Στην «World Elevator and Escalator Exhibition» η KLEEMANN

Στην έκθεση «World Elevator and Escalator Exhibition» που πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως τις 11 Μαΐου στο National Exhibition and Convention Center της Σαγκάης, στην Κίνα, συμμετείχε η εταιρεία KLEEMANN.

 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η KLEEMANN παρουσίασε δύο αξιόλογες λύσεις μετακίνησης, ιδανικές για την αγορά της Κίνας και της ευρύτερης Ασίας. Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν το Maison T Plus SP, μία ευέλικτη και πρακτική πρόταση που καλύπτει κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση και ο Atlas RL SP, ένας μηχανικός ανελκυστήρας που διακρίνεται για τη χαμηλή ενεργειακή του κατανάλωση. Επίσης παρουσιάστηκαν και τρεις θάλαμοι από τη σειρά KLEEMANN Design. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, παρουσιάστηκε η εφαρμογή KLEEMANN Virtual Reality Experience.

 

Η KLEEMANN China ιδρύθηκε στο Κουνσάν της Σανγκάης, στην Κίνα το 2011, στο πλαίσιο της ανάπτυξης της εταιρείας και με σκοπό να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες της στην περιοχή της Κίνας, της Άπω Ανατολής και του Ειρηνικού.

 

Με μία εξειδικευμένη παραγωγική μονάδα στο Κουνσάν, η εταιρεία παρέχει στις τοπικές αγορές ολοκληρωμένα συστήματα ανελκυστήρα, υψηλής ποιότητας υπηρεσίας, παγκοσμίου κύρους design και 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση.

Αναγνωρίζοντας τις ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη στην περιοχή, η KLEEMANN επενδύει στη δημιουργία νέων σύγχρονων εγκαταστάσεων.

 

Πρόκειται για μία επένδυση ύψους 15.000.000 δολ. η οποία περιλαμβάνει το σχεδιασμό και την κατασκευή κτιρίων παραγωγής, logistics, γραφείων και ενός πύργου δοκιμών ύψους 100 μέτρων.

 

Οι νέες εγκαταστάσεις οι οποίες θα καλύπτουν μία επιφάνεια 16.500 τ.μ. θα ολοκληρωθούν το 2018 και η παραγωγική δραστηριότητα αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο 2019. Η δυναμικότητα, σύμφωνα με το σχεδιασμό, θα αγγίζει τους 5.500 ανελκυστήρες ετησίως.

 

Η KLEEMANN China ήδη κατέχει εξέχουσα θέση στην τοπική αλλά και στις γειτονικές αγορές, αξιοποιώντας σημαντικές ευκαιρίες. Το 2016 ολοκληρώθηκε η κατασκευή 25μετρου πύργου δοκιμών, παρέχοντας στην εταιρία το License C για την παραγωγή ανελκυστήρων οι οποίοι κινούνται με ταχύτητα μέχρι 1,75 μ/δευτ.

 

Η επένδυση αυτή στόχο είχε την εξυπηρέτηση των τοπικών παραγωγικών αναγκών μέχρι την ολοκλήρωση των νέων εγκαταστάσεων και του πύργου δοκιμών ο οποίος θα περιλαμβάνει 4+1 φρεάτια και θα εξασφαλίσει στην εταιρεία License Α που αφορά σε ανελκυστήρες κτιρίων 30 ορόφων και άνω. 

 

Ο νέος πύργος δοκιμών πρόκειται να υποστηρίξει το πλάνο περαιτέρω ανάπτυξης στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά της Κίνας, η οποία αποτελεί τα 2/3 της παγκόσμιας αγοράς σε νέους ανελκυστήρες και καλπάζει με διπλάσιους ρυθμούς αύξησης σε σχέση με την αγορά του κλάδου παγκοσμίως.

 

 

 


protoselida

World Business

Ο επικεφαλής της Apple θέλει να δώσει τον έλεγχο των δεδομένων στους χρήστες

Ο επικεφαλής της Apple θέλει να δώσει τον…

Ο επικεφαλής της Apple κάλεσε σήμερα τους Αμερικανούς νομοθέτες να δώσουν στους χρήστες τον έλεγχο...

Media

Netflix: Αυξάνει την μηνιαία συνδρομή στις ΗΠΑ

Netflix: Αυξάνει την μηνιαία συνδρομή στις ΗΠΑ

Σε αύξηση των τιμών της στις ΗΠΑ προχωρά η δημοφιλής πλατφόρμα διαμοιρασμού ταινιών/σειρών Netflix, μια...

Αυτοκίνητο

Αύξηση πωλήσεων για την Peugeot το 2018

Αύξηση πωλήσεων για την Peugeot το 2018

Αύξηση πωλήσεων κατέγραψε η Peugeot το 2018, κατακτώντας την τρίτη θέση σε ταξινομήσεις νέων οχημάτων...

Τεχνολογία

Δημιουργήθηκαν τέλεια ανθρώπινα αιμοφόρα αγγεία σε εργαστήριο!

Δημιουργήθηκαν τέλεια ανθρώπινα αιμοφόρα αγγεία σε εργαστήριο!

Για πρώτη φορά επιστήμονες κατάφεραν να αναπτύξουν τέλεια ανθρώπινα αιμοφόρα αγγεία σε εργαστηριακές συνθήκες,...

Υγεία & Διατροφή

Φυσική και με ελάχιστα φάρμακα η νέα θεραπεία υπογονιμότητας

Φυσική και με ελάχιστα φάρμακα η νέα θεραπεία…

Πληθαίνουν οι θεραπείες που απαιτούν μικρότερη φαρμακευτική επιβάρυνση, γεγονός το οποίο έχει εφαρμογή και στην...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.