Στην έκθεση "Ελλάδος Γεύση" και η Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης αποφάσισε τη συμμετοχή της στην 3η έκθεση "Ελλάδος Γεύση", η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 13 Μαΐου στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου.

 

Η εν λόγω έκθεση διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με βασικούς συμμετέχοντες περιφέρειες, δήμους και επιχειρήσεις αλλά και άλλους κρατικούς φορείς. Πέρυσι συμμετείχαν 400 επιχειρήσεις και 45 δημόσιοι φορείς, ενώ οι Έλληνες και ξένοι επισκέπτες ανήλθαν στους 20.000.Η έκθεση αφορά στην προβολή του τουρισμού, της γαστρονομίας και του πολιτισμού των περιοχών των φορέων που συμμετέχουν.

 

Σε αυτό το πλαίσιο η Περιφέρεια Α.Μ.Θ. προγραμματίζει να συμμετάσχει με περίπτερο στο οποίο θα φιλοξενηθούν 15-20 τοπικές επιχειρήσεις, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος αυτών.Σκοπός της δράσης είναι η παρουσία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε μία έκθεση που προβάλλει ταυτόχρονα τη γαστρονομία, τον τουρισμό και τον πολιτισμό της, στοιχεία που συνιστούν από τα πλέον ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα. Η παρουσία στην έκθεση εκτιμάται ότι θα συμβάλλει στην αύξηση του εσωτερικού τουρισμού, στην προβολή της ιδιαίτερης γαστρονομίας της περιοχής, στην ανάδειξη του πολιτισμού και τη στήριξη των μικροπαραγωγών της περιοχής με σκοπό την εξωστρέφειά τους.

 

Τέλος, η συγκεκριμένη δράση συνάδει με τους σκοπούς της Περιφέρειας, αφού πρόκειται για δράση υπερ-τοπικής σημασίας που συμβάλλει στην ανάδειξη των ποιοτικών πλεονεκτημάτων των τοπικών επιχειρήσεων και των προϊόντων τους, την καταξίωση αυτών στη συνείδηση των καταναλωτών αλλά και την ανάπτυξη και υποστήριξη της επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.


protoselida

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

World Business

Ο Τραμπ κατέληξε σε συμφωνία με την ZTE

Ο Τραμπ κατέληξε σε συμφωνία με την ZTE

Σε συμφωνία για τη διευθέτηση της διένεξης με την κινεζική εταιρεία τηλεπικοινωνιών ZTE Corp κατέληξε...

Media

FT: Οι φόβοι για πολιτική αστάθεια στη Ρώμη και τη Μαδρίτη προκαλούν ρίγη στις αγορές ομολόγων

FT: Οι φόβοι για πολιτική αστάθεια στη Ρώμη…

Οι εντεινόμενοι φόβοι για εκδήλωση πολιτικής αστάθειας στην Ιταλία και την Ισπανία προκάλεσαν ρίγη στις...

Secret Money

 «Bόμβα» Λεμπέντεφ στον ΔEΣΦA

«Bόμβα» Λεμπέντεφ στον ΔEΣΦA

Mπορεί η αποκρατικοποίηση του ΔEΣΦA να προχώρησε και να άνοιξε ο δρόμος για να περάσει...

Αυτοκίνητο

Στον Ρικιάρντο η pole position στο Μονακό

Στον Ρικιάρντο η pole position στο Μονακό

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο ήταν απλά ασυναγώνιστος στην πίστα του Μονακό, έκανε... πλάκα στους υπόλοιπους οδηγούς...

Copyright © 2018 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.