Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Ε.Ε.Σ. και Ερυθράς Ημισελήνου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου που διοργάνωσε το τμήμα Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης την Κυριακή 8 Μαΐου 2011 στο Ολυμπιακό Μουσείο.

 

Στο πλαίσιο εορτασμού της σημαντικής αυτής μέρας, απονεμήθηκαν προαγωγές και μετάλλια εράνου σε 300 εθελοντές του τμήματος Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης για την μακροχρόνια προσφορά τους στο ανθρωπιστικό έργο του Ερυθρού Σταυρού.

 

Η ανώτατη προαγωγή στο βαθμό της Επιθεωρήτριας απονεμήθηκε στις Εθελόντριες Νοσηλευτικής κ. Βασιλεία Λάσκαρη, κ. Χαρίκλεια Τσαπακίδου, κ. Μαρία Σωκρατίδου-Ευθυμιάδου, κ. Ευγενία Μαράτου-Πετρίδου και κ. Ευαγγελάι Μαλαμάτη.

 

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από την χορωδία των εθελοντών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης, με χοράρχη τον κ. Ανδρέα Νικολάρα.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Ιωάννης Μαγκριώτης, εκπρόσωποι των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών της πόλης και πλήθος εθελοντών.


protoselida

Media

Πέτσας: Πως θα ανοίξει ο δρόμος για τις επενδύσεις στα ΜΜΕ

Πέτσας: Πως θα ανοίξει ο δρόμος για τις…

Το πλέγμα των παρεμβάσεων που η κυβέρνηση θεωρεί ότι «θα διευκολύνει τις επενδύσεις στον κλάδο...

Secret Money

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή…

Tι συμβαίνει με τη μετοχή της MLS Πληροφορικής η οποία έχει υποχωρήσει κατά 36% στο...

Αυτοκίνητο

Tesla: Ρεκόρ παράδοσης με 97.000 αυτοκίνητα

Tesla: Ρεκόρ παράδοσης με 97.000 αυτοκίνητα

Ρεκόρ παραγωγής και παραδόσεων αυτοκινήτων σημείωσε η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία Tesla το τρίτο τρίμηνο, αν και...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.