Μπάσιμο στο χύδην φορτίο από την Aegean Shipping Management

Νέα παραγγελία πλοίων

 

Πλώρη για την αγορά του χύδην φορτίου βάζει η Aegean Shipping Management η οποία ανακοίνωσε νέα παραγγελία πλοίων.

 

Με την υπογραφή της παραγγελίας των νεότευκτων πλοίων για μια σειρά από 4+2+2 82,000 dwtΚamsarmax φορτηγών πλοίων που θα ναυπηγηθούν στο ναυπηγείο Cosco Zhoushan, Cosco Shipping Heavy Industry Co. Ltd. με παραδόσεις από τα μέσα 2019 και μετά, προσθέτει και άλλα «πράσινα» πλοία.

 

Ουσιαστικά σηματοδοτεί την πρώτη κίνηση της Aegean Shipping Management στον τόμεα των πλοίων χύδην φορτίου, ταυτόχρονα με την δημιουργία της Aegean Shipping Dry Bulk.

 

Ανακοινώνοντας την παραγγελία, ο Πρόεδρος της Aegean Shipping Management, Γιώργος Μελισσανίδης τόνισε: «Αποφασίσαμε να εισέλθουμε στον τομέα του dry bulk αυτή τη στιγμή σαν μια επενδυτική ευκαιρία, εκμεταλλευόμενοι τις ιστορικά χαμηλές τιμές σε συνδυασμό με την πίστη μας ότι ο τομέας αυτός είναι σε μια καλή πορεία ανάκαμψης ως το 2018/19. Πιστεύουμε ότι είναι ο κατάλληλος χρόνος για την κίνηση αυτή και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι πού συνεργαζόμαστε ξανά με την·Cosco·Shipping·σε αυτό το νέο εγχείρημα. Είμαι σίγουρος ότι η ανάπτυξη του τομέα αυτού θα είναι επιτυχής».

 

Σημειώνεται ότι τα πλοία της παραγγελίας θα παραδοθούν σε μία χρονική συγκυρία στην οποία πολλοί αναλυτές πιστεύουν ότι ο τομέας θα έχει ανακάμψει πλήρως, με την ανάπτυξη του εμπορίου καθώς και με μεγαλύτερους ρυθμούς διάλυσης παλαιότερων πλοίων.


protoselida

World Business

Αύξηση κερδών για Deere

Αύξηση κερδών για Deere

Αύξηση κερδών σε ετήσια βάση κατά 79% στο δ΄ τρίμηνο ανακοίνωσε η αμερικανική κατασκευάστρια εταιρεία...

Media

Φαινόμενο τροπικού είδους η καταιγίδα στη δυτική Αττική

Φαινόμενο τροπικού είδους η καταιγίδα στη δυτική Αττική

Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους...

Copyright © 2017 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.