Deal News Online

undefined

Προέδρος στον Ερασιτέχνη ΠΑΟ ο Νίκος Ρισβάς

Ο Νίκος Ρισβάς πήρε 45 ψήφους και ο Χρόνης Ακριτίδης 36 κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Έτσι, ο πρώην αντιπρόεδρος του συλλόγου αναλαμβάνει χρέη προέδρου για τους επόμενους έξι μήνες, οπότε και θα γίνουν εκ νέου εκλογές.

 

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη ζήτησε την βοήθεια όλων για να βγει από την κρίση ο Παναθηναϊκός και ξεκαθάρισε πως στους επόμενους έξι μήνες θα γίνουν προσπάθειες ώστε να υπάρξει προσπάθεια νοικοκυρέματος στον σύλλογο.

 

«Για το καλό του Παναθηναϊκού έγινε ότι έγινε. Θέλω να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου τους «αντιπάλους» που είχαμε έναν ευγενή αγώνα και ευγενή ανταγωνισμό.

 

Θα είμαστε όλοι μαζί μια γροθιά, ώστε το επόμενο εξάμηνο να νοικοκυρέψουμε τα οικονομικά μας και να συμμετέχουμε όλοι και να βάλουμε από ένα λιθαράκι ώστε να βγει ο Παναθηναϊκός από την κρίση. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται την βοήθεια όλων» τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Νωρίτερα, παρουσία περίπου 100 μελών διαβάστηκε ο οικονομικός απολογισμός του συλλόγου από τον Σωτήρη Λουμίδη, ενώ στη συνέχεια έγιναν οι τοποθετήσεις των δύο υποψηφίων, Χρόνη Ακριτίδη και Νίκου Ρισβά.

 

Ο πρώτος έκανε λόγο για άτομα που έχουν βοηθήσει τον Ερασιτέχνη όλα αυτά τα χρόνια, ενώ θέτοντας την υποψηφιότητά του για την προεδρία του Παναθηναϊκού ΑΟ ανέφερε πως σκοπός του είναι να βγει ο Παναθηναϊκός ενωμένος, μετά την συνεργασία της διοίκησης, των φιλάθλων και όλων των τμημάτων.

 

Αναλυτικά ο Χρόνης Ακριτίδης δήλωσε:

 

«Σε αυτόν τον σύλλογο έχουν προσφέρει πολλά άτομα που σήμερα δεν είναι υποψήφια. Αν δεν υπήρχαν τα αδέρφια Γιαννακόπουλοι, ο Παναθηναϊκός θα ήταν στην αφάνεια.

 

Θα γίνει ένας σύλλογος που θα τιμά και θα σέβεται τον εαυτό του. Θα υπάρχει συνέργεια από διοίκηση, φιλάθλους και αγωνιστικά τμήματα. Συμφωνήσαμε ότι στα διοικητικά συμβούλια θα υπάρχουν δυο παρατηρητές από τους συνδέσμους.

 

Οποιοδήποτε και να είναι το αποτέλεσμα θα είμαστε όλοι εδώ και θα είμαστε Παναθηναϊκοί. Ο Παναθηναϊκός μετά από εδώ πρέπει να βγει ενωμένος. Με αυτές τις σκέψεις θέτω την υποψηφιότητά μου».

 

Με τη σειρά του ο έτερος υποψήφιος, Νίκος Ρισβάς υποσχέθηκε πως θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες ώστε όλοι οι επιφανείς Παναθηναϊκοί να βοηθήσουν τον σύλλογο και σε ένα εξάμηνο όλα τα τμήματα να βρίσκονται σε καλύτερη θέση.

 

«Αν τιμηθούμε με την ψήφο σας, θα προσπαθήσουμε να βρούμε εύρωστα στελέχη της παναθηναϊκής οικογένειας που είναι αποφασισμένα να βάλουν το χέρι στην τσέπη.

 

» Και σε ένα εξάμηνο να φτάσουμε σε μια καλύτερη θέση τον σύλλογο και τότε να τον παραδώσουμε σε επώνυμους Παναθηναϊκούς. Αυτό ελπίζουμε. Αν εκλεγούμε θα δώσουμε μεγάλη σημασία στους οργανωμένους φιλάθλους. Εξάλλου η συμμετοχή του Νίκου Πλυτά που είναι ένας από εσάς είναι εχέγγυα».

 

Πριν τις τοποθετήσεις των δύο υποψηφίων έγινε γνωστή η οικονομική διαχείριση του συλλόγου τα τελευταία χρόνια, από τον Σωτήρη Λουμίδη:

 

«Όταν ξεκινήσαμε ξέραμε ότι θα είναι δύσκολη χρονιά. Όταν ξεκινάς κοιτάς τι εισπράξεις θα έχεις. Ο Παναθηναϊκός έχει 1.500.000 ευρώ από έσοδα από την ΠΑΕ, ΚΑΕ και το ενοίκιο του γηπέδου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

 

» Έπρεπε να μειώσουμε σημαντικά προϋπολογισμούς όλων των τμημάτων κάτι που δεν άρεσε σε κανέναν. Μειώσαμε σημαντικά το βόλεϊ γυναικών από 778.000 σε 358.000, το πόλο από 366.000 ευρώ στα 150.000 ευρώ, στο στίβο από 142.000 ευρώ σε 80 και μοιράσαμε σε υπόλοιπα τμήματα 80.000.

 

Μεγάλο ερωτηματικό ήταν το βόλεϊ που την προηγούμενη χρονιά είχε έξοδα 2.300.000. Η λύση ήταν να περιοριστεί ο προϋπολογισμός και να βρεθεί χορηγός να αναλάβει το τμήμα. Για να μην διαλυθεί αποφασίσαμε ο προϋπολογισμός να είναι από 600-800.000 ευρώ.

 

» Με μείωση εγγραφής μελών συγκεντρώσαμε μόνο 100 μέλη ενώ με την καμπάνια των sms δεν φτάσαμε ούτε τα 10.000 και οι επιφανείς Παναθηναϊκοί δεν βοήθησαν. Κάναμε μια τελευταία προσπάθεια σε ανοιχτή συζήτηση αλλά κανείς δεν εμφανίστηκε και δεν έγινε καμία πρόταση. Το μόνο που ακούσαμε είναι ότι είμαστε άχρηστοι και πρέπει να φύγουμε. Ο Παναθηναϊκός εξαρτάται από ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

 

» Μετά τα γεγονότα των τελευταίων ωρών η πρόταση που ήθελα να κάνω δεν μπορεί να γίνει. Η άλλη πρόταση είναι να στηριχτεί ο Παναθηναϊκός στους φιλάθλους. Θα παρακαλούσα όλους τους κυρίους που είναι σε ψηφοδέλτιο να κατέβουν με ενιαίο ψηφοδέλτιο γιατί μόνο αν είμαστε ενωμένοι θα καταφέρουμε να κάνουμε κάτι».

 

Στη συνέχεια ακολούθησε ψηφοφορία στην οποία μετείχαν τα ψηφοδέλτια του Χρόνη Ακριτίδη και του Νίκου Ρισβά.

 

www.sport.gr


protoselida

Τεχνολογία

220% αύξηση κλήσεων Skype τον Μάρτιο 2020

220% αύξηση κλήσεων Skype τον Μάρτιο 2020

Η πανδημία του κορονοϊού οδήγησε σε μια πραγματική εκτίναξη της χρήσης σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων επικοινωνίας,...

Περιβάλλον

Θεσσαλονίκη: Πώς ο κορωνοϊός αυξάνει τους βατράχους

Θεσσαλονίκη: Πώς ο κορωνοϊός αυξάνει τους βατράχους

Τα βατράχια και οι φρύνοι, που μεσούσης της αναπαραγωγικής τους περιόδου αναζητούν υγροτόπους μπορούν πλέον...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.