Θετικά πρόσημα στα ευρωταμπλό

Ελαφρώς ανοδικά κινούνται οι ευρωπαϊκές αγορές, λαμβάνοντας ώθηση από τα θετικά αποτελέσματα μεγάλων εταιρειών, όπως της Commerzbank και της επίσης γερμανικής Schaeffler. Την ίδια ώρα, οι επενδυτές έχουν το βλέμμα στραμμένο και στις συνεχιζόμενες εμπορικές εντάσεις.

 

Ο πανευρωπαϊκός Stoxx 600 σημειώνει αυτή την ώρα άνοδο 0,26% στις 389,68 μονάδες με τους περισσότερους κλάδους σε θετικό πρόσημο.

 

Στα μεγαλύτερα ταμπλό, ο βρετανικός FTSE100 στο +0,31%, ο γερμανικός DAX +0,56%, ο γαλλικός CAC40 +0,33%, ενώ στην ευρωπεριφέρεια ο ιταλικός FTSE MIB σημειώνει άνοδο 0,53% και ο ισπανικός ΙΒΕΧ35 +0,32%

 

O κλάδος των αυτοκινητοβιομηχανιών σημειώνει άνοδο 0,8%, καταγράφοντας τις καλύτερες επιδόσεις. Η  Schaeffler ανακοίνωσε αύξηση στα καθαρά κέρδη α' εξαμήνου και αύξησε το guidance για τα κέρδη του τμήματος βιομηχανίας για το 2018. Η μετοχή σημείωσε άνοδο άνω του 6% νωρίτερα.

 

Η Commerzbank ανακοίνωσε ισχυρότερα του αναμενόμενου καθαρά κέρδη κατά το β' τρίμηνο, ωστόσο προειδοποίησε για αυξημένα κόστη στους εταιρικούς πελάτες της φέτος εν μέσω «εντεινόμενου ανταγωνισμού». Η μετοχή σημείωσε πτώση πάνω από 3%.

 

Οι μετοχές της δανέζικης εταιρείας κοσμημάτων Pandora υποχώρησε σημαντικά σημειώνοντας τις χειρότερες επιδόσεις μετά την υποβάθμιση του guidance για το 2018. Η εταιρεία αναμένει αύξηση εσόδων μεταξύ 4% και 7% σε τοπικό συνάλλαγμα φέτος, από 7%-10% που προέβλεπε προηγουμένως. Η μετοχή της έκανε βουτιά 18%.


protoselida

Secret Money

H «MYTIΛHNAIOΣ» KAI  TO AΛOYMINIO

H «MYTIΛHNAIOΣ» KAI TO AΛOYMINIO

Yψηλότερες τιμές αλουμινίου «βλέπει» η Goldman Sachs για το επόμενο διάστημα εξαιτίας της διακοπής των...

Αθλητικά

CLASH: Η επανάσταση στις ρακέτες του σήμερα!

CLASH: Η επανάσταση στις ρακέτες του σήμερα!

Η Wilson, η κορυφαία αθλητική εταιρεία τένις, καινοτομεί εισάγοντας μία ολοκαίνουρια συλλογή ρακετών με την...

Τουρισμός

Σε τουριστική έκθεση της Δανίας η Περιφέρεια Αττικής

Σε τουριστική έκθεση της Δανίας η Περιφέρεια Αττικής

Η Περιφέρεια Αττικής, συνεχίζοντας τις συντονισμένες δράσεις για την τουριστική της προβολή, στρέφεται αυτή τη...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.