Τουρισμός

Διεθνή αναβάθμιση του Yachting Festival από το 2019

Την κλιμάκωση των ενεργειών για το Yachting Festival 2019 αποφάσισε σε συνεδρίαση του την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος (ΣΙΤΕΣΑΠ).

 

Βασικός στόχος είναι το Yachting Festival εκτός από τις διαστάσεις που είχε στην ελληνική εμβέλεια να πάρει και διαστάσεις παγκοσμίου εμβέλειας με συμμέτοχες ξένων Tour Operators, παρουσιάσεις νέων τάσεις στο θαλάσσιο τουρισμό, πολλές εκδηλώσεις και βραβεία Yachting.

 

Στο Φεστιβάλ θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για Β2Β συναντήσεις με ανθρώπους από Ευρώπη, Αμερική και Ασία, αλλά και με τουριστικά γραφεία, blogs από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Επίσης, στο χώρο 4 της Μαρίνας θα γίνουν εκδηλώσεις θαλάσσιου τουρισμού μέσα στη θάλασσα.

 

Τις ημέρες του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν δύο σημαντικά συνέδρια,

 

1) "Εξελίξεις των Yachting σε παγκόσμιο επίπεδο -τάσεις της αγοράς" και

 

2) "Παρουσίαση των περιοχών και των λιμένων που μπορούν να επισκεφτούν τα Yachting"

 

Επιπροσθέτως, σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής "Ακρόπολις" και σε συνεργασία με περιοχές της Ελλάδας, αλλά και με μεγάλες εταιρίες θα γίνουν σεμινάρια πρωινού και φαγητού στους chef των πλοίων, αλλά και γευσιγνωσίες για τους επαγγελματίες και το κοινό καθ'όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

 

Σημειώνεται ότι τo Yachting Festival 2019 διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος (ΣΙΤΕΣΑΠ) και την εταιρεία Mact Media Group.


επιστροφή στην αρχή