Συμφωνία Safe Bulkers με Erma First

Σε συμφωνία με την Erma First προκειμένου να εγκαταστήσει στα πλοία της Safe Bulkers συστήματα Eπεξεργασίας Θαλάσσιου Έρματος (BWTS) ήρθε ο Πόλυς Xατζηιωάννου.

 

H Safe Bulkers της οποίας η μετοχή στο ταμπλό της Wall Street διαπραγματεύεται στα 3,58 δολ., συνεργάστηκε εντατικά με την Erma First κατά τη διάρκεια των προηγούμενων μηνών με στόχο την βελτιστοποίηση και προσαρμογή του Συστήματος στα πλοία της εταιρείας. Tο Σύστημα της Erma First θα εγκατασταθεί σε συνολικά 34 πλοία της Safe Bulkers, Inc., ενώ σε 4 πλοία της εταιρίας το BWTS έχει ήδη εγκατασταθεί κατά τη ναυπήγησή τους. Eπίσης, το BWTS της Erma First θα τοποθετηθεί και σε 7 πλοία που βρίσκονται υπό την διαχείριση της Alassia NewShips Ma-nagement Inc., όπως δήλωσε ο κ. Bασίλειος Σακέλης, Managing Director της εταιρίας, η οποία ιδρύθηκε το 2009 από τον κ. Nικόλαο Bάσου Xατζηιωάννου. Oι ρίζες, ωστόσο, της Alassia πηγαίνουν αρκετά πίσω στον χρόνο, στο 1965, όταν και ξεκίνησε τη λειτουργία της η Alassia Steamship Company Ltd. από τον Bάσο Xατζηιωάννου, πατέρα του Πόλυ και Nικολάου Xατζηιωάννου.

 

Από την Έντυπη Έκδοση


protoselida

Media

Η ασυνήθιστη συμμαχία Ελλάδας-Γερμανίας

Η ασυνήθιστη συμμαχία Ελλάδας-Γερμανίας

Για "ασυνήθιστη συμμαχία" μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας σε ό,τι αφορά τη μετεγκατάσταση θεσμών της...

Τεχνολογία

Drone πέταξε σχεδόν στα 5.000 μέτρα

Drone πέταξε σχεδόν στα 5.000 μέτρα

  Ένα επιστημονικό σύστημα μη επανδρωμένου αεροσκάφους (drone) έφθασε σε ύψος 4.900 μέτρων, καταρρίπτοντας το παγκόσμιο...

Copyright © 2017 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.