Στην έκθεση "Ελλάδος Γεύση" και η Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης αποφάσισε τη συμμετοχή της στην 3η έκθεση "Ελλάδος Γεύση", η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 13 Μαΐου στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου.

 

Η εν λόγω έκθεση διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με βασικούς συμμετέχοντες περιφέρειες, δήμους και επιχειρήσεις αλλά και άλλους κρατικούς φορείς. Πέρυσι συμμετείχαν 400 επιχειρήσεις και 45 δημόσιοι φορείς, ενώ οι Έλληνες και ξένοι επισκέπτες ανήλθαν στους 20.000.Η έκθεση αφορά στην προβολή του τουρισμού, της γαστρονομίας και του πολιτισμού των περιοχών των φορέων που συμμετέχουν.

 

Σε αυτό το πλαίσιο η Περιφέρεια Α.Μ.Θ. προγραμματίζει να συμμετάσχει με περίπτερο στο οποίο θα φιλοξενηθούν 15-20 τοπικές επιχειρήσεις, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος αυτών.Σκοπός της δράσης είναι η παρουσία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε μία έκθεση που προβάλλει ταυτόχρονα τη γαστρονομία, τον τουρισμό και τον πολιτισμό της, στοιχεία που συνιστούν από τα πλέον ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα. Η παρουσία στην έκθεση εκτιμάται ότι θα συμβάλλει στην αύξηση του εσωτερικού τουρισμού, στην προβολή της ιδιαίτερης γαστρονομίας της περιοχής, στην ανάδειξη του πολιτισμού και τη στήριξη των μικροπαραγωγών της περιοχής με σκοπό την εξωστρέφειά τους.

 

Τέλος, η συγκεκριμένη δράση συνάδει με τους σκοπούς της Περιφέρειας, αφού πρόκειται για δράση υπερ-τοπικής σημασίας που συμβάλλει στην ανάδειξη των ποιοτικών πλεονεκτημάτων των τοπικών επιχειρήσεων και των προϊόντων τους, την καταξίωση αυτών στη συνείδηση των καταναλωτών αλλά και την ανάπτυξη και υποστήριξη της επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.


protoselida

Media

ΣτΕ: Επιτρέπει την έμμεση διαφήμιση στις ραδιοφωνικές ειδήσεις

ΣτΕ: Επιτρέπει την έμμεση διαφήμιση στις ραδιοφωνικές ειδήσεις

Με μια απόφαση-σταθμό για τη ραδιοφωνική αγορά το Συμβούλιο της Επικρατείας ακύρωσε πρόστιμο 10.000 ευρώ...

Secret Money

O Tσακος και τα ναυπηγεία

O Tσακος και τα ναυπηγεία

O εφοπλιστής N. Tσάκος είναι αλήθεια ότι στο παρελθόν είχε ενδιαφερθεί για τα Nαυπηγεία Eλευσίνας....

Υγεία & Διατροφή

Νέο τεστ αίματος προβλέπει την πρόγνωση της Πολλαπλής Σκλήρυνσης

Νέο τεστ αίματος προβλέπει την πρόγνωση της Πολλαπλής…

Μια αιματολογική εξέταση, η οποία βρίσκεται ακόμη σε ερευνητικό στάδιο, έχει σοβαρές πιθανότητες να προβλέπει...

Περιβάλλον

Διονυσίου Αρεοπαγίτου: Νέο σύστημα αποκομιδής χωρίς κάδους

Διονυσίου Αρεοπαγίτου: Νέο σύστημα αποκομιδής χωρίς κάδους

Η Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ένας από τους πιο σημαντικούς πεζόδρομους στην Ελλάδα, στην περιοχή της Ακρόπολης...

Copyright © 2018 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.