Συμμετοχή Κρήτης σε έκθεση εναλλακτικού τουρισμού στο Μόναχο

Για άλλη μια χρονιά η Περιφέρεια Κρήτης θα συμμετέχει στην τουριστική έκθεση του Μονάχου "FREE 2018", με τουριστικό περίπτερο 10 τετ. μέτρων.

 

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κρήτης ενέκρινε τη συμμετοχή των Χανίων στην συγκεκριμένη τουριστική έκθεση εναλλακτικού τουρισμού που διεξάγεται από 21 έως 25 Φεβρουαρίου στο Μόναχο της Γερμανίας. Η συμμετοχή της Περιφέρειας εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής πολιτικής για την ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

 

Όπως αναφέρθηκε στη συνεδρίαση, η συμμετοχή του νομού στην ανωτέρω έκθεση κρίνεται απαραίτητη καθώς αποτελεί μια καταξιωμένη τουριστική έκθεση εναλλακτικού τουρισμού διεθνώς με μεγάλο εύρος θεμάτων και σημαντική επισκεψιμότητα ενώ διεξάγεται σε μια από τις πιο εύρωστες οικονομικά περιοχές της Ευρώπης.

 

Η διεθνής έκθεση "FREE 2018" θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο "Messe Munchen", που κάθε χρόνο την επισκέπτονται χιλιάδες επισκέπτες. Συγκεκριμένα το το 2017, η έκθεση είχε 135.000 επισκέπτες και 1.300 εκθέτες. Τα θέματα της είναι το κάμπινγκ, η κρουαζιέρα, τα θαλάσσια σπορ, το ποδήλατο, ο τουρισμός ευεξίας, ο περιπατητικός-ορειβατικός τουρισμός μαζί με όλες τις δραστηριότητες υπαίθρου.

 

Το περίπτερο προβολής της Περιφέρειας στην έκθεση έχει οργανώσει η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων. Εκεί θα παρουσιαστούν τα συγκριτικά τουριστικά πλεονεκτήματα του νησιού μας και οι δυνατότητες που προσφέρονται για την ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στην ύπαιθρο, στο βουνό και στη θάλασσα.


protoselida

Media

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Tρία παιχνίδια, της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα με τις...

Secret Money

 Έρχονται αλλαγές στον Aναπτυξιακό

Έρχονται αλλαγές στον Aναπτυξιακό

Θορυβημένο από την επενδυτική νωχελικότητα το υπουργείο Oικονομίας και Aνάπτυξης ετοιμάζει τροποποιήσεις στον αναπτυξιακό νόμο...

Τεχνολογία

 Το ιαπωνικό σκάφος Hayabusa2 απελευθέρωσε με επιτυχία τα δύο μικρά ρομποτικά «ρόβερ»

Το ιαπωνικό σκάφος Hayabusa2 απελευθέρωσε με επιτυχία…

Το ιαπωνικό σκάφος Hayabusa2, αφού άγγιξε σχεδόν τον αστεροειδή Ριούγκου, πλησιάζοντας σε απόσταση μόνο 55...

Copyright © 2018 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.