Συνεχίζει η κατρακύλα του Bitcoin

Κάτω από το όριο των 9.000 μονάδων υποχωρεί σήμερα το Bitcoin στις συναλλαγές της Ασίας, σε μία από τις χειρότερες εβδομάδες του φέτος.

 

Σύμφωνα με στοιχεία της CoinDesk η τιμή του ψηφιακού νομίσματος διαμορφώνεται στις 8:00 το πρωί ώρα Ελλάδος στα 8.671,67 δολάρια, έχοντας νωρίτερα διολισθήσει έως και τα 8.587,05 δολάρια. Πρόκειται για πτώση σχεδόν 25% σε εβδομαδιαία βάση.

 

Την προηγούμενη Παρασκευή είχε διολιθήσει κάτω από τα 10.000 δολάρια, με τους αναλυτές να προειδοποιούν ότι οι πιέσεις θα επιμείνουν καθώς σφίγγει ο κλοιός των ρυθμιστικών αρχών γύρω από τα κρυπτονομίσματα.

 

Σε πρόσφατη απόφαση- σταθμό αμερικανικό δικαστήριο απεφάνθη πως τα ψηφιακά νομίσματα είναι εμπορεύματα και θα πρέπει να ρυθμίζονται ως τέτοια. Παράλληλα η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) σημείωσε πως και τα ψηφιακά στοιχεία ενεργητικού είναι χρεόγραφα και επομένως όσοι προσφέρουν τέτοιου είδους συναλλαγές, θα πρέπει να το δηλώνουν στις αρχές.

 

Στην Ιαπωνία οι αρχές έχουν ανοίξει έρευνα για μία σειρά ανταλλακτηρίων κρυπτονομισμάτων, ενώ ανάλογες έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη ανά την Ασία.


protoselida

Media

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Tρία παιχνίδια, της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα με τις...

Secret Money

 Έρχονται αλλαγές στον Aναπτυξιακό

Έρχονται αλλαγές στον Aναπτυξιακό

Θορυβημένο από την επενδυτική νωχελικότητα το υπουργείο Oικονομίας και Aνάπτυξης ετοιμάζει τροποποιήσεις στον αναπτυξιακό νόμο...

Τεχνολογία

 Το ιαπωνικό σκάφος Hayabusa2 απελευθέρωσε με επιτυχία τα δύο μικρά ρομποτικά «ρόβερ»

Το ιαπωνικό σκάφος Hayabusa2 απελευθέρωσε με επιτυχία…

Το ιαπωνικό σκάφος Hayabusa2, αφού άγγιξε σχεδόν τον αστεροειδή Ριούγκου, πλησιάζοντας σε απόσταση μόνο 55...

Copyright © 2018 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.