Αβέβαιο το μέλλον του MySpace

Το MySpace έχει χάσει εδώ και καιρό τη μάχη απέναντι στο Facebook σε ό,τι έχει να κάνει με την κορυφή στις υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται όμως ότι τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. Πολλοί, πλέον, μιλούν ανοικτά για ραγδαίες εξελίξεις και μάλιστα πολύ σύντομα.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η διοίκηση του MySpace ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μαζικές απολύσεις προσωπικού. Αυτή τη στιγμή, το MySpace απασχολεί περίπου 400 άτομα και το ρεπορτάζ λέει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα βρίσκονται στην εταιρεία μόλις 100 εργαζόμενοι.

 

Η φήμη αυτή αναζωπύρωσε τη συζήτηση για πώληση του MySpace. Η News Corporation φέρεται να αναζητά αγοραστή, με την Activision να είναι αυτή τη στιγμή ο επικρατέστερος υποψήφιος για να αναλάβει τις τύχες της υπηρεσίας. Βέβαια, η τιμή των 100 εκατομμυρίων δολαρίων που φέρεται να έχει ορίσει η News Corp είναι πολύ υψηλή για τη σημερινή κατάσταση του MySpace και μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η υπόθεση.

 

Εδώ και αρκετούς μήνες, παράγοντες της αγοράς εκτιμούν ότι όλα θα έχουν λήξει μέχρι το τέλος του 2011. Το τι θα γίνει τελικά δε μπορεί να το προβλέψει κανείς και δε θα πρέπει να αποκλειστεί ακόμα και η οριστική παύση λειτουργίας του MySpace.


protoselida

Secret Money

TI KPYBEI TO «MΠPOΣ-ΠIΣΩ»

TI KPYBEI TO «MΠPOΣ-ΠIΣΩ»

O Mανώλης Παναγιωτάκης μπορεί τώρα να κάθεται στην «ηλεκτρική καρέκλα» του επικεφαλής της ΔEH, αλλά...

Τεχνολογία

 Νetflix: 9,6 εκατ. νέοι συνδρομητές το 2019

Νetflix: 9,6 εκατ. νέοι συνδρομητές το 2019

Η Netflix, η δημοφιλής εταιρεία streaming απέκτησε 9,6 εκατομμύρια νέους συνδρομητές κατά το πρώτο τρίμηνο...

Περιβάλλον

Τι γνωρίζουμε για τους κεραυνούς

Τι γνωρίζουμε για τους κεραυνούς

Σε συνέχεια των ασυνήθιστων καιρικών φαινομένων που χτύπησαν τις τελευταίες ημέρες·την Αθήνα,·η ·μετεωρολογική υπηρεσία meteo του...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.