H Sky Express ξεκινά πτήσεις Αθήνα - Χανιά

Η έναρξη από την 1η Νοεμβρίου τακτικών δρομολογίων της Sky Express που θα συνδέουν την Αθήνα με τα Χανιά ανακοινώθηκε στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Χανίων από την «Fraport Greece», με προσκεκλημένους εκπροσώπους των τοπικών αρχών και τουριστικών φορέων της περιοχής.

 

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Sky Express Χάρη Μπότσαρη, από την 1η Νοεμβρίου 2018 η αεροπορική εταιρεία θα εξυπηρετεί με τρεις πτήσεις καθημερινά το δρομολόγιο Αθήνα-Χανιά με αεροσκάφη «ATR 500» 72 θέσεων.

 

Την ανακοίνωση της έναρξης του νέου δρομολογίου χαιρέτησε κατά την εκδήλωση ο γενικός διευθυντής Ανάπτυξης της «Fraport Greece» Γιώργος Βήλος, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «το συγκεκριμένο δρομολόγιο έρχεται να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ανάγκη σύνδεσης των Χανίων με την Αθήνα και από εκεί με όλη την Ελλάδα σε ετήσια βάση. Η δυναμική της αγοράς και η απόφαση της Sky Express να επενδύσει και ν' αναπτύξει τη συγκεκριμένη αγορά αντανακλάται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον αριθμό των 3 συχνοτήτων την ημέρα αλλά και στο γεγονός ότι το δρομολόγιο ξεκινάει μέσα στο χειμώνα, προσφέροντας στο επιβατικό κοινό -Έλληνες και ξένους- πολλαπλές επιλογές για το ταξίδι τους. Από τη μεριά μας στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της αγοράς των Χανίων».

 

Ο κ. Μπότσαρης δήλωσε σχετικά με την έναρξη του νέου δρομολογίου: «H Sky Express διαθέτει πλέον το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών εσωτερικού και " πετάει" σε 32 αεροδρόμια σε όλη την Ελλάδα. Συνεχίζουμε την αναπτυξιακή μας πορεία, μεγαλώνουμε το δίκτυό μας και το στόλο μας και αυξάνουμε την επιβατική κίνηση ενισχύοντας ουσιαστικά τις τοπικές κοινωνίες, τον τουρισμό και την οικονομία της χώρας».

 

Ο εμπορικός διευθυντής της Sky Express, Γιάννης Λυδάκης, αναφέρθηκε στο δίκτυο πωλήσεων της Sky Express ενώ ανακοίνωσε ότι οι πτήσεις Αθήνα-Χανιά είναι ήδη διαθέσιμες για το επιβατικό κοινό.

 

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, αναφερόμενος στην εμπορική πρόταση της Sky Express είπε ότι περιλαμβάνει δωρεάν αποσκευή και χειραποσκευή σε όλους τους ναύλους, δωρεάν πρόσβαση στο ανακαινισμένο VIP Lounge της Αθήνας καθώς και εξυπηρέτηση κατά τη διάρκεια της πτήσης για όλους τους επιβάτες.

 

Οι τιμές των εισιτηρίων θα ξεκινούν από 37,8 ευρώ για την πτήση Χανιά-Αθήνα και από 45 ευρώ για την πτήση Αθήνα-Χανιά.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο γενικός διευθυντής Ανάπτυξης της «Fraport Creece» αναφέρθηκε και στο πλάνο της εταιρείας για ανάπτυξη των υποδομών και των χώρων του αεροδρομίου Χανίων.

 

Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι αυξάνονται κατά δυο οι πύλες επιβατών, αυξάνονται σε οκτώ τα σημεία ελέγχου, ενώ προχωρούν οι εργασίες ανακατασκευής χώρων υγιεινής του αεροδρομίου.

 

Παράλληλα δημιουργούνται νέοι χώροι για τη στέγαση των γραφείων της ΕΛΑΣ και του Τελωνείου. Επίσης προχωρεί το πλάνο ανάπτυξης των εμπορικών χώρων με νέα καταστήματα αφορολογήτων ειδών και δημιουργία έξι χώρων εστίασης στον αεροσταθμό, ενώ μεταφέρονται σε νέο σημείο όλα τα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων.

 

Ο κ. Βήλος κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εκτίμησε ότι η χρονιά θα κλείσει με θετικό πρόσημο για το αεροδρόμιο Χανίων τονίζοντας ιδιαίτερα ότι το φετινό καλοκαίρι εξυπηρετεί 40 νέα δρομολόγια.

 

Παράλληλα επανέλαβε ότι από τον Νοέμβριο έως και τον Μάρτιο και για δύο χρόνια μειώνονται κατά 50% τα τέλη επιβατών.

 

«Πιστεύουμε στα Χανιά πιστεύουμε σε αυτό τον προορισμό και επενδύουμε», είπε χαρακτηριστικά.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η διευθύντρια μάρκετιγκ της «Fraport Creece» Κατερίνα Πολλάτου ανακοίνωσε ότι η εταιρεία διεξάγει ήδη έρευνα αγοράς για το προφίλ των επιβατών που διακινούνται μέσω του αεροδρομίου, ενώ παρουσίασε και περιοδικό-έκδοση της εταιρείας όπου προβάλλεται ο προορισμός Χανιά-Κρήτη και διανέμεται δωρεάν στους επιβάτες.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

World Business

Οι leaders της παγκόσμιας οικονομίας φοβούνται το Libra;

Οι leaders της παγκόσμιας οικονομίας φοβούνται το Libra;

Τί τους προβληματίζει και τους ανησυχεί έντονα; – Πώς θα ανατραπούν οι ισορροπίες στην παγκόσμια...

Media

Τα ξένα ΜΜΕ για τον σεισμό στην Αθήνα

Τα ξένα ΜΜΕ για τον σεισμό στην Αθήνα

Τον γύρο του κόσμου, μέσω των μεγάλων ειδησεογραφικών πρακτορείων και τηλεοπτικών δικτύων, κάνει η είδηση...

Secret Money

 H ΔEΠA KAI O POSEIDON

H ΔEΠA KAI O POSEIDON

Ένας (ακόμη) λόγος που «επείγουν» οι αποφάσεις για την «επόμενη μέρα» της ΔEΠA είναι οι...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.