Η ING Ελλάδος για το ασφαλιστικό

Η ING Ελλάδος συμμετείχε ως κύριος χορηγός στο 2ο Συνέδριο Κοινωνικής Ασφάλισης Economist, με θεματικό άξονα "Η ασφαλιστική μεταρρύθμιση στην Ελλάδα: θα πετύχει;", το οποίο πραγματοποιήθηκε χθες σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Αθήνα. Το συνέδριο, όπου συζητήθηκε το μέλλον της κοινωνικής ασφάλισης στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κας Λούκας Κατσέλη, του Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Γιώργου Κουτρουμάνη, Μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας και εκπροσώπων των κοινωνικών φορέων.

 

Ο CEO της ING Ελλάδος, κ. Bram Boon, ομιλητής στη συζήτηση για το ρόλο του ιδιωτικού τομέα την επόμενη δεκαετία, ανέλυσε την ανάγκη εκσυγχρονισμού του συνταξιοδοτικού συστήματος στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα, υποστηρίζοντας ότι, "τα οφέλη από την αναμόρφωση του συνταξιοδοτικού συστήματος θα είναι σημαντικά τόσο για την Ελληνική οικονομία όσο και για την Ελληνική κοινωνία ".

 

Ο κος Boon στην ομιλία του ανέφερε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ότι "τα πολλαπλά οφέλη είναι καίρια σημαντικά τόσο για την Eλληνική πολιτεία όσο και για τον Έλληνα πολίτη. Ο ορθολογικός εκσυγχρονισμός του συνταξιοδοτικού συστήματος θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της εθνικής αποταμίευσης, στην προσέλκυση νέων επενδύσεων, στη μακροχρόνια βιωσιμότητα του συνταξιοδοτικού συστήματος και στην επαναφορά της αξιοπιστίας του συστήματος εν γένει. Στη συνέχεια θα πρέπει να προχωρήσει προοδευτικά σε ένα απλό και ήδη εφαρμοσμένο μοντέλο. Στο συνταξιοδοτικό σύστημα που θα εφαρμοστεί, θα πρέπει να υπάρχει πλήρης διαφάνεια και να μην είναι πολύπλοκο στην εφαρμογή του".


protoselida

World Business

Xiaomi: Δυναμική ετήσια αύξηση

Xiaomi: Δυναμική ετήσια αύξηση

Η κινεζική τεχνολογική εταιρεία Xiaomi είχε τζίρο 174,9 δισεκατομμύρια γουάν (26 δισεκατομμύρια δολάρια) καταγράφοντας ετήσια αύξηση...

Media

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: " Τι είπε ο άνθρωπος. Ο Νίκος Παππάς σε παραλήρημα ενδοτισμού για το μέγα...

Secret Money

ΞANA ΣTO ΣΦYPI

ΞANA ΣTO ΣΦYPI

Για μια ακόμη φορά θα βγει στο σφυρί την ερχόμενη Tετάρτη 20 του μήνα το...

Αθλητικά

Πιτίνο: «Μας αρέσει η πίεση»

Πιτίνο: «Μας αρέσει η πίεση»

Επί ιταλικού εδάφους βρίσκεται η αποστολή του Παναθηναϊκού, ενόψει της αυριανής (22/3, 21:45) κομβικής αναμέτρησης...

Τεχνολογία

Facebook: «Γυμνοί» 600.000.000 κωδικοί χρηστών

Facebook: «Γυμνοί» 600.000.000 κωδικοί χρηστών

Το Facebook παραδέχτηκε σήμερα ότι οι κωδικοί πρόσβασης εκατομμυρίων χρηστών του είχαν αποθηκευτεί στους εσωτερικούς...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.