Η DynaRep Shipping επεκτείνεται στην Τουρκία

Η DynaRep Shipping Consultants ανακοίνωσε την επέκταση του δικτύου ναυτιλιακών πρακτόρων της, μέσω της συνεργασίας της με την Master Maritime Agencies Inc.,γνωστή και ως Mastership, στην Τουρκία.

 

Η απόφαση να επεκταθεί σε στρατηγικά μέρη όπως η Τουρκία είναι καίριας σημασίας, διότι αποτελεί μέρος της φιλοσοφίας της DynaRep να προσφέρει υπηρεσίες σε μέρη που είναι σημαντικά για την ναυτιλία. Όταν αυτή η φιλοσοφία έρχεται σε επαφή με εξαιρετικούς πράκτορες, όπως ο Mastership, τότε μόνο ωφελούμενες μπορούν να είναι οι ναυτιλιακές εταιρείες, αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση.

 

Ο Mastership ιδρύθηκε το 1985 από τους κυρίους Celal Akata και Φαίδωνα Φυντίκογλου, και όλα αυτά τα χρόνια προσφέρει υπηρεσίες πρακτόρευσης πλοίων σε μεγάλο κομμάτι της Ελληνικής ναυτιλίας. Κάνοντας χρήση δικών τους γραφείων, ο Mastership προσφέρει υπηρεσίες σε όλα τα μεγάλα Τουρκικά λιμάνια, τα Τουρκικά στενά, προς πλοία όλων των ειδών, 24 ώρες το 24ωρο και κάθε μέρα του χρόνου.

 

Μέχρι πρόσφατα ο Mastership είχε κάτω από την ιδιοκτησία του και ναυπηγείο στην Tuzla, ναυπηγώντας 12 πλοία. Το συγκεκριμένο ναυπηγείο έχει τώρα μετασκευαστεί ως γραφεία και αποθήκη που εξυπηρετεί αποκλειστικά ναυτιλιακές εταιρείες που θέλουν να επισκευάσουν τα πλοία τους στις περιοχές της Tuzla και Yalova. Η τεχνική ομάδα, η οποία πλαισιώνεται και από ναυπηγό, μπορεί να βοηθήσει στο έπακρο το τεχνικό τμήμα μιας ναυτιλιακής εταιρείας ώστε να γίνει η οποιαδήποτε επισκευή. Με λίγα λόγια, ο Mastership είναι ο μοναδικός πράκτορας στην περιοχή που έχει εξειδικευμένη ομάδα που ασχολείται αποκλειστικά με δεξαμενισμούς πλοίων και επισκευές.


protoselida

Secret Money

EPXONTAI «METAΓPAΦEΣ»

EPXONTAI «METAΓPAΦEΣ»

Δεν είναι μόνο στη Folli Follie που κάποια δυνατά brands «αλλάζουν χέρια». Kινητικότητα παρατηρείται και...

Αθλητικά

Πρόστιμο στη Λιντς για κατασκοπεία

Πρόστιμο στη Λιντς για κατασκοπεία

Με πρόστιμο ·230 χιλιάδων ευρώ ·τιμώρησε την Λιντς η ·αγγλική ομοσπονδία. Η αγγλική ομάδα, που φιλοδοξεί να κερδίσει...

Τουρισμός

MSC: Κρουαζιέρες σε ελληνικά νησιά το 2020

MSC: Κρουαζιέρες σε ελληνικά νησιά το 2020

Η εταιρεία κρουαζιέρων MSC Cruises ανακοίνωσε πρόγραμμα κρουαζιέρας με στάσεις σε ελληνικά λιμάνια για το...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.