«Η δανειακή σύμβαση είναι άκυρη, παράνομη και αντισυνταγματική» Προτεινόμενο

Έτοιμος να παραιτηθεί κάθε ασυλίας του, δηλώνει ο Πάνος Καμμένος, αν χρειαστεί να απολογηθεί ενώπιον του Δικαστηρίου.

 

Ο ίδιος, μάλιστα το επιβεβαίωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, απαντώντας στην ερώτηση: Εάν σας γίνει μήνυση από τον πρωθυπουργό ή από τον Ανδρίκο Παπανδρέου, εσείς θα παραιτηθείτε από το αξίωμά σας του βουλευτή;

 

«Το έχω δηλώσει δημόσια ότι εγώ παραιτούμαι κάθε ασυλίας και θα βρεθώ στη δικαιοσύνη ως πολίτης προκειμένου να απολογηθώ και να αποδείξω αυτά που λέω. Εάν δε, θέλει να μου κάνει και αστική αγωγή δεν έχει ούτε καν τη δικαιολογία ότι ο Καμμένος έχει ασυλία. Δεν υπάρχει ασυλία σε βουλευτή για αγωγή, για αστική δηλαδή διεκδίκηση».

 

Στην συνέχεια ο κ. Καμμένος τόνισε πως το χρέος το ελληνικό δεν είναι τίποτα άλλο από τόκους, που έχουν πληρωθεί τρεις και περισσότερες φορές από τον ελληνικό λαό εδώ και χρόνια.

 

«Το χρέος και αυτό είναι το βασικό που πρέπει να καταλάβουμε, το χρέος των 350 δισεκατομμυρίων έχει πληρωθεί τρεις φορές, οι τόκοι που έχουν πληρωθεί έχουν πληρωθεί από τον ελληνικό λαό εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Και αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι η Ελλάδα δεν αρνείται το χρέος, βεβαίως η δανειακή σύμβαση είναι άκυρη, παράνομη και αντισυνταγματική, ψηφίστηκε από λιγότερο από 180 βουλευτές και παρέχει εθνική κυριαρχία, δεν είναι αναγνωρίσιμη. Δεν λέμε ότι δεν αναγνωρίζουμε το κεφάλαιο που χρωστάμε». 


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

Media

Συνεργασία Antenna Music με Πάντειο Πανεπιστήμιο

Συνεργασία Antenna Music με Πάντειο Πανεπιστήμιο

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Antenna Music (μέλος του Antenna Group) συνεργάστηκε με το Εργαστήριο...

Secret Money

OI 2 «OΨEIΣ» THΣ AMERESCO

OI 2 «OΨEIΣ» THΣ AMERESCO

Δεν είναι και το πιο συνηθισμένο, την ώρα που βρίσκεται στην Eλλάδα η αντιπρόεδρος του...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.