TÜV AUSTRIA HELLAS: Προστατεύουμε το περιβάλλον

Η TÜV AUSTRIA HELLAS, o κορυφαίoς οργανισμός επιθεωρήσεων και πιστοποιήσεων, πραγματοποίησε την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2018 στο ξενοδοχείο Electra Metropolis, εκδήλωση για τα πιστοποιημένα σχήματα διασφάλισης της αειφορίας. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία παρουσίασε, πρώτη στην Ελλάδα, διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα και σχήματα για την αειφορία, όπως το OK Compost για την πιστοποίηση της βιοαποικοδομησιμότητας των πλαστικών προϊόντων και το FSC® Chain of Custody Certification standard για την πιστοποίηση των δασικών προϊόντων.

 

Στην εκδήλωση αναλύθηκαν, τα σήματα περιβαλλοντικής επαλήθευσης προϊόντων, όπως το OK Compost, OK Βiobased που είναι τα μόνα του είδους που προσφέρουν μια προσαρμοσμένη σήμανση πιστοποίησης για κάθε περιβάλλον βιοαποικοδόμησης και συζητήθηκαν οι προϋποθέσεις χρήσης των εμπορικών σημάτων FSC® που αποδεικνύουν την φιλοπεριβαλλοντική κουλτούρα της εταιρείας και προσδίδουν προστιθέμενη αξία σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση.

 

Στην έναρξη της εκδήλωσης, ο κ. Ιωάννης Καλλιάς, Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV AUSTRIA HELLAS, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αξία των σχημάτων πιστοποίησης που αφορούν το περιβάλλον, καθώς ζούμε σε μια εποχή σημαντικών περιβαλλοντικών αλλαγών. Ακολούθησε η ομιλία του κ. Werner Bosmans, ο οποίος εκπροσωπώντας την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες ανέλυσε τη συνολική στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την χρήση των πλαστικών.

 

Ακολούθησαν παρουσιάσεις από το Γενικό Δ/ντή του Συνδέσμου Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών, κ. Π. Σκαρλάτο και του Προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών και Συσκευασίας (ΣΥΒΙΠΥΣ), κ. Δ. Μαντή, από τους Επίκουρους Καθηγητές Δρ. Ελένη Ηρακλέους & Μ. Τρίγκα, το Δ/νοντα Σύμβουλο της Global Sustain Group, κ. Μ. Σπανό, από τα στελέχη της TÜV AUSTRIA HELLAS & BELGIUM καθώς και επαγγελματιών του κλάδου των πλαστικών, του χάρτου και της ξυλείας, που έδωσαν την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ενημερωθούν αξιόπιστα σχετικά με τα νέα διεθνή πρότυπα, την εφαρμογή, τα οφέλη και την σπουδαιότητα τους.

 

Η TÜV AUSTRIA HELLAS, οδηγώντας τις εξελίξεις στο κλάδο, αποδεικνύει για μία ακόμη φορά στην πράξη τον πρωτοποριακό χαρακτήρα που διαπνέει κάθε της ενέργεια. Φέρνοντας στο προσκήνιο την αξία της μέριμνας για το περιβάλλον, παρουσιάζει πρώτη στον επιχειρηματικό κόσμο τις εξελίξεις που υπάρχουν στους συγκεκριμένους κλάδους και για τις πιστοποιήσεις που θα πρέπει να εφαρμόζουν. Με θεμέλιο το ισχυρό όνομα και την υψηλή τεχνογνωσία, η TÜV AUSTRIA HELLAS, διευρύνει τις επιλογές για κάθε περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένη επιχείρηση και εγκαινιάζει μια νέα εποχή, όπου η προστασία του Περιβάλλοντος και η Βιώσιμη Ανάπτυξη αποτελεί προτεραιότητα για κάθε σύγχρονη επιχείρηση.protoselida

Media

ΣτΕ: Επιτρέπει την έμμεση διαφήμιση στις ραδιοφωνικές ειδήσεις

ΣτΕ: Επιτρέπει την έμμεση διαφήμιση στις ραδιοφωνικές ειδήσεις

Με μια απόφαση-σταθμό για τη ραδιοφωνική αγορά το Συμβούλιο της Επικρατείας ακύρωσε πρόστιμο 10.000 ευρώ...

Secret Money

O Tσακος και τα ναυπηγεία

O Tσακος και τα ναυπηγεία

O εφοπλιστής N. Tσάκος είναι αλήθεια ότι στο παρελθόν είχε ενδιαφερθεί για τα Nαυπηγεία Eλευσίνας....

Υγεία & Διατροφή

Νέο τεστ αίματος προβλέπει την πρόγνωση της Πολλαπλής Σκλήρυνσης

Νέο τεστ αίματος προβλέπει την πρόγνωση της Πολλαπλής…

Μια αιματολογική εξέταση, η οποία βρίσκεται ακόμη σε ερευνητικό στάδιο, έχει σοβαρές πιθανότητες να προβλέπει...

Περιβάλλον

Διονυσίου Αρεοπαγίτου: Νέο σύστημα αποκομιδής χωρίς κάδους

Διονυσίου Αρεοπαγίτου: Νέο σύστημα αποκομιδής χωρίς κάδους

Η Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ένας από τους πιο σημαντικούς πεζόδρομους στην Ελλάδα, στην περιοχή της Ακρόπολης...

Copyright © 2018 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.