Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Ε.Ε.Σ. και Ερυθράς Ημισελήνου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου που διοργάνωσε το τμήμα Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης την Κυριακή 8 Μαΐου 2011 στο Ολυμπιακό Μουσείο.

 

Στο πλαίσιο εορτασμού της σημαντικής αυτής μέρας, απονεμήθηκαν προαγωγές και μετάλλια εράνου σε 300 εθελοντές του τμήματος Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης για την μακροχρόνια προσφορά τους στο ανθρωπιστικό έργο του Ερυθρού Σταυρού.

 

Η ανώτατη προαγωγή στο βαθμό της Επιθεωρήτριας απονεμήθηκε στις Εθελόντριες Νοσηλευτικής κ. Βασιλεία Λάσκαρη, κ. Χαρίκλεια Τσαπακίδου, κ. Μαρία Σωκρατίδου-Ευθυμιάδου, κ. Ευγενία Μαράτου-Πετρίδου και κ. Ευαγγελάι Μαλαμάτη.

 

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από την χορωδία των εθελοντών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης, με χοράρχη τον κ. Ανδρέα Νικολάρα.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Ιωάννης Μαγκριώτης, εκπρόσωποι των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών της πόλης και πλήθος εθελοντών.


protoselida

Media

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ προχώρησε σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συλλογή γραπτών προσφορών με...

Αθλητικά

Στο ΣτΕ προσέφυγαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Στο ΣτΕ προσέφυγαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν οι ομάδες της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ, ζητώντας να ακυρωθεί...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.