Εκπαίδευση των τουριστικών καταλυμάτων της Σύρου από Airbnb

Η Airbnb θα ταξιδέψει στη Σύρο υπό την αιγίδα της "Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων" για να εκπαιδεύσει μέσω workshop επαγγελματίες της "Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Σύρου" στον τρόπο λειτουργίας της πλατφόρμας της Airbnb και τις βέλτιστες πρακτικές προσέλκυσης τουριστών.

 

Ειδικότερα, ο γενικός υπεύθυνος της Airbnb στην Ελλάδα, Δημήτρης Πρωτοπαππάς και οι συνεργάτες του θα παρουσιάσουν, τις καλύτερες πρακτικές για τη δημιουργία μιας ελκυστικής καταχώρησης και θα απαντήσουν στα ερωτήματά των συμμετεχόντων, με στόχο τη μεγιστοποίηση των κρατήσεων και την αύξηση της πληρότητας των καταλυμάτων τους.

 

Η παρουσίαση απευθύνεται σε επαγγελματίες τουριστικών καταλυμάτων που διαθέτουν Ειδικό Σήμα ΕΟΤ και θέλουν να ενημερωθούν για τη διαδικτυακή πλατφόρμα της Airbnb και τις δυνατότητες της και να πάρουν συμβουλές ώστε να καταχωρήσουν την επιχείρησή τους, να μεγιστοποιήσουν τις κρατήσεις και την κερδοφορία τους, να μετατρέψουν τα ερωτήματα σε κρατήσεις και να αποκτήσουν το Superhost status.

 

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018 στις 18:00-21:00 στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων (Αγ.Νικολάου 6 – Ερμούπολη). Την παρουσίαση θα μπορούν να παρακολουθήσουν μέσω τηλεδιάσκεψης και επαγγελματίες από τα υπόλοιπα μεγάλα νησιά των Κυκλάδων (Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Μήλο και Σαντορίνη).

 

Δικαίωμα δωρεάν συμμετοχής έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη των Συλλόγων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων. Η συμμετοχή δηλώνεται στους τοπικούς Συλλόγους και η εγγραφή στο Workshop, γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: goo.gl/FMYkk2


protoselida

Αθλητικά

Το βίντεο που προκαλεί θλίψη για τον Ντιέγκο Μαραντόνα

Το βίντεο που προκαλεί θλίψη για τον Ντιέγκο…

Τον γύρο του κόσμου  κάνει ένα βίντεο το οποίο  δείχνει τον Ντιέγκο Μαραντόνα να περπατά...

Copyright © 2018 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.