Deal News Online

undefined

Η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ υποδέχεται την «Οινοποιία Γεωργιάδη Αφοί ΑΒΕΕ»

Η Οινοποιία Γεωργιάδη Αφοί ΑΒΕΕ, με σημαντική παρουσία και αξιόλογη πορεία στον κλάδο, αποτελεί νέο Μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, της πρωτοβουλίας δυναμικά αναπτυσσόμενων ελληνικών εταιριών με στόχο την ανάδειξη της Ελληνικής επιχειρηματικότητας ως της μόνης βιώσιμης λύσης για την επανεκκίνηση της Ελληνικής Οικονομίας.

 

Έχοντας λάβει την απαραίτητη πιστοποίηση από την Εταιρεία Ελέγχων & Πιστοποιήσεων EUROCERT, η Οινοποιία Γεωργιάδη Αφοί ΑΒΕΕ αποτελεί το 44ο Μέλος της Πρωτοβουλίας φέροντας πλέον στις φιάλες της το σήμα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ», με το οποίο γνωστοποιεί στο καταναλωτικό κοινό ότι διατηρεί το τρίπτυχο Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία στην Ελλάδα. Το νέο Μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, επεκτείνει αριθμητικά τη δυναμική της, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στο έργο της για προώθηση του παραγωγικού και επιχειρηματικού πολιτισμού της χώρας μας.

 

Η Οινοποιία Γεωργιάδη Αφοί ΑΒΕΕ με έδρα τη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται στον χώρο οίνου και ρετσίνας από τις αρχές της δεκαετίας του 1940, ενώ στα τέλη του 2002, η τρίτη γενιά πλέον των αδελφών Γεωργιάδη, Αντώνης και Κωνσταντίνος,  αναλαμβάνουν να συνεχίσουν την οικογενειακή παράδοση με ταυτόχρονη όμως καινοτομία και αναβάθμιση του οινοποιείου και των παραγόμενων προϊόντων της, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, με νέα μηχανήματα. Πλαισιωμένοι από έμπειρους ανθρώπους, αξιοποιούν την παράδοση, την εμπειρία, τις τεχνικές γνώσεις και οδηγούν την εταιρία σε νέους δρόμους ανάπτυξης και εξέλιξης. Έτσι, επιτυγχάνουν την  αύξηση του κύκλου εργασιών της οινοποιίας κατά 100% ετησίως και ταυτόχρονα ενδυναμώνουν τον εξαγωγικό της χαρακτήρα.

 

Παράλληλα, επιτυγχάνουν διακρίσεις για την Οινοποιία Γεωργιάδη Αφοί ΑΒΕΕ σε ετήσιους Διεθνείς Διαγωνισμούς Οίνου Θεσσαλονίκης που διοργανώνει η «Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος»,  με  την «Αμπελήσιους Ρετσίνα»  να έχει αποσπάσει το 2014, 2015 και 2018 το Χρυσό, Αργυρό και Χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα.

 

Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι εταιρείες:

 

Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΜΕΓΑ, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Βίκος, Φλώρινας Δινάκη, Brava, EZA, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, Hellas Frost, Petrou Nuts, Captain’s , Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless-Ευρωχαρτική, The Writing Fields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Χαρτέλ, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Cretan Mill, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- Meat Company, Αφοί Χαΐτογλου, Tottis Pack, Regina, Draculi Coffee, Αποστακτήρια Καλλικούνη,  Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Οινοποιία Αφοί Γεωργιάδη, Πυρήνας, Biosolids.

 

 

 


World Business

Πώς ο David Hockney ξαναβρήκε την «άνοιξή» του εν μέσω lockdown

Πώς ο David Hockney ξαναβρήκε την «άνοιξή» του…

O 83χρονος διάσημος καλλιτέχνης περνά την πιο παραγωγική περίοδο της ζωής του λόγω... κορωνοϊού...

Media

Διαδικτυακά θα διεξαχθεί η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

Διαδικτυακά θα διεξαχθεί η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου…

Το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας επιβεβαίωσε ότι η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου τον Φεβρουάριο θα διεξαχθεί,...

Αθλητικά

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ανέστειλε τη δωρεά στην ΕΙΟ

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ανέστειλε τη δωρεά στην…

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος αναστέλλει τη δωρεά του προς την Ελληνική Ιστιοπλϊκή Ομοσπονδία για την...

Αυτοκίνητο

Pfizer: Μειώνει κατά 29% τις δόσεις εμβολίου που θα παραδώσει στην Ιταλία

Pfizer: Μειώνει κατά 29% τις δόσεις εμβολίου που…

Η φαρμακευτική εταιρία Pfizer αποφάσισε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα μειώσει κατά 29%, τις δόσεις...

Τουρισμός

Celestyal Cruises: Επανέναρξη κρουαζιέρων στις 24 Απριλίου

Celestyal Cruises: Επανέναρξη κρουαζιέρων στις 24 Απριλίου

Την έναρξη της τουριστικής περιόδου στις 24 Απριλίου με την κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο»...

Copyright © 2021 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.