Η ΜΕΓΑ στις 20 πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες της Ελλάδας του περιοδικού Fortune

Η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ η οποία παράγει τις αγαπημένες μάρκες εμπιστοσύνης  EveryDay, Babylino, Pom Pon, BabyCare, Sani κ.α., διακρίθηκε για 1η χρονιά ως μια από τις 20 πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες της Ελλάδας (Most Admired Companies 2018), στη μεγαλύτερη έρευνα για την εταιρική φήμη στην Ελλάδα που διεξάγει το περιοδικό Fortune.

 

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για την εταιρεία, που αναγνωρίζει και επιβραβεύει την συνεισφορά της στην ελληνική επιχειρηματικότητα.

 

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε με γνώμονα τα εννέα κριτήρια του Fortune (Καινοτοµία, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναµικού, Διαχείριση Εταιρικών Πόρων, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Χαρακτηριστικά-Ποιότητα Διοίκησης, Οικονοµική Ευρωστία, Μακροπρόθεσµη Επενδυτική Αξία, Ποιότητα Προσφερόµενων Προϊόντων και Υπηρεσιών, Εξωστρέφεια/Ανταγωνιστικότητα). Το σχεδιασμό και την υλοποίηση της έρευνας επιμελήθηκε η KPMG βάσει αυστηρών προδιαγραφών που ορίζονται από το Αμερικάνικο Fortune».

 

Η εταιρεία που 37 χρόνια τώρα εμπιστεύονται χιλιάδες οικογένειες στη χώρα μας έχει κατακτήσει την ηγετική θέση στην κατηγορία της. Καινοτόμος και σύγχρονη, η ΜΕΓΑ είναι η μόνη εταιρεία παραγωγός μια πλήρους γκάμας επώνυμων προϊόντων προσωπικής υγιεινής που παράγει τα προϊόντα της αποκλειστικά στην Ελλάδα, στηρίζοντας σταθερά την εθνική οικονομία με επενδύσεις, εξαγωγές και νέες θέσεις εργασίας.

 

Σημαντικά οικονομικά στοιχεία που κατάφερε η εταιρεία το διάστημα 2010 – 2017 :

 

Επενδύσεις 68 εκ. ευρώ σε υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και εξελιγμένα συστήματα ποιοτικού ελέγχου

 

Αύξηση των εργαζομένων 98%

 

Αύξηση ρυθμού ανάπτυξης 138%

 

Εξαπλασιασμό των εξαγωγών με παρουσία σε 4 ηπείρους

 

Ιδιόκτητες εγκαταστάσεις έκτασης 63.000 τ.μ. στην Αθήνα

 

Επιπλέον, για τη MEΓA, η επιχειρηματικότητα και η εταιρική υπευθυνότητα συμβαδίζουν. Η εταιρεία αφήνει το δικό της αποτύπωμα στην κοινωνία, φροντίζοντας να βρίσκεται δίπλα σε όσους  έχουν ανάγκη, υλοποιώντας κοινωνικές δράσεις με συνέπεια και συστηματικότητα σε συνεργασία με σημαντικούς φορείς και Ιδρύματα πανελλαδικά.

 

Η διάκριση στη λίστα «Fortune Most Admired Companies in Greece 2018» αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη ΜΕΓΑ, ενώ αντικατοπτρίζει τη συνεχή προσπάθεια για το Άριστο, τόσο στην παραγωγή ελληνικών καινοτόμων προϊόντων προσωπικής υγιεινής, όσο και στην επιχειρησιακή της λειτουργία.

 

 


protoselida

World Business

Κεντρική τράπεζα Σ. Αραβίας: Σε ετοιμότητα για παροχή ρευστότητας

Κεντρική τράπεζα Σ. Αραβίας: Σε ετοιμότητα για παροχή…

Έτοιμη να παρέχει ρευστότητα στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, σε περίπτωση που χρειαστεί, προκειμένου να βοηθήσει την...

Media

Στην Alter Ego η τηλεοπτική άδεια

Στην Alter Ego η τηλεοπτική άδεια

Στην Alter Ego πηγαίνει η νέα τηλεοπτική άδεια ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας μετά από απόφαση...

Secret Money

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

Mπορεί ο Γ. Σταματίου να διατηρήθηκε στη θέση του επικεφαλής του Iασώ, αλλά στο νέο...

Τεχνολογία

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Ορισμένες εφαρμογές που καταγράφουν την περίοδο των γυναικών κατηγορούνται ότι μοιράστηκαν ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά...

Υγεία & Διατροφή

ΕΔΟΕΑΠ: Καλύπτει μέρος του κόστους της εξωσωματικής

ΕΔΟΕΑΠ: Καλύπτει μέρος του κόστους της εξωσωματικής

Μέχρι τέσσερις προσπάθειες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής με δυνατότητα αποζημίωσης της κρυοσυντήρησης ωαρίων, καθώς και αποζημίωση για...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.