Συνεχίζεται η ρωσική συνεργασία με τη Siemens

Τα σκάνδαλο το οποίο προκλήθηκε με την αποστολή στην Κριμαία τουρμπινών φυσικού αερίου της εταιρείας Siemens που χρησιμοποιούνται σε σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, δεν επηρέασε την συνεργασία της γερμανικής εταιρείας με την ρωσική κρατική Ανώνυμη εταιρεία «Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Αλεξάντρ Μισάριν.

 

«Προγραμματίζουμε μάλιστα να αυξήσουμε τον αριθμό των τρένων τύπου Sapsan», δήλωσε ο k. Μισάριν , επισημαίνοντας ότι οι δύο εταιρείες διαθέτουν ευρύ πρόγραμμα συνεργασίας στον τομέα της κατασκευής συρμών και αυτοματοποιημένων συστημάτων.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία Siemens, η οποία δραστηριοποιείται στη Ρωσία περισσότερο από 160 χρόνια, μετά το σκάνδαλό με τις τουρμπίνες είχε αποφασίσει να επαναπροσδιορίσει τις μορφές συνεργασίας στην Ρωσία, ορίζοντας πιο αυστηρά πλαίσια συνεργασίας στον ενεργειακό τομέα.

 

Εκτός όμως από τον ενεργειακό τομέα η γερμανική εταιρεία δραστηριοποιείται στη Ρωσία και στον τομέα των μεταφορών. Από το 2010 κοντά στην πόλη Γεκατερίνμπουργκ λειτουργεί η μικτή επιχείρηση «Ouralskie lokomotivi», στην οποία συμμετέχουν με ποσοστό 50% η γερμανική εταιρεία και ο όμιλος «Σινάρ» και η οποία κατασκευάζει τις ταχείες αμαξοστοιχίες «lastotska»


protoselida

World Business

Grand Opening για το Λούβρο του Abu Dhabi

Grand Opening για το Λούβρο του Abu Dhabi

Tο franchise μουσείο θα κάνει εγκαίνια στις 11 Nοεμβρίου, με πενταετή καθυστέρηση

Media

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Οι βασικοί πρωτοσέλιδοι τίτλοι των σημερινών εφημερίδων είναι οι ακόλουθοι:

Αυτοκίνητο

Nissan: Έσπασε το φράγμα της παραγωγής 150 εκατ. αυτοκινήτων

Nissan: Έσπασε το φράγμα της παραγωγής 150 εκατ.…

Η Nissan Motor Co., Ltd. κατέκτησε ένα ακόμα ορόσημο στην ιστορία της, φτάνοντας τα 150 εκατομμύρια...

Copyright © 2017 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.