Άνοιξε η αυλαία για το "roadshow" του ΧΑΑ

Ξεκίνησε χθες στη Νέα Υόρκη του 3ο ετήσιο "roadshow" που διοργανώνει η ΕΧΑΕ, στο πλαίσιο του οποίου οι διευθύνοντες σύμβουλοι και οι διευθυντές οικονομικής διαχείρισης 15 ελληνικών εισηγμένων στο Χ.Α εταιρειών θα πραγματοποιήσουν περί τις 300 συναντήσεις με 85 διαχειριστές κεφαλαίων.

 

Μαγνητοσκοπημένο χαιρετισμό στους συμμετέχοντες απηύθυνε ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, τονίζοντας ότι οι μεταρρυθμίσεις έχουν αρχίσει να αποδίδουν και η ελληνική οικονομία δείχνει σημάδια αντίδρασης, αν και επεσήμανε ότι έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας.

 

Ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ελληνικά Χρηματιστήρια, Σωκράτης Λαζαρίδης, δήλωσε:

 

"Στόχος της προσπάθειας που κάνουμε με τη διοργάνωση του 3ου Ετήσιου Roadshow είναι να ενισχύσουμε την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων και της αγοράς μας η οποία έχει ιδιαίτερη σημασία στη δύσκολη αυτή συγκυρία για την ελληνική οικονομία. Καθώς μεγάλο μέρος της επενδυτικής κοινότητας βρίσκεται στη Νέα Υόρκη είναι σημαντικό οι fund managers που έχουν εδώ την έδρα τους, να έχουν μια άμεση επαφή με τις ελληνικές εισηγμένες επιχειρήσεις αλλά και την ευκαιρία να συζητήσουν με τους εκπροσώπους των διοικήσεων των εταιριών. Είμαστε ικανοποιημένοι από το ενδιαφέρον με το οποίο η διεθνής επενδυτική κοινότητα εκφράζεται σχετικά με τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην ελληνική αγορά".

 

Οι εταιρείες που συμμετέχουν φέτος στο συνέδριο είναι οι Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, EFG Eurobank, Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς, Τράπεζα Κύπρου, Marfin Popular Bank, Coca Cola HBC, Ο.Π.Α.Π, ΕΧΑΕ, Follie Follie, Ελληνικά Πετρέλαια, Ελλάκτωρ, Μότορ Οιλ, Μυτιληναίος, Ιντραλότ.


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ευφορία στο ΧΑΑ Υποχωρεί το spread »
protoselida

Secret Money

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή…

Tι συμβαίνει με τη μετοχή της MLS Πληροφορικής η οποία έχει υποχωρήσει κατά 36% στο...

Αυτοκίνητο

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Στο “νησί των ιπποτών”, ανάμεσα στα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Ρόδου, θα διεξαχθεί...

Τουρισμός

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Προώθηση οινοτουρισμού στο Παρίσι

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Προώθηση οινοτουρισμού στο Παρίσι

Ειδική εκδήλωση - προβολή θα πραγματοποιήσει στο βραβευμένο ελληνικό εστιατόριο "Le Mavrommatis" στο Παρίσι, τη...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.