«Αποτυχία και άδικο το μνημόνιο»

Για μια ακόμη φορά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, του νομού Καρδίτσας, Νίκος Σαλαγιάννης, δεν μάσησε τα λόγια του και χαρακτήρισε αποτυχημένη την πολιτική του μνημονίου και άδικη. Ενώ έστρεψε τα βέλη του σε συναδέλφους του, κλείνοντας τη συνέντευξη του είπε πως " για δημιουργικούς ανθρώπους η Βουλή είναι τάφος λεόντων"...

 

«Υπάρχουν τρία πράγματα που έχουμε μπροστά μας, το ένα είναι το μεσοπρόθεσμο, δε θα έχουμε πρόβλημα ιδιαίτερο εκεί. Το δεύτερο είναι οι αποκρατικοποιήσεις, η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. Και το τρίτο είναι τα 6,5 δις τα πρόσθετα μέτρα, εδώ θέλω η κυβέρνησή μας να κάνει απολογισμό ειλικρινή.

Τι συνέβη και πέσαμε έξω και άρα σε αυτά που είχαμε προϋπολογίσει και που έχει υποστεί ο κόσμος ξαφνικά του λέμε και άλλα 6,5 στο κεφάλι για να τελειώσει η χρονιά; Εδώ είναι άλλο ζήτημα, εδώ σημαίνει ότι πρέπει να δούμε, αποτύχαμε (;) και γιατί αποτύχαμε», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε επισημαίνοντας, ότι το κομμάτι της φοροδιαφυγής δεν το πειράζεις, όταν είναι ανοιχτό το μέτωπο της μαύρης τρύπας στις δαπάνες,

 «Θεωρώ λοιπόν ότι το πρώτο μνημόνιο απέτυχε σε σημαντικό βαθμό, γι' αυτό εξαναγκαζόμαστε τώρα να πάμε σε τόσο σκληρά μέτρα και όχι μόνο απέτυχε, ήταν και άδικο.

Γιατί όταν το κομμάτι που λέγεται φοροδιαφυγή δεν το πειράζεις και όταν το κομμάτι που λέγεται μαύρη τρύπα στις δαπάνες είναι ακόμα ανοιχτό ως μαύρη τρύπα, πρέπει να δούμε γιατί. Άρα για να πάμε παρακάτω σ' αυτή την κρίσιμη, κρισιμότατη κατά την άποψή μου περίοδο και επικίνδυνη, δεν μπορεί να πάμε χωρίς απολογισμούς»


protoselida

Secret Money

ΞANA ΣTO ΣΦYPI

ΞANA ΣTO ΣΦYPI

Για μια ακόμη φορά θα βγει στο σφυρί την ερχόμενη Tετάρτη 20 του μήνα το...

Τουρισμός

ΔΑΑ: 19ο Συνέδριο Μάρκετινγκ και βραβεία σε αεροπορικές εταιρείες

ΔΑΑ: 19ο Συνέδριο Μάρκετινγκ και βραβεία σε αεροπορικές…

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών διοργάνωσε όπως κάθε χρόνο το φετινό 19ο Συνέδριο Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών,...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.