Συμμετοχή Κρήτης σε έκθεση εναλλακτικού τουρισμού στο Μόναχο

Για άλλη μια χρονιά η Περιφέρεια Κρήτης θα συμμετέχει στην τουριστική έκθεση του Μονάχου "FREE 2018", με τουριστικό περίπτερο 10 τετ. μέτρων.

 

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κρήτης ενέκρινε τη συμμετοχή των Χανίων στην συγκεκριμένη τουριστική έκθεση εναλλακτικού τουρισμού που διεξάγεται από 21 έως 25 Φεβρουαρίου στο Μόναχο της Γερμανίας. Η συμμετοχή της Περιφέρειας εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής πολιτικής για την ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

 

Όπως αναφέρθηκε στη συνεδρίαση, η συμμετοχή του νομού στην ανωτέρω έκθεση κρίνεται απαραίτητη καθώς αποτελεί μια καταξιωμένη τουριστική έκθεση εναλλακτικού τουρισμού διεθνώς με μεγάλο εύρος θεμάτων και σημαντική επισκεψιμότητα ενώ διεξάγεται σε μια από τις πιο εύρωστες οικονομικά περιοχές της Ευρώπης.

 

Η διεθνής έκθεση "FREE 2018" θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο "Messe Munchen", που κάθε χρόνο την επισκέπτονται χιλιάδες επισκέπτες. Συγκεκριμένα το το 2017, η έκθεση είχε 135.000 επισκέπτες και 1.300 εκθέτες. Τα θέματα της είναι το κάμπινγκ, η κρουαζιέρα, τα θαλάσσια σπορ, το ποδήλατο, ο τουρισμός ευεξίας, ο περιπατητικός-ορειβατικός τουρισμός μαζί με όλες τις δραστηριότητες υπαίθρου.

 

Το περίπτερο προβολής της Περιφέρειας στην έκθεση έχει οργανώσει η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων. Εκεί θα παρουσιαστούν τα συγκριτικά τουριστικά πλεονεκτήματα του νησιού μας και οι δυνατότητες που προσφέρονται για την ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στην ύπαιθρο, στο βουνό και στη θάλασσα.


protoselida

World Business

Η Gazprom δραστηριοποιείται στις κατασκευές δεξαμενών αποθήκευσης υγροποιημένου φυσικού αερίου

Η Gazprom δραστηριοποιείται στις κατασκευές δεξαμενών αποθήκευσης υγροποιημένου…

Η ρωσική πετρελαϊκή εταιρεία Gazprom σχεδιάζει στα προσεχή δύο χρόνια να κατασκευάσει δεξαμενές αποθήκευσης υγροποιημένου...

Secret Money

 H PAE KAI TA LAPTOPS

H PAE KAI TA LAPTOPS

Tα 1450 ευρώ δεν τα λες και λίγα όταν πρόκειται για ένα laptop. H PAE...

Αυτοκίνητο

Ο Λεμπ θα «τρέξει» σε αγώνες του 2019 με τη Hyundai

Ο Λεμπ θα «τρέξει» σε αγώνες του 2019…

Ο Σεμπαστιάν Λεμπ επιστρέφει το 2019, αυτή τη φορά αφήνοντας τη Citroen, για να οδηγήσει...

Τεχνολογία

Επιχορηγούμενο ίντερνετ σε πρωτοετείς φοιτητές

Επιχορηγούμενο ίντερνετ σε πρωτοετείς φοιτητές

Ταχεία πρόσβαση στο Διαδίκτυο με την παροχή επιχορήγησης για ευρυζωνική σύνδεση σταθερή ή κινητή (mobile)...

Copyright © 2018 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.