Πολλαπλή βράβευση της SingularLogic και στα φετινά Business IT Excellence Awards

Για άλλη μία χρονιά η SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, διακρίθηκε με πολλαπλά βραβεία, στα πλαίσια των Business IT Excellence Awards 2018 (BITE AWARDS 2018), επιβεβαιώνοντας τη διαρκή τεχνολογική της πρωτοπορία και τα επιχειρηματικά οφέλη που απολαμβάνουν οι πελάτες της.

 

Η τελετή των BITE Awards 2018 ξεκίνησε με ιδιαίτερη συγκίνηση, καθώς η επιτροπή αξιολόγησης απένειμε τιμητικό βραβείο στον εκλιπόντα Πρόεδρο της SingularLogic, Μιχάλη Καριώτογλου, για τη σημαντική συνεισφορά του στον κλάδο της πληροφορικής στη χώρα μας.

 

Όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση, η SingularLogic, απέσπασε συνολικά τέσσερα βραβεία, δύο Χρυσά, ένα Ασημένιο και ένα Χάλκινο. Αναλυτικότερα, έλαβε Χρυσό βραβείο σε συνεργασία με την HELEXPO-ΔΕΘ, στην κατηγορία «Επιχειρησιακές Εφαρμογές» για την υλοποίηση της ολοκληρωμένης λύσης Galaxy ERP και CRM, η οποία συντελεί στον ψηφιακό μετασχηματισμό του εθνικού εκθεσιακού φορέα, απλοποιώντας την καθημερινή λειτουργία του και ενισχύοντας την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του.

 

Χρυσό βραβείο έλαβε και στην κατηγορία «Λιανεμπόριο» σε συνεργασία με την OXFORD COMPANY, για την υλοποίηση έργου βασισμένου στην πλατφόρμα Galaxy, προσφέροντας μια ενοποιημένη λύση που καλύπτει όλους τους τομείς της επιχείρησης, λιανική, παραγωγή, λογιστήριο, πωλήσεις, αποθήκη, marketing και σύστημα πιστότητας πελατών.

 

Ασημένιο βραβείο έλαβε, στην κατηγορία «Εφαρμογές και Λύσεις για την Κεντρική και Αποκεντρωμένη Δημόσια Διοίκηση», η πλατφόρμα συναλλαγών του πολίτη με τους ΟΤΑ eLocalGoverments.gr, της SingularLogic. Η πλατφόρμα αποτελεί κανάλι επικοινωνίας και συναλλαγών μεταξύ των ΟΤΑ και των πολιτών, ενώ συντελεί στην αποσυμφόρηση των σημείων συναλλαγής των ΟΤΑ και στη γρήγορη και αυτόνομη εξυπηρέτηση του πολίτη με σύγχρονες ψηφιακές δυνατότητες.

 

Τέλος, Χάλκινο βραβείο, στην κατηγορία «Εξειδικευμένες Εφαρμογές σε Επιχειρηματικούς Κλάδους», έλαβε η εφαρμογή AGRIPHARM που βασίζεται στην πλατφόρμα Galaxy και έχει αναπτυχθεί από τον Business Partner της SingularLogic Future Software (Φυδάντσης – Στόιος Ο.Ε.). Η εφαρμογή διαχειρίζεται την ψηφιακή καταγραφή, συνταγογράφηση και αποστολή προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων των φυτοπροστατευτικών προϊόντων.


protoselida

World Business

 Κεντρική Τράπεζα Ρωσίας: Τα αποθέματα χρυσού της χώρας έφθασαν τους 2000 τόνους

Κεντρική Τράπεζα Ρωσίας: Τα αποθέματα χρυσού της…

Ο όγκος των αποθεμάτων του νομισματικού χρυσού στα διεθνή συναλλαγματικά αποθέματα την 1η Σεπτεμβρίου έφθασε...

Media

Αρχείο της ΕΡΤ: Αφιέρωμα στον Γιώργο Σεφέρη

Αρχείο της ΕΡΤ: Αφιέρωμα στον Γιώργο Σεφέρη

Με την αφορμή της συμπλήρωσης 47 χρόνων από το θάνατο του Γιώργου Σεφέρη (20 Σεπτεμβρίου...

Secret Money

 Έρχονται αλλαγές στον Aναπτυξιακό

Έρχονται αλλαγές στον Aναπτυξιακό

Θορυβημένο από την επενδυτική νωχελικότητα το υπουργείο Oικονομίας και Aνάπτυξης ετοιμάζει τροποποιήσεις στον αναπτυξιακό νόμο...

Αυτοκίνητο

Η καρδιά του λιονταριού: Νέοι κινητήρες Euro 6.2 από την Peugeot

Η καρδιά του λιονταριού: Νέοι κινητήρες Euro 6.2…

Εναρμονιζόμενη πλήρως με τις νέες προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με τον τρόπο μέτρησης των...

Τεχνολογία

Τι αγοράζουν οι Έλληνες από το eBay

Τι αγοράζουν οι Έλληνες από το eBay

Ανοδικό ρυθμό ανάπτυξης αναμένει για το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια η eBay...

Copyright © 2018 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.