Συμμετοχή της Intrasoft International στην WeMetrix

Την συμμετοχή της στην WeMetrix (www.wemetrix.com) στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης μέσω της τεχνολογικής καινοτομίας και συνεργασιών  με τη νεοφυή επιχειρηματικότητα (start-ups) ανακοίνωσε η INTRASOFT International.

 

Η WeMetrix αναπτύσσει data analytics λύσεις που εστιάζουν στον χώρο διαχείρισης πιστωτικού κινδύνου.

 

Ειδικότερα, η WeMetrix καινοτομεί προσφέροντας στα οικονομικά επιτελεία επιχειρήσεων και τραπεζών μία ολοκληρωμένη SaaS εργαλειοθήκη, η οποία με απλό και εύχρηστο τρόπο αξιοποιεί πολύπλοκες μεθοδολογίες  οικονομετρίας, predictive and prescriptive data analytics τελευταίας γενιάς.

 

Στo portfolio των προϊόντων της WeMetrix πρωτοστατεί η πλατφόρμα CREDITARK®, η οποία αποτελεί πολύτιμο  εργαλείο στην αξιολόγηση και διαχείριση πιστωτικών κινδύνων (Credit Risk Assessment & Management) και την κανονιστική συμμόρφωση (Regulatory Compliance). Επιπρόσθετα, για τις ανάγκες αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας ιδιωτών και επιχειρήσεων, προσφέρεται  η λύση RISKVENT®. Τέλος, η εταιρεία διαθέτει τις λύσεις RISK9® και RISK16®, οι οποίες υποστηρίζουν τη συμμόρφωση στα διεθνή λογιστικά πρότυπα IFRS9 και IFRS16 αντίστοιχα.

 

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International σχολίασε: "Τα προϊόντα και υπηρεσίες που διαθέτει η INTRASOFT International στον  επιχειρησιακό τομέα έχουν σαν προτεραιότητα την επίλυση πρακτικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η σημερινή επιχείρηση, όπως και την διαφοροποίηση της σε σχέση με τον ανταγωνισμό μέσω της προηγμένης τεχνολογίας.  Το portfolio της WeMetrix επιτρέπει την καλύτερη αξιολόγηση των πιστώσεων που μια επιχείρηση καλείται να διαχειριστεί, θωρακίζοντάς την από πιθανές απώλειες, αλλά ταυτόχρονα προφέροντάς της ένα εξαιρετικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα."

 

Ο κ. Πάνος Μιχαλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της WEMETRIX, ανέφερε σχετικά:  "Η εταιρεία μας τοποθετεί λύσεις τεχνολογίας και επιστήμης στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων διαχείρισης πιστωτικών κινδύνων και συμμόρφωσης, αντικαθιστώντας το ένστικτο και την υποκειμενική εμπειρική γνώση, εξασφαλίζοντας στους πελάτες μας σημαντική βελτίωση της κερδοφορίας και της ρευστότητας τους χωρίς να καταναλώνουν σημαντικούς πόρους".


protoselida

Media

ΣτΕ: Επιτρέπει την έμμεση διαφήμιση στις ραδιοφωνικές ειδήσεις

ΣτΕ: Επιτρέπει την έμμεση διαφήμιση στις ραδιοφωνικές ειδήσεις

Με μια απόφαση-σταθμό για τη ραδιοφωνική αγορά το Συμβούλιο της Επικρατείας ακύρωσε πρόστιμο 10.000 ευρώ...

Secret Money

O Tσακος και τα ναυπηγεία

O Tσακος και τα ναυπηγεία

O εφοπλιστής N. Tσάκος είναι αλήθεια ότι στο παρελθόν είχε ενδιαφερθεί για τα Nαυπηγεία Eλευσίνας....

Υγεία & Διατροφή

Νέο τεστ αίματος προβλέπει την πρόγνωση της Πολλαπλής Σκλήρυνσης

Νέο τεστ αίματος προβλέπει την πρόγνωση της Πολλαπλής…

Μια αιματολογική εξέταση, η οποία βρίσκεται ακόμη σε ερευνητικό στάδιο, έχει σοβαρές πιθανότητες να προβλέπει...

Περιβάλλον

Διονυσίου Αρεοπαγίτου: Νέο σύστημα αποκομιδής χωρίς κάδους

Διονυσίου Αρεοπαγίτου: Νέο σύστημα αποκομιδής χωρίς κάδους

Η Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ένας από τους πιο σημαντικούς πεζόδρομους στην Ελλάδα, στην περιοχή της Ακρόπολης...

Copyright © 2018 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.