Επενδύει 1 δισ. δολ. στην καινοτομία η ΕΥ

Τα σχέδιά της να επενδύσει ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε λύσεις νέας τεχνολογίας, υπηρεσίες πελατών, καινοτομία, αλλά και σε όλο το οικοσύστημά της, μέσα στα δύο επόμενα χρόνια, ανακοίνωσε η ΕΥ.

 

Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος της συνεχιζόμενης στρατηγικής της ΕΥ για την παροχή καινοτόμων λύσεων στους πελάτες και τους ανθρώπους της, με βάση τις τελευταίες τεχνολογίες που μετασχηματίζουν δραστικά το επιχειρηματικό περιβάλλον.

 

Οι επενδύσεις αυτές έρχονται να προστεθούν στο υφιστάμενο, σημαντικό, ετήσιο πρόγραμμα επενδύσεων στην τεχνολογία. Η επένδυση θα χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία νέων υπηρεσιών και λύσεων με βάση την τεχνολογία, σε τομείς όπως οι χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, ο κυβερνοχώρος, η διαχείριση κινδύνων, οι υπηρεσίες διαχείρισης, οι υπηρεσίες λογισμικού, καθώς και οι ψηφιακές φορολογικές και ελεγκτικές υπηρεσίες.

 

Ο κ. Παναγιώτης Παπάζογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, δήλωσε: «Η ΕΥ πρωτοπορεί στις δραστικά μετασχηματιστικές αλλαγές της σημερινής εποχής, επενδύοντας διαρκώς τόσο στην ψηφιακή, τεχνολογία, όσο και στο ανθρώπινο δυναμικό. Τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο, όσο και στη χώρα μας, η ΕΥ εξασφαλίζει στους πελάτες της τις λύσεις και τις δεξιότητες που θα τους επιτρέψουν να αντιμετωπίσουν δυναμικά τις προκλήσεις που έρχονται, να αναπτυχθούν και να ξεχωρίσουν. Το νέο επενδυτικό μας πρόγραμμα, αλλά και η διαρκής ένταξη νέων ταλέντων στο ανθρώπινο δυναμικό μας, επιβεβαιώνουν την πρόθεση της ΕΥ να εδραιωθεί ως η κορυφαία εταιρεία στον κλάδο της ψηφιακής τεχνολογίας».


protoselida

Media

Επαφές Κουάνη σε Λος Άντζελες και Μεξικό

Επαφές Κουάνη σε Λος Άντζελες και Μεξικό

Παρουσιάσεις και σειρά επαφών με υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών, κινηματογραφικών στούντιο και επαγγελματιών της τηλεοπτικής και...

Secret Money

ΞANA ΣTO ΣΦYPI

ΞANA ΣTO ΣΦYPI

Για μια ακόμη φορά θα βγει στο σφυρί την ερχόμενη Tετάρτη 20 του μήνα το...

Αθλητικά

Σισέ: «Πολλά ευχαριστώ»

Σισέ: «Πολλά ευχαριστώ»

Το χτεσινό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακού, με όλα τα αρνητικά για το ποδόσφαιρο,...

Αυτοκίνητο

Θρήνος στη Formula 1 - Πέθανε ο Τσάρλι Γουίτινγκ

Θρήνος στη Formula 1 - Πέθανε ο Τσάρλι…

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα, σε ηλικία 66 ετών, ο ·εκτελεστικός διευθυντής της Formula 1, ·Βρετανός...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.