Το Roadshow του ΧΑΑ στη Νέα Υόρκη

Στις 2 και 3 Ιουνίου στη Νέα Υόρκη θα πραγματοποιηθεί το 3ο Ετήσιο Roadshow του Χρηματιστηρίου Αθηνών, με τη συμμετοχή 17 εισηγμένων εταιριών.

 

Συγκεκριμένα, σ' αυτή τη διήμερη παρουσίαση θα λάβουν μέρος οι εταιρίες: Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, EFG Eurobank, Τράπεζα Κύπρου, Τράπεζα Πειραιώς, Marfin Popular Bank, Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδας, Coca Cola HBC, Frigoglass, Eλλάκτωρ, Ελληνικά Πετρέλαια, Μότορ Οϊλ, Μυτιληναίος, ΕΧΑΕ, Ιντραλότ, Ο.Π.Α.Π. και Folli Follie.

 

Το φετινό Roadshow θα διοργανωθεί στις εγκαταστάσεις του Thomson Reuters. Οικονομικοί αναλυτές εκτιμούν ότι η παρουσίαση αυτή από το Χρηματιστήριο Αθηνών είναι μια "σημαντική ευκαιρία" για στελέχη και εκπροσώπους εισηγμένων επιχειρήσεων να συναντηθούν με αξιωματούχους διεθνών θεσμικών επενδυτών που ασχολούνται με την Ελλάδα και να συζητήσουν μια σειρά θεμάτων για επενδύσεις και ανάπτυξη στην χώρα μας.

 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών, "σκοπός του roadshow είναι να φέρει τις εισηγμένες εταιρείες πιο κοντά στους διαχειριστές κεφαλαίων του εξωτερικού, δίνοντας στις διοικήσεις τους την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη στρατηγική τους και τα επενδυτικά τους σχέδια, απευθείας, σ' ένα μεγάλο αριθμό ξένων επενδυτών. Κατά τη διάρκεια του διημέρου, πρόκειται να πραγματοποιηθούν περίπου 350 συναντήσεις μεταξύ των 80 fund managers και των 17 εισηγμένων εταιριών, που συμμετέχουν στο Roadshow σε επίπεδο Διευθύνοντος Συμβούλου ή και Διευθυντή Οικονομικής Διαχείρισης".


protoselida

Media

Γερμανικά ΜΜΕ για Brexit: Νικητής ο Τζόνσον, αλεπού ο Γιούνκερ

Γερμανικά ΜΜΕ για Brexit: Νικητής ο Τζόνσον, αλεπού…

Πολλές και διαφορετικές οι απόψεις στον γερμανικό Τύπο για τη συμφωνία που πέτυχε χθες...

Secret Money

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή…

Tι συμβαίνει με τη μετοχή της MLS Πληροφορικής η οποία έχει υποχωρήσει κατά 36% στο...

Αυτοκίνητο

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Στο “νησί των ιπποτών”, ανάμεσα στα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Ρόδου, θα διεξαχθεί...

Τουρισμός

ΕΟΤ Κάτω Χωρών: Fam Trip σε Αττική και Πελοπόννησο

ΕΟΤ Κάτω Χωρών: Fam Trip σε Αττική και…

Η Υπηρεσία ΕΟΤ Κάτω Χωρών, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.