Στην έκθεση «Ποσειδώνια 2018» συμμετείχε η ΕΛΙΝΟΙΛ

Η ΕΛΙΝΟΙΛ, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στη σημαντικότερη συνάντηση της παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας, την έκθεση «Ποσειδώνια 2018», που διεξήχθη από 4 έως 8 Ιουνίου στο Metropolitan Expo Center.

 

Στο περίπτερο της ΕΛΙΝΟΙΛ, η ομάδα πωλήσεων των ελίν marine lubricants παρουσίασε την ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και την άρτια οργάνωση της. Η φετινή έκθεση ξεχώρισε για το ρεκόρ συμμετοχών που είχε, με σημαντικές παρουσίες, τόσο από την ναυτιλιακή κοινότητα όσο και από προμηθεύτριες εταιρίες του κλάδου.

 

Mε την πολύχρονη εμπειρία και την τεχνική της εξειδίκευση, η ΕΛΙΝΟΙΛ είναι σε θέση να προσφέρει λιπαντικά ελίν σε όλα τα λιμάνια της Ελλάδας αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, στη Σιγκαπούρη, στα βασικότερα λιμάνια της Κίνας, στην αγορά της Βόρειας Ευρώπης (Βέλγιο, Γερμανία, Ολλανδία) και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με χύμα και συσκευασμένα λιπαντικά. Στη Λατινική Αμερική, η ΕΛΙΝΟΙΛ απολαμβάνει μια μακροχρόνια και άριστη συνεργασία με την κρατική εταιρία της Βραζιλίας «Petrobras», προμηθεύοντας χύμα και συσκευασμένα προϊόντα σε όλα σχεδόν τα λιμάνια της Βραζιλίας και της Ουρουγουάης. Ανά τον κόσμο, σε περιοχές όπου ενδέχεται η Εταιρία να μην έχει συνάψει στρατηγική συμφωνία για την προμήθεια προϊόντων της, συνεργάζεται με τις πιο γνωστές εταιρίες λιπαντικών, βρίσκοντας τις πλέον συμφέρουσες λύσεις για τους πελάτες της. Η ΕΛΙΝΟΙΛ έχει καθιερωθεί στην αντίληψη των πελατών της όχι σαν απλός προμηθευτής, αλλά σαν μία αξιόπιστη «ναυτιλιακή» λύση καθώς διαθέτει πλήρη γκάμα λιπαντικών και παρέχει άριστη εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη, 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο, Any Time On Time.

 

Όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, παράλληλα με την προβολή των προϊόντων που αφορούν στην ποντοπόρο ναυτιλία, η ομάδα των ανθρώπων της ελίν είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους επισκέπτες το σύνολο των δραστηριοτήτων του ομίλου της ΕΛΙΝΟΙΛ.


protoselida

World Business

 Κεντρική Τράπεζα Ρωσίας: Τα αποθέματα χρυσού της χώρας έφθασαν τους 2000 τόνους

Κεντρική Τράπεζα Ρωσίας: Τα αποθέματα χρυσού της…

Ο όγκος των αποθεμάτων του νομισματικού χρυσού στα διεθνή συναλλαγματικά αποθέματα την 1η Σεπτεμβρίου έφθασε...

Media

Αρχείο της ΕΡΤ: Αφιέρωμα στον Γιώργο Σεφέρη

Αρχείο της ΕΡΤ: Αφιέρωμα στον Γιώργο Σεφέρη

Με την αφορμή της συμπλήρωσης 47 χρόνων από το θάνατο του Γιώργου Σεφέρη (20 Σεπτεμβρίου...

Secret Money

 Έρχονται αλλαγές στον Aναπτυξιακό

Έρχονται αλλαγές στον Aναπτυξιακό

Θορυβημένο από την επενδυτική νωχελικότητα το υπουργείο Oικονομίας και Aνάπτυξης ετοιμάζει τροποποιήσεις στον αναπτυξιακό νόμο...

Αυτοκίνητο

Η καρδιά του λιονταριού: Νέοι κινητήρες Euro 6.2 από την Peugeot

Η καρδιά του λιονταριού: Νέοι κινητήρες Euro 6.2…

Εναρμονιζόμενη πλήρως με τις νέες προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με τον τρόπο μέτρησης των...

Τεχνολογία

Τι αγοράζουν οι Έλληνες από το eBay

Τι αγοράζουν οι Έλληνες από το eBay

Ανοδικό ρυθμό ανάπτυξης αναμένει για το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια η eBay...

Copyright © 2018 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.