ΕΟΕ: Διαμαρτυρία για μη εκπροσώπηση της Ελλάδας στη ΔΟΕ

Να διαμαρτυρηθεί και επίσημα στην ΔΟΕ αποφάσισε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) για τη μη εκπροσώπηση της χώρας μας στην Διεθνή των "Αθανάτων", από τον Ιανουάριο του 2016, όταν κι έληξε η θητεία του Λάμπη Νικολάου.

 

Η επίσημη διαμαρτυρία προκλήθηκε από το γεγονός ότι στη Γενική Συνέλευση του Οκτωβρίου στο Μπουένος Άιρες, κανένας Έλληνας δεν συμπεριλήφθηκε στις τελευταίες προτάσεις για μέλος της ΔΟΕ, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει εκπροσώπηση από τη χώρα μας στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, για πρώτη φορά στην ιστορία.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΟΕ κατέθεσε επίσημη διαμαρτυρία στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή για το γεγονός ότι η ΔΟΕ δεν έχει ακόμα υποδείξει τον Έλληνα εκπρόσωπό της στην Ελλάδα. Το έγγραφο που απευθύνεται στον πρόεδρο της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, υπογράφουν τα 26 από τα 32 μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

 

Δεν το υπέγραψαν μόνο έξι, που είναι οι Ξενοφών Αθανασίου (πάλη), Γιώργος Βασιλακόπουλος (μπάσκετ), Γιώργος Γερόλυμπος (καράτε), Θανάσης Κανελλόπουλος (πυγμαχία), Ισίδωρος Κούβελος (ιππασία) και Γιάννης Σγουρός (άρση βαρών).


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

Secret Money

Ο Ταβουλάρης και το ΕΝΑΕ

Ο Ταβουλάρης και το ΕΝΑΕ

Mπορεί οι εξελίξεις να τρέχουν γύρω από τα ναυπηγεία Eλευσίνας, αλλά το όνομα του Nίκου...

Αθλητικά

Πιτίνο: Είναι απογοητευτικό…

Πιτίνο: Είναι απογοητευτικό…

Aπογοητευμένος από την κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ρικ Πιτίνο, μετά...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.