Τεχνολογία

Ανανεωμένο PS3 Slim

Πιο ελαφρύ και με μικρότερη κατανάλωση

 

Σύμφωνα ανακοίνωση της Sony στην επίσημη Ιαπωνική ιστοσελίδα της εταιρείας, ετοιμάζεται σε λίγες ημέρες να βγει στην αγορά ένα νέο μοντέλο PS3 Slim, το οποίο θα είναι ελαφρύτερο (από 3 κιλά σε 2.6), θα καταναλώνει λιγότερο ρεύμα (από 230W σε 200W) και θα έχει σκληρό δίσκο 320GB. Ενδέχεται επίσης να έχει κάποιες μικρές οπτικές αλλαγές στα κουμπιά αφής της κονσόλας.

 

Το μοντέλο αυτό θα έχει την κωδική ονομασία CECH-3000B και θα αντικαταστήσει το ήδη υπάρχον PS3 Slim. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στο τέλος του μήνα, ενώ αργότερα θα έρθει και η σειρά της ευρωπαϊκής αγοράς. Το πότε, μένει να διευκρινιστεί από την Sony. Η τιμή του θα είναι ίδια με το ήδη υπάρχον μοντέλο 320GB, δηλαδή στα 300€ επίσημη λιανική. Θυμίζουμε όμως ότι η φθηνότερη τιμή στην ελληνική αγορά είναι στα 272€ από το EasyBuyWorld.

 

Το νέο PS3 Slim (CECH-3000B) θα κυκλοφορήσει σε μαύρο χρώμα. Θα πωλείται και σε μία εναλλακτική έκδοση 160GB, πακέτο με το Ιαπωνικό RPG Tales of Xillia X Edition της Namco. Μέχρι στιγμής όμως η Sony δεν έχει επιβεβαιώσει την διάθεση κάποιας ξεχωριστής έκδοσης 160GB που να πωλείται χωριστά.


επιστροφή στην αρχή