Centric: 14,4 εκατ. βάζει στο πορτοφόλι άμεσα ο Ροδόλφος Οντόνι

Τους όρους πώλησης σημαντικών άυλων περιουσιακών στοιχείων θυγατρικών εταιρειών προς την GVC Plc, καθώς και την αγορά ιδίων, ενέκριναν οι μέτοχοι της Centric Συμμετοχών.

 

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία του Ροδόλφου Οντόνι, κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της «CENTRIC ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και με το δ.τ. Centric A.E. που έλαβε χώρα στις 14.11.2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ., στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στο Μοσχάτο Αττικής, επί της οδού Στρ. Μακρυγιάννη αρ. 20, και στην οποία παραστάθηκαν μέτοχοι, που εκπροσωπούσαν ποσοστό 68,68342% του συνόλου των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας, αποφασίστηκαν τα εξής:

 

1) Εγκρίθηκε ομόφωνα από το σύνολο των παρισταμένων μετόχων όπως παρίστανται και εκπροσωπούνται η απόκτηση ιδίων μετοχών από την Εταιρεία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 16 του Κ.Ν. 2190/20 ως εξής:

 

- Ο ανώτατος αριθμός μετοχών που θα αποκτηθούν θα είναι έως επτά εκατομμύρια εφτακόσιες χιλιάδες (7.700.000) μετοχές, ήτοι ποσοστό 7,61% των υφισταμένων μετοχών της Εταιρείας.

 

- Το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θα διενεργηθούν οι αγορές δεν θα υπερβεί τους είκοσι τέσσερις (24) μήνες, ήτοι μέχρι και 13-11-2019.

 

- Οι αγορές των μετοχών να διενεργηθούν με κατώτερη τιμή 0,1 ευρώ και ανώτερη το 1 ευρώ.

 

2) Εγκρίθηκε ομόφωνα από το σύνολο των παρισταμένων μετόχων όπως παρίστανται και εκπροσωπούνται, οι όροι της πώλησης σημαντικών άυλων περιουσιακών στοιχείων θυγατρικών εταιρειών του Ομίλου προς την εταιρεία GVC Plc. Συγκεκριμένα, τα εν λόγω περιουσιακά στοιχεία αφορούν τις υπηρεσίες προώθησης των υπηρεσιών που προσφέρουν οι ιστοσελίδες sportingbet, vistabet και bwin.

 

Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχε αναφέρει σε προηγούμενη ανακοίνωσή της η εταιρεία, το προσφερόμενο τίμημα για την πώληση περιλαμβάνει αρχικό εξασφαλισμένο τίμημα και επιπρόσθετο τίμημα συναρτώμενο με την εξέλιξη της δραστηριότητας της αγοράστριας (υπηρεσίες τυχερών παιγνίων) στο βαθμό που σχετίζεται με τα μεταβιβαζόμενα περιουσιακά στοιχεία.

 

Ειδικότερα, ποσό ύψους €14,4 εκατ. θα καταβληθεί από την αποκτώσα εταιρεία εντός διαστήματος 15 ημερών από την ολοκλήρωση της μεταβίβασης των περιουσιακών στοιχείων, η οποία εκτιμάται ότι θα επέλθει εντός του 2017.

 

Πρόσθετο τίμημα, ύψους έως €20 εκατ., θα καταβληθεί τμηματικά – εφόσον συντρέξουν οι προϋποθέσεις – ως το 2020.Οι προϋποθέσεις σχετίζονται με την αύξηση του όγκου της δραστηριότητας που αφορά τα μεταβιβαζόμενα περιουσιακά στοιχεία κατά 5% για έκαστη από τις επόμενες δύο χρήσεις. Συνεπώς, το συνολικό τίμημα δύναται να ανέλθει σε 34,4 εκατ. ευρώ.

 

 

 

 

 


protoselida

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

World Business

Προκήρυξη απεργιών στην Air France για τις 3, 4, 7 και 8 Μαΐου

Προκήρυξη απεργιών στην Air France για τις 3,…

Η διασυνδικαλιστική οργάνωση όλων των εργαζομένων της Air France κάλεσε σήμερα σε νέες 24ωρες απεργίες...

Media

Κομισιόν: Πάταξη του φαινομένου των fake news έως τον Οκτώβριο

Κομισιόν: Πάταξη του φαινομένου των fake news έως…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητά από τις διαδικτυακές πλατφόρμες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να πατάξουν...

Secret Money

ΠOΣO ETOIMOI EIMAΣTE;

ΠOΣO ETOIMOI EIMAΣTE;

Mπορεί να πουν κάποιοι ότι είναι νωρίς ή ότι τώρα έχουμε άλλες «φωτιές στα μπατζάκια...

Αυτοκίνητο

Jeep Camp Γλυφάδα: Τα Σάββατα δεν θα είναι ποτέ τα ίδια

Jeep Camp Γλυφάδα: Τα Σάββατα δεν θα είναι…

Οι λάτρεις της περιπέτειας και της ανακάλυψης, δεν χρειάζεται να φτάσουν στην ζούγκλα ή το...

Τουρισμός

«Bike Friendly» δίκτυο ξενοδοχείων προώθησης ποδηλατικού τουρισμού

«Bike Friendly» δίκτυο ξενοδοχείων προώθησης ποδηλατικού τουρισμού

Όλο και περισσότερα ελληνικά ξενοδοχεία και συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ανακαλύπτουν τα οφέλη του ποδηλατικού τουρισμού, δημιουργώντας...

Copyright © 2018 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.