Η ING Ελλάδος για το ασφαλιστικό

Η ING Ελλάδος συμμετείχε ως κύριος χορηγός στο 2ο Συνέδριο Κοινωνικής Ασφάλισης Economist, με θεματικό άξονα "Η ασφαλιστική μεταρρύθμιση στην Ελλάδα: θα πετύχει;", το οποίο πραγματοποιήθηκε χθες σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Αθήνα. Το συνέδριο, όπου συζητήθηκε το μέλλον της κοινωνικής ασφάλισης στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κας Λούκας Κατσέλη, του Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Γιώργου Κουτρουμάνη, Μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας και εκπροσώπων των κοινωνικών φορέων.

 

Ο CEO της ING Ελλάδος, κ. Bram Boon, ομιλητής στη συζήτηση για το ρόλο του ιδιωτικού τομέα την επόμενη δεκαετία, ανέλυσε την ανάγκη εκσυγχρονισμού του συνταξιοδοτικού συστήματος στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα, υποστηρίζοντας ότι, "τα οφέλη από την αναμόρφωση του συνταξιοδοτικού συστήματος θα είναι σημαντικά τόσο για την Ελληνική οικονομία όσο και για την Ελληνική κοινωνία ".

 

Ο κος Boon στην ομιλία του ανέφερε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ότι "τα πολλαπλά οφέλη είναι καίρια σημαντικά τόσο για την Eλληνική πολιτεία όσο και για τον Έλληνα πολίτη. Ο ορθολογικός εκσυγχρονισμός του συνταξιοδοτικού συστήματος θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της εθνικής αποταμίευσης, στην προσέλκυση νέων επενδύσεων, στη μακροχρόνια βιωσιμότητα του συνταξιοδοτικού συστήματος και στην επαναφορά της αξιοπιστίας του συστήματος εν γένει. Στη συνέχεια θα πρέπει να προχωρήσει προοδευτικά σε ένα απλό και ήδη εφαρμοσμένο μοντέλο. Στο συνταξιοδοτικό σύστημα που θα εφαρμοστεί, θα πρέπει να υπάρχει πλήρης διαφάνεια και να μην είναι πολύπλοκο στην εφαρμογή του".


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

World Business

Tριπλασιασμός των κερδών της Lenovo

Tριπλασιασμός των κερδών της Lenovo

Τριπλασιάστηκαν τα τριμηνιαία κέρδη της κινεζικής εταιρείας Lenovo, καθώς οι ισχυρές πωλήσεις υπολογιστών βοήθησαν τη...

Media

8η Διεθνής Συνάντηση για την Υβριδική Τηλεόραση στην Αθήνα

8η Διεθνής Συνάντηση για την Υβριδική Τηλεόραση στην…

Η Αθήνα θα φιλοξενήσει την 8η Διεθνή Συνάντηση για την Υβριδική Τηλεόραση στις 21 και...

Secret Money

Ο Ταβουλάρης και το ΕΝΑΕ

Ο Ταβουλάρης και το ΕΝΑΕ

Mπορεί οι εξελίξεις να τρέχουν γύρω από τα ναυπηγεία Eλευσίνας, αλλά το όνομα του Nίκου...

Αθλητικά

Ξεκίνησε η εποχή Αναστασίου στον Ατρόμητο

Ξεκίνησε η εποχή Αναστασίου στον Ατρόμητο

Η εποχή του Γιάννη Αναστασίου στον Ατρόμητο ξεκίνησε σήμερα (24/5) το απόγευμα, με την επίσημη...

Αυτοκίνητο

Ξεκινά λιανικές πωλήσεις στην Ελλάδα η Mazda

Ξεκινά λιανικές πωλήσεις στην Ελλάδα η Mazda

Την επίσημη παρουσίασή της στην Αθήνα πραγματοποίησε η Mazda, ξεκινώντας τις λιανικές πωλήσεις οχημάτων της...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.