Προειδοποίηση παικτών Παναθηναϊκού για νέα αποχή

Προσωρινή μπορεί να αποδειχθεί η ανακωχή παικτών διοίκησης στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς οι παίκτες προειδοποίησαν τον Βασίλη Κωνσταντίνου ότι είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε νέα αποχή από τις προπονήσεις αν δεν υπάρξει και νέα πληρωμή από την ΠΑΕ μέχρι την Τρίτη.

 

Μετά από όλα όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα, την αποχή των παικτών και την πληρωμή από πλευράς διοίκησης του 30% των οφειλών για τον Δεκέμβριο, οι ποδοσφαιριστές είχαν ζητήσει να μιλήσουν ξανά με τη διοίκηση έτσι ώστε να μάθουν τις προθέσεις της για το υπόλοιπο ποσό που τους οφείλεται.

 

Γι αυτό τον λόγο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ μετέβη στο Κορωπί για να μιλήσει με τους παίκτες, οι οποίοι του ξεκαθάρισαν ότι θέλουν άμεση πληρωμή των οφειλών στο υπόλοιπο του Δεκεμβρίου. Οι παίκτες φάνηκαν ξεκάθαροι ως προς τις προθέσεις τους: Θα περιμένουν ως την Τρίτη (24/04) κι αν δεν δουν το... χρώμα του χρήματος θα προχωρήσουν σε νέες κινητοποιήσεις .

 

"Θα περιμένουμε μέχρι την Τρίτη. Αν δεν πληρωθούμε θα κάνουμε ξανά αποχή", τόνισαν οι παίκτες με τον Βασίλη Κωνσταντίνου να απαντάει ότι θα τους ενημερώσει τη Δευτέρα για το αν μπορεί να μπορεί να γίνει νέα πληρωμή άμεσα.


protoselida

Media

Η Μάλτα υποδέχτηκε 44 πρόσφυγες μετά την άρνηση της Ιταλίας

Η Μάλτα υποδέχτηκε 44 πρόσφυγες μετά την άρνηση…

Σαράντα τέσσερις μετανάστες, που διασώθηκαν στη θάλασσα από εμπορικό πλοίο, οδηγήθηκαν στη Μάλτα,...

Secret Money

O Tσακος και τα ναυπηγεία

O Tσακος και τα ναυπηγεία

O εφοπλιστής N. Tσάκος είναι αλήθεια ότι στο παρελθόν είχε ενδιαφερθεί για τα Nαυπηγεία Eλευσίνας....

Copyright © 2018 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.