Χάκερ "σαρώνουν" ιστοσελίδες κρατών

Μετά την απόσυρση της ομάδας χάκερ LulzSec από την ενεργό δράση της, ανέλαβαν τα ηνία των κυβερνοεπιθέσεων οι Anonymous, οι οποίοι επιτέθηκαν σε ιστοσελίδες διαφόρων κρατών.

 

Άρχισαν με την ιστοσελίδα της κυβέρνησης Ανγκουίλα και στη συνέχεια επιτέθηκαν σε ιστοσελίδες στη Βραζιλία, τη Ζιμπάμπουε και την Αυστραλία.

 

Μετά τις επιθέσεις οι Anonymous δήλωσαν πως θα ανεβάσουν ελεύθερα στο διαδίκτυο με τη μορφή torrent, όλα τα δεδομένα που έκλεψαν καθώς και "κάποιες εκπλήξεις", όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά.

 

Η διαφορά ανάμεσα στους Anonymous από τους Lulz Security είναι ότι οι πρώτοι φαίνεται να έχουν ιδεολογικά κίνητρα ενώ οι δεύτεροι το έκαναν απλά για την πλάκα τους.

 

Άλλωστε ο σκοπός των Anonymous είναι να αποκαλύψει τη διαφθορά και τον αυταρχισμό κρατικών και κυβερνητικών φορέων, αλλά και των επιχειρήσεων.

 

Τέλος η ομάδα χάκερ δηλώνει με μήνυμά της οτι για την ώρα έχουν αφήσει στην ησυχία τους ακόμα μερικές μεγάλες αμερικανικές εταιρείες όμως τα καλύτερα έρχονται...


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αβέβαιο το μέλλον του MySpace Google+ VS Facebook »
protoselida

Secret Money

TI KPYBEI TO «MΠPOΣ-ΠIΣΩ»

TI KPYBEI TO «MΠPOΣ-ΠIΣΩ»

O Mανώλης Παναγιωτάκης μπορεί τώρα να κάθεται στην «ηλεκτρική καρέκλα» του επικεφαλής της ΔEH, αλλά...

Τεχνολογία

 Νetflix: 9,6 εκατ. νέοι συνδρομητές το 2019

Νetflix: 9,6 εκατ. νέοι συνδρομητές το 2019

Η Netflix, η δημοφιλής εταιρεία streaming απέκτησε 9,6 εκατομμύρια νέους συνδρομητές κατά το πρώτο τρίμηνο...

Περιβάλλον

Τι γνωρίζουμε για τους κεραυνούς

Τι γνωρίζουμε για τους κεραυνούς

Σε συνέχεια των ασυνήθιστων καιρικών φαινομένων που χτύπησαν τις τελευταίες ημέρες·την Αθήνα,·η ·μετεωρολογική υπηρεσία meteo του...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.