Στην ανάκαμψη στοχεύει η Pyxis Tankers

Αισιόδοξος για τις προοπτικές της Αγοράς και για την ετοιμότητα της εταιρείας του ο Βαλέντιος Βαλέντης

 

Καθαρές ζημίες ύψους 1,32 εκατ. δολαρίων, μειωμένες από τα 1,46 εκατ. δολάρια στο αντίστοιχο τρίμηνο του 2016, ανακοίνωσε η Pyxis Tankers για το τρίτο τρίμηνο του έτους, με τα έσοδα από ναυλώσεις πλοίων να είναι αυξημένα περίπου κατά 200.000 δολάρια ετησίως.

 

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα αυτά, ο Βαλέντιος Βαλέντης εξέφρασε την αισιοδοξία του για τα θεμελιώδη μεγέθη της Αγοράς των τάνκερ, επισημαίνοντας πως, αν και οι τιμές εξακολουθούν να παραμένουν ευμετάβλητες, έχουν ήδη βελτιωθεί ελαφρώς.

 

«Όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, αναμέναμε η δραστηριότητα στις ναυλώσεις να είναι περίπλοκη στη μεγαλύτερη διάρκεια του 2017. Επομένως, αξιοποιήσαμε την ευκαιρία για να αυξήσουμε την κάλυψή μας σε ναυλώσεις για τα τάνκερ MR μας σε βραχυπρόθεσμη βάση», τόνισε, εξηγώντας πως θεωρεί ότι αυτή η στρατηγική τοποθετεί την εταιρεία σε πλεονεκτική θέση για να εκμεταλλευθεί τις βελτιωμένες τιμές στα τέλη του έτους.

 

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως η Pyxis Tankers συνεχίζει να πιστεύει σε μία πιο μακροπρόθεσμη βελτίωση των τιμών το 2018, λόγω των ικανοποιητικών θεμελιωδών μεγεθών, αναφέροντας χαρακτηριστικά τις μειωμένες προγραμματισμένες παραδόσεις νεότευκτων τάνκερ MR και την αναμενόμενη αύξηση της κατανάλωσης.


protoselida

Secret Money

ΣABBIΔHΣ KAI ΓEPMANOI: Θα μπουν και στις «ράγες»;

ΣABBIΔHΣ KAI ΓEPMANOI: Θα μπουν και στις «ράγες»;…

Mε το άνοιγμα στην αγορά των σιδηροδρομικών μεταφορών έπεσε ένα από τα τελευταία «κάστρα» του...

Αυτοκίνητο

Ανακαλεί ακόμη 150.000 οχήματα η Nissan

Ανακαλεί ακόμη 150.000 οχήματα η Nissan

Ακόμη 150.000 οχήματα ανακαλεί από την Ιαπωνία η Nissan Motor, όπως ενημέρωσε την Παρασκευή, καθώς...

Copyright © 2018 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.