Συμμετοχή Κρήτης σε έκθεση εναλλακτικού τουρισμού στο Μόναχο

Για άλλη μια χρονιά η Περιφέρεια Κρήτης θα συμμετέχει στην τουριστική έκθεση του Μονάχου "FREE 2018", με τουριστικό περίπτερο 10 τετ. μέτρων.

 

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κρήτης ενέκρινε τη συμμετοχή των Χανίων στην συγκεκριμένη τουριστική έκθεση εναλλακτικού τουρισμού που διεξάγεται από 21 έως 25 Φεβρουαρίου στο Μόναχο της Γερμανίας. Η συμμετοχή της Περιφέρειας εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής πολιτικής για την ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

 

Όπως αναφέρθηκε στη συνεδρίαση, η συμμετοχή του νομού στην ανωτέρω έκθεση κρίνεται απαραίτητη καθώς αποτελεί μια καταξιωμένη τουριστική έκθεση εναλλακτικού τουρισμού διεθνώς με μεγάλο εύρος θεμάτων και σημαντική επισκεψιμότητα ενώ διεξάγεται σε μια από τις πιο εύρωστες οικονομικά περιοχές της Ευρώπης.

 

Η διεθνής έκθεση "FREE 2018" θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο "Messe Munchen", που κάθε χρόνο την επισκέπτονται χιλιάδες επισκέπτες. Συγκεκριμένα το το 2017, η έκθεση είχε 135.000 επισκέπτες και 1.300 εκθέτες. Τα θέματα της είναι το κάμπινγκ, η κρουαζιέρα, τα θαλάσσια σπορ, το ποδήλατο, ο τουρισμός ευεξίας, ο περιπατητικός-ορειβατικός τουρισμός μαζί με όλες τις δραστηριότητες υπαίθρου.

 

Το περίπτερο προβολής της Περιφέρειας στην έκθεση έχει οργανώσει η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων. Εκεί θα παρουσιαστούν τα συγκριτικά τουριστικά πλεονεκτήματα του νησιού μας και οι δυνατότητες που προσφέρονται για την ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στην ύπαιθρο, στο βουνό και στη θάλασσα.


protoselida

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Media

Απελάθηκε η ανταποκρίτρια των Times στην Αίγυπτο

Απελάθηκε η ανταποκρίτρια των Times στην Αίγυπτο

Στην ανακοίνωση ότι σήμερα απελάθηκε η ανταποκρίτριά της στην Αίγυπτο, Μπελ Τριού, προχώρησε η βρετανική...

Secret Money

EKΛEIΣAN OI ΠYΛEΣ

EKΛEIΣAN OI ΠYΛEΣ

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την αναβάθμιση των συνθηκών ασφαλείας στις εγκαταστάσεις του OΛΠ, στο πλαίσιο...

Αθλητικά

Χρυσό μετάλλιο η εθνική στο Europa Cup

Χρυσό μετάλλιο η εθνική στο Europa Cup

Το χρυσό μετάλλιο στο νεοσύστατο Europa Cup κατέκτησε η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών. Το...

Copyright © 2018 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.