Χωρίς ανανεώσεις ασφαλείας ο Firefox 4

Μια από τις "παράπλευρες απώλειες" της απόφασης της Mozilla να κυκλοφορεί με μεγάλη συχνότητα νέες εκδόσεις του Firefox είναι η διαδικασία των ανανεώσεων ασφαλείας. Όπως έγινε γνωστό, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα κυκλοφορήσει άλλο security update για τον Firefox 4.

 

Η Mozilla διέθεσε τον περασμένο Απρίλιο την έκδοση 4.0.1, η οποία περιελάμβανε security patches. Όπως όλα δείχνουν, η πρώτη ενημέρωση ασφαλείας του Firefox 4 θα είναι και η τελευταία. Οι χρήστες του Firefox 4 καλούνται τώρα να αναβαθμίσουν στην έκδοση 5, η οποία θα ανανεώνεται κανονικά. Στο ίδιο πλαίσιο, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα σταματήσουν να κυκλοφορούν updates για τον Firefox 5 όταν κυκλοφορήσει ο Firefox 6.

 

Οι τεχνικοί της Mozilla αφήνουν ανοικτό ένα μικρό ενδεχόμενο για νέο update του Firefox 4, αν προκύψει κάτι πολύ σοβαρό. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει ξεκαθαριστεί σε ποια ακριβώς περίπτωση θα ενεργοποιηθεί η διαδικασία έκδοσης security update.


protoselida

Secret Money

TI KPYBEI TO «MΠPOΣ-ΠIΣΩ»

TI KPYBEI TO «MΠPOΣ-ΠIΣΩ»

O Mανώλης Παναγιωτάκης μπορεί τώρα να κάθεται στην «ηλεκτρική καρέκλα» του επικεφαλής της ΔEH, αλλά...

Τεχνολογία

 Νetflix: 9,6 εκατ. νέοι συνδρομητές το 2019

Νetflix: 9,6 εκατ. νέοι συνδρομητές το 2019

Η Netflix, η δημοφιλής εταιρεία streaming απέκτησε 9,6 εκατομμύρια νέους συνδρομητές κατά το πρώτο τρίμηνο...

Περιβάλλον

Τι γνωρίζουμε για τους κεραυνούς

Τι γνωρίζουμε για τους κεραυνούς

Σε συνέχεια των ασυνήθιστων καιρικών φαινομένων που χτύπησαν τις τελευταίες ημέρες·την Αθήνα,·η ·μετεωρολογική υπηρεσία meteo του...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.