Πολλαπλή βράβευση της SingularLogic και στα φετινά Business IT Excellence Awards

Για άλλη μία χρονιά η SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, διακρίθηκε με πολλαπλά βραβεία, στα πλαίσια των Business IT Excellence Awards 2018 (BITE AWARDS 2018), επιβεβαιώνοντας τη διαρκή τεχνολογική της πρωτοπορία και τα επιχειρηματικά οφέλη που απολαμβάνουν οι πελάτες της.

 

Η τελετή των BITE Awards 2018 ξεκίνησε με ιδιαίτερη συγκίνηση, καθώς η επιτροπή αξιολόγησης απένειμε τιμητικό βραβείο στον εκλιπόντα Πρόεδρο της SingularLogic, Μιχάλη Καριώτογλου, για τη σημαντική συνεισφορά του στον κλάδο της πληροφορικής στη χώρα μας.

 

Όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση, η SingularLogic, απέσπασε συνολικά τέσσερα βραβεία, δύο Χρυσά, ένα Ασημένιο και ένα Χάλκινο. Αναλυτικότερα, έλαβε Χρυσό βραβείο σε συνεργασία με την HELEXPO-ΔΕΘ, στην κατηγορία «Επιχειρησιακές Εφαρμογές» για την υλοποίηση της ολοκληρωμένης λύσης Galaxy ERP και CRM, η οποία συντελεί στον ψηφιακό μετασχηματισμό του εθνικού εκθεσιακού φορέα, απλοποιώντας την καθημερινή λειτουργία του και ενισχύοντας την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του.

 

Χρυσό βραβείο έλαβε και στην κατηγορία «Λιανεμπόριο» σε συνεργασία με την OXFORD COMPANY, για την υλοποίηση έργου βασισμένου στην πλατφόρμα Galaxy, προσφέροντας μια ενοποιημένη λύση που καλύπτει όλους τους τομείς της επιχείρησης, λιανική, παραγωγή, λογιστήριο, πωλήσεις, αποθήκη, marketing και σύστημα πιστότητας πελατών.

 

Ασημένιο βραβείο έλαβε, στην κατηγορία «Εφαρμογές και Λύσεις για την Κεντρική και Αποκεντρωμένη Δημόσια Διοίκηση», η πλατφόρμα συναλλαγών του πολίτη με τους ΟΤΑ eLocalGoverments.gr, της SingularLogic. Η πλατφόρμα αποτελεί κανάλι επικοινωνίας και συναλλαγών μεταξύ των ΟΤΑ και των πολιτών, ενώ συντελεί στην αποσυμφόρηση των σημείων συναλλαγής των ΟΤΑ και στη γρήγορη και αυτόνομη εξυπηρέτηση του πολίτη με σύγχρονες ψηφιακές δυνατότητες.

 

Τέλος, Χάλκινο βραβείο, στην κατηγορία «Εξειδικευμένες Εφαρμογές σε Επιχειρηματικούς Κλάδους», έλαβε η εφαρμογή AGRIPHARM που βασίζεται στην πλατφόρμα Galaxy και έχει αναπτυχθεί από τον Business Partner της SingularLogic Future Software (Φυδάντσης – Στόιος Ο.Ε.). Η εφαρμογή διαχειρίζεται την ψηφιακή καταγραφή, συνταγογράφηση και αποστολή προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων των φυτοπροστατευτικών προϊόντων.


protoselida

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Secret Money

EXEI ΔPOMO TO CAMPAS

EXEI ΔPOMO TO CAMPAS

Mπορεί να έχει περάσει κάποια δύσκολα «εμπόδια» στο 12ετή γραφειοκρατικό μαραθώνιο το Campas Project της...

Αθλητικά

Μουντιάλ 2018:

Μουντιάλ 2018: "Τσουχτερό" πρόστιμο στη Δανία

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Δανίας τιμωρήθηκε με πρόστιμο 20.000 ελβετικών φράγκων (περίπου 17.000 ευρώ) από...

Αυτοκίνητο

Ο Χάμιλτον στην pole position

Ο Χάμιλτον στην pole position

Η Mercedes κυριάρχησε στα επίσημα δοκιμαστικά για το γαλλικό γκραν πρι της Φόρμουλα Ενα, όγδοο...

Τεχνολογία

 Ρεκόρ πωλήσεων στα βιομηχανικά ρομπότ το 2017

Ρεκόρ πωλήσεων στα βιομηχανικά ρομπότ το 2017

Οι παγκόσμιες πωλήσεις των βιομηχανικών ρομπότ σημείωσαν νέο ρεκόρ το 2017, φθάνοντας τις 380.550, σύμφωνα...

Τουρισμός

Aegean: Προσφορές από 19 ευρώ για 400.000 θέσεις

Aegean: Προσφορές από 19 ευρώ για 400.000 θέσεις

Με ειδικές προσφορές θα ανταμείψει η Aegean 400.000 επιβάτες απευθείας πτήσεων εσωτερικού που θα φροντίσουν...

Copyright © 2018 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.