Το Pornhub αποδέχεται πλέον πληρωμές σε κρυπτονoμίσματα

Η μεγαλύτερη πορνογραφική ιστοσελίδα παγκοσμίως,, το Pornhub, ανακοίνωσε ότι αποδέχτηκε το αίτημα των επισκεπτών της ιστοσελίδας για πληρωμές στο κρυπτονόμισμα ονόματι Verge, το οποίο διασφαλίζει την ανωνυμίας όσων το χρησιμοποιούν.

 

Ο νέος τρόπος πληρωμής θα “εγκαινιαστεί” με κάθε επισημότητα σε ειδική συνέντευξη τύπου και παρουσίαση στην Νέα Υόρκη και την Καλιφόρνια, ενώ θα αφορά τις premium υπηρεσίες της ιστοσελίδας. Η εξέλιξη αυτή έφερε σημαντική αύξηση στην τιμή του νομίσματος, το οποίο κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος και εμπιστοσύνη στην αγορά των κρυπτονομισμάτων.

 

Σε δήλωση του, το Pornhub ανέφερε ότι η πολιτική του Verge να διαφυλάσσει την ανωνυμία των χρηστών του έκανε το εν λόγω κρυπτονόμισμα προφανή επιλογή για συνεργασία. “Το Verge είναι ένα ασφαλές και ανώνυμο κρυπτονόμισμα, το οποίο είναι πολύ κοντά στη φιλοσοφία μας και πολύ αγαπητό στους χρήστες του Pornhub”, ανέφερε χαρακτηριστικά η δήλωση και προσέθετε ότι η χρήση του κρυπτονομίσματος αναμένεται να αυξήσει το επίπεδο ασφαλείας των ανθρώπων που περνούν χρόνο στην ιστοσελίδα ψυχαγωγίας ενηλίκων.

 

"Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι, ενώ τα νέα σίγουρα θα ενθουσιάσουν και ολόκληρη την κοινότητα των κρυπτονομισμάτων. Η ιστορία έχει δείξει πως η βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην υιοθέτηση νέων καινοτόμων τεχνολογιών. Αναμένουμε ευρεία υιοθέτηση των κρυπτονομισμάτων στο άμεσο μέλλον", δήλωσε εξέχων στέλεχος του Pornhub, "κλείνοντας" το μάτι στους εκατομμύρια συνδρομητές και φίλους της σελίδας.

 

Σημειώνεται ότι παρότι το Pornhub δέχεται για πρώτη φορά πληρωμή με κρυπτονομίσματα, θυγατρικές της μητρικής εταιρείας, MindGeek, έχουν δεχτεί πληρωμές με κρυπτονομίσματα στο παρελθόν. Ήδη από τον περασμένο μήνα το Playboy.TV ιδιοκτησίας του MindGeek άρχισε να δέχεται κρυπτονομίσματα όπως το bitcoin και το ethereum στην πλατφόρμα του. Μαζί με τον επίσημο ιστότοπο του Pornhub, δύο από τις θυγατρικές εταιρείες, η Brazzers και η Nutaku, θα ξεκινήσουν επίσης να δέχονται το Verge.

 

 

 


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

Media

Global Editors Network Summit στο Ίδρυμα Νιάρχος

Global Editors Network Summit στο Ίδρυμα Νιάρχος

Σε ειδική τελετή ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Μπρούλιας, υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο τους διοργανωτές,...

Secret Money

ΠΩΛHTHPIO ΣTO KAMENO

ΠΩΛHTHPIO ΣTO KAMENO

Στο κτίριο επί της Aμαλίας στον αριθμό 40 που κάποτε στεγαζόταν το ΣΔOE βάζει πωλητήριο...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.