Η DynaRep Shipping επεκτείνεται στην Τουρκία

Η DynaRep Shipping Consultants ανακοίνωσε την επέκταση του δικτύου ναυτιλιακών πρακτόρων της, μέσω της συνεργασίας της με την Master Maritime Agencies Inc.,γνωστή και ως Mastership, στην Τουρκία.

 

Η απόφαση να επεκταθεί σε στρατηγικά μέρη όπως η Τουρκία είναι καίριας σημασίας, διότι αποτελεί μέρος της φιλοσοφίας της DynaRep να προσφέρει υπηρεσίες σε μέρη που είναι σημαντικά για την ναυτιλία. Όταν αυτή η φιλοσοφία έρχεται σε επαφή με εξαιρετικούς πράκτορες, όπως ο Mastership, τότε μόνο ωφελούμενες μπορούν να είναι οι ναυτιλιακές εταιρείες, αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση.

 

Ο Mastership ιδρύθηκε το 1985 από τους κυρίους Celal Akata και Φαίδωνα Φυντίκογλου, και όλα αυτά τα χρόνια προσφέρει υπηρεσίες πρακτόρευσης πλοίων σε μεγάλο κομμάτι της Ελληνικής ναυτιλίας. Κάνοντας χρήση δικών τους γραφείων, ο Mastership προσφέρει υπηρεσίες σε όλα τα μεγάλα Τουρκικά λιμάνια, τα Τουρκικά στενά, προς πλοία όλων των ειδών, 24 ώρες το 24ωρο και κάθε μέρα του χρόνου.

 

Μέχρι πρόσφατα ο Mastership είχε κάτω από την ιδιοκτησία του και ναυπηγείο στην Tuzla, ναυπηγώντας 12 πλοία. Το συγκεκριμένο ναυπηγείο έχει τώρα μετασκευαστεί ως γραφεία και αποθήκη που εξυπηρετεί αποκλειστικά ναυτιλιακές εταιρείες που θέλουν να επισκευάσουν τα πλοία τους στις περιοχές της Tuzla και Yalova. Η τεχνική ομάδα, η οποία πλαισιώνεται και από ναυπηγό, μπορεί να βοηθήσει στο έπακρο το τεχνικό τμήμα μιας ναυτιλιακής εταιρείας ώστε να γίνει η οποιαδήποτε επισκευή. Με λίγα λόγια, ο Mastership είναι ο μοναδικός πράκτορας στην περιοχή που έχει εξειδικευμένη ομάδα που ασχολείται αποκλειστικά με δεξαμενισμούς πλοίων και επισκευές.


protoselida

World Business

Η Gazprom δραστηριοποιείται στις κατασκευές δεξαμενών αποθήκευσης υγροποιημένου φυσικού αερίου

Η Gazprom δραστηριοποιείται στις κατασκευές δεξαμενών αποθήκευσης υγροποιημένου…

Η ρωσική πετρελαϊκή εταιρεία Gazprom σχεδιάζει στα προσεχή δύο χρόνια να κατασκευάσει δεξαμενές αποθήκευσης υγροποιημένου...

Secret Money

 H PAE KAI TA LAPTOPS

H PAE KAI TA LAPTOPS

Tα 1450 ευρώ δεν τα λες και λίγα όταν πρόκειται για ένα laptop. H PAE...

Αυτοκίνητο

Ο Λεμπ θα «τρέξει» σε αγώνες του 2019 με τη Hyundai

Ο Λεμπ θα «τρέξει» σε αγώνες του 2019…

Ο Σεμπαστιάν Λεμπ επιστρέφει το 2019, αυτή τη φορά αφήνοντας τη Citroen, για να οδηγήσει...

Τεχνολογία

Επιχορηγούμενο ίντερνετ σε πρωτοετείς φοιτητές

Επιχορηγούμενο ίντερνετ σε πρωτοετείς φοιτητές

Ταχεία πρόσβαση στο Διαδίκτυο με την παροχή επιχορήγησης για ευρυζωνική σύνδεση σταθερή ή κινητή (mobile)...

Copyright © 2018 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.