ΕΟΤ: Ενίσχυση της παράστασης Πλούτος στην Επίδαυρο

Ο ΕΟΤ αποφάσισε την έγκριση της διάθεσης ποσού 10.000 ευρώ με ΦΠΑ ως οικονομική συμμετοχή του στη δράση που αφορά στην παράσταση "ΠΛΟΥΤΟΣ" του Αριστοφάνη, που θα ανέβει στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου στις 13 και 14 Ιουλίου.

 

Η παράσταση σε σκηνοθεσία του Νικίτα Μιλιβόγεβιτς ανεβαίνει από το Εθνικό Θέατρο σε συνέργεια με το Εθνικό Θέατρο της Σερβίας. Τους κεντρικούς ρόλους ερμηνεύουν ο Γιώργος Γάλλος (Χρεμύλος), Μανώλης Μαυροματάκης (Καρίων), Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (Πλούτος), Μάνος Βακούσης (Βλεψίδημος), Γαλήνη Χατζηπασχάλη (Πενία), Γιάννης Κότσιφας (Ασκληπιός/Χορός), Κώστας Κορωναίος (Γυναίκα Χρεμύλου / Δίκαιος / Χορός), Μιχάλης Τιτόπουλος (Συκοφάντης / Ερμής / Χορός), Μαρία Διακοπαναγιώτου (Γυναίκα / Χορός), και χορός μουσικών από την Ορχήστρα του Εθνικού Θεάτρου του Βελιγραδίου.

 

Σύμφωνα με τον ΕΟΤ, η αναφερόμενη ενέργεια προβολής άπτεται του σκοπού και της αποστολής του Οργανισμού καθότι έχει ως στόχο την εξωστρέφεια της ελληνικής πολιτιστικής δημιουργίας που λειτουργεί προς όφελος του τουρισμού και του πολιτισμού. Η εναλλακτική αυτή μορφή τουρισμού άλλωστε είναι ιδιαίτερα σημαντική σε όλο τον κόσμο και η Επίδαυρος με το Αρχαίο Θέατρο για το οποίο είναι παγκοσμίως γνωστή, με τη κουλτούρα και τον πολιτισμό που προάγει, κατέχει περίοπτη θέση στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό γίγνεσθαι.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

World Business

Η Amazon επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην αυτοκινητοβιομηχανία

Η Amazon επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην αυτοκινητοβιομηχανία

Κυρίαρχο ρόλο στην ανάπτυξη της τεχνολογίας που παρέχει υπηρεσίες, πρωτόγνωρες υπηρεσίες στον οδηγό και θα...

Media

Times: Οι εκλογές έφεραν ελπίδα στην Ελλάδα

Times: Οι εκλογές έφεραν ελπίδα στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, το mainstream επέστρεψε στην εξουσία και οι λαϊκιστές βρίσκονται σε αποδρομή. Ο πρωθυπουργός...

Secret Money

 H ΔEΠA KAI O POSEIDON

H ΔEΠA KAI O POSEIDON

Ένας (ακόμη) λόγος που «επείγουν» οι αποφάσεις για την «επόμενη μέρα» της ΔEΠA είναι οι...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.