους εργαζόμενους του Mega

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά την καταβολή δεδουλευμένων στους εργαζόμενους του…

«Η καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού MEGA πρέπει να γίνει άμεσα....

Copyright © 2017 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.