Ισπανία: Διψήφια αύξηση της ζήτησης για Ελλάδα το 2018

Μόνο θετικά μηνύματα δέχεται από τις μέχρι στιγμής επαφές της στην Ισπανία η υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά, η οποία βρίσκεται στη Μαδρίτη στα πλαίσια της Διεθνής Τουριστικής Έκθεσης FITUR και συναντήθηκε με παράγοντες της ισπανικής ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

 

Όπως ενημερώθηκε στην ισπανική αγορά καταγράφεται διψήφια αύξηση στις μέχρι στιγμής προκρατήσεις για το 2018 στην Ελλάδα, συνεχίζοντας την σταθερά ανοδική πορεία της ζήτησης για την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, με μια αύξηση που έφθασε στα επίπεδα του 20% το 2017.

 

Η κα Κουντουρά συναντήθηκε επίσης με τον ομόλογο της του Λιβάνου κ. Avedis Guidanian όπου συζητήθηκε η σημαντική αύξηση των τουριστικών ροών από τον Λίβανο προς την Ελλάδα το 2017 και η θετική δυναμική για το 2018.

 

Επίσης συζητήθηκαν οι δυνατότητες ενίσχυσης της διμερούς τουριστικής συνεργασίας και η ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών στο πλαίσιο ειδικότερα του προγράμματος πολιτιστικού τουρισμού στη Μεσόγειο του Λιβάνου σε συνεργασία με το Συμβούλιο της Ευρώπης και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού για την Διαδρομή των Φοινίκων (Phoenician’s Route).

 

Τέλος, η υπουργός συμμετείχε ακόμη στην ειδική εκδήλωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών για την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Εκτελεστικού Συμβουλίου του Οργανισμού για την περίοδο 2018-2021, όπου η Ελλάδα έχει εκλεγεί για πρώτη φορά μέλος.

 

 

 

 


protoselida

Secret Money

EPXONTAI «METAΓPAΦEΣ»

EPXONTAI «METAΓPAΦEΣ»

Δεν είναι μόνο στη Folli Follie που κάποια δυνατά brands «αλλάζουν χέρια». Kινητικότητα παρατηρείται και...

Αθλητικά

Πρόστιμο στη Λιντς για κατασκοπεία

Πρόστιμο στη Λιντς για κατασκοπεία

Με πρόστιμο ·230 χιλιάδων ευρώ ·τιμώρησε την Λιντς η ·αγγλική ομοσπονδία. Η αγγλική ομάδα, που φιλοδοξεί να κερδίσει...

Τουρισμός

MSC: Κρουαζιέρες σε ελληνικά νησιά το 2020

MSC: Κρουαζιέρες σε ελληνικά νησιά το 2020

Η εταιρεία κρουαζιέρων MSC Cruises ανακοίνωσε πρόγραμμα κρουαζιέρας με στάσεις σε ελληνικά λιμάνια για το...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.