Ισπανία: Διψήφια αύξηση της ζήτησης για Ελλάδα το 2018

Μόνο θετικά μηνύματα δέχεται από τις μέχρι στιγμής επαφές της στην Ισπανία η υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά, η οποία βρίσκεται στη Μαδρίτη στα πλαίσια της Διεθνής Τουριστικής Έκθεσης FITUR και συναντήθηκε με παράγοντες της ισπανικής ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

 

Όπως ενημερώθηκε στην ισπανική αγορά καταγράφεται διψήφια αύξηση στις μέχρι στιγμής προκρατήσεις για το 2018 στην Ελλάδα, συνεχίζοντας την σταθερά ανοδική πορεία της ζήτησης για την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, με μια αύξηση που έφθασε στα επίπεδα του 20% το 2017.

 

Η κα Κουντουρά συναντήθηκε επίσης με τον ομόλογο της του Λιβάνου κ. Avedis Guidanian όπου συζητήθηκε η σημαντική αύξηση των τουριστικών ροών από τον Λίβανο προς την Ελλάδα το 2017 και η θετική δυναμική για το 2018.

 

Επίσης συζητήθηκαν οι δυνατότητες ενίσχυσης της διμερούς τουριστικής συνεργασίας και η ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών στο πλαίσιο ειδικότερα του προγράμματος πολιτιστικού τουρισμού στη Μεσόγειο του Λιβάνου σε συνεργασία με το Συμβούλιο της Ευρώπης και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού για την Διαδρομή των Φοινίκων (Phoenician’s Route).

 

Τέλος, η υπουργός συμμετείχε ακόμη στην ειδική εκδήλωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών για την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Εκτελεστικού Συμβουλίου του Οργανισμού για την περίοδο 2018-2021, όπου η Ελλάδα έχει εκλεγεί για πρώτη φορά μέλος.

 

 

 

 


protoselida

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Media

Times του Λονδίνου: Λύση του δράματος για το χρέος

Times του Λονδίνου: Λύση του δράματος για το…

«Η Ελλάδα χθες εξήλθε του μεγαλύτερου προγράμματος διάσωσης στην ιστορία με στόχο την αντιμετώπιση του...

Secret Money

AΠO TA HOTELS ΣTO ΔHMO

AΠO TA HOTELS ΣTO ΔHMO

Yποψήφιος δήμαρχος Pόδου στις εκλογές που θα γίνουν το Mάιο του 2019 θα είναι ο...

Copyright © 2018 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.