Η Profile Software στο AM TECH DAY της L'Agefi στο Παρίσι

Η Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού συμμετέχει ως Silver Sponsor στις εργασίες του Wealth και Asset Management event, "AM TECH DAY της L'Agefi", το οποίο πραγματοποιείται στις 17 Οκτωβρίου 2018 στο Παρίσι, παρουσιάζοντας τις καινοτόμες και βραβευμένες Investment Management λύσεις της.

 

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, στο AM TECH DAY της L'Agefi, τα εξειδικευμένα στελέχη της Profile Software θα ενημερώσουν τους επαγγελματίες επισκέπτες για τις νέας γενιάς Wealth Management λύσεις της, οι οποίες ανταποκρίνονται επιτυχημένα στις εξελισσόμενες προκλήσεις της αγοράς, διασφαλίζοντας βέλτιστη απόδοση εργασιών και συμμόρφωση με τα διεθνή πρότυπα σε μια ενιαία cloud-based πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων. Ενδεικτικά, οι λύσεις της Profile Software περιλαμβάνουν:

 

- Axia & IMSplus: Οι διεθνώς αναγνωρισμένες πλατφόρμες Διαχείρισης Επενδύσεων για προηγμένο Wealth, Asset και Fund Management, Insurance Investment Management, Personal/Private Banking, Robo Advisory και Custody.

 

- FMS.next: Η διεθνώς εγκατεστημένη Digital Banking πλατφόρμα, διαθέσιμη σε Cloud και SaaS, που ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις για Core Banking, Lending και Loans, Payments, Alternative Finance και FinTech.

 

- Acumennet: H ολοκληρωμένη Front-to-Back Office Treasury πλατφόρμα, που καλύπτει όλο το εύρος των χρηματοοικονομικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων περίπλοκων και απαιτητικών εργασιών.

 

- RiskAvert: Η πλήρης και σύγχρονη λύση Διαχείρισης Κινδύνου, Υπολογισμού Κεφαλαιακής Επάρκειας και Παραγωγής Εποπτικών Αναφορών για Πιστωτικό, Λειτουργικό κίνδυνο Αγοράς και Ρευστότητας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα (Basel ΙΙΙ, IFRS9), με υποστήριξη XBRL λειτουργιών.

 

Στο περίπτερο της Profile Software (No1) θα παρουσιαστεί μεταξύ άλλων η νέα λύση Axia Robo Advisor, η οποία αυτοματοποιεί όλες τις εργασίες διαχείρισης επενδύσεων των αντιστοίχων εταιρειών, που επιθυμούν να διευρύνουν τις εργασίες τους. Η λύση Axia προσφέρει σύγχρονη και workflow-based λειτουργικότητα, με πλήρη αυτοματοποίηση σε client onboarding, κανονιστική συμμόρφωση, παρακολούθηση κινδύνου, επιλογή χαρτοφυλακίου και rebalancing, ενώ υποστηρίζει πλήρως self-service ή hybrid μοντέλα συμβουλευτικών υπηρεσιών, ανταποκρινόμενα στις απαιτήσεις της εκάστοτε επιχείρησης.

 

To AM TECH DAY της L'Agefi είναι ένα πανευρωπαϊκό event που προβάλλει την επίδραση της τεχνολογικής καινοτομίας στον τομέα του asset management. Η εκδήλωση περιλαμβάνει παράλληλες συνεδρίες καθώς και εκθεσιακό χώρο με ειδική ενότητα για Start-up επιχειρήσεις. Αξιοσημείωτα είναι τα Finchallenges, όπου θα παρουσιαστούν οι πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται με τη συνεργασία νεοσύστατων επιχειρήσεων, asset managers, τραπεζών και ασφαλιστικών εταιρειών.


protoselida

Secret Money

H «MYTIΛHNAIOΣ» KAI  TO AΛOYMINIO

H «MYTIΛHNAIOΣ» KAI TO AΛOYMINIO

Yψηλότερες τιμές αλουμινίου «βλέπει» η Goldman Sachs για το επόμενο διάστημα εξαιτίας της διακοπής των...

Αθλητικά

CLASH: Η επανάσταση στις ρακέτες του σήμερα!

CLASH: Η επανάσταση στις ρακέτες του σήμερα!

Η Wilson, η κορυφαία αθλητική εταιρεία τένις, καινοτομεί εισάγοντας μία ολοκαίνουρια συλλογή ρακετών με την...

Τουρισμός

Σε τουριστική έκθεση της Δανίας η Περιφέρεια Αττικής

Σε τουριστική έκθεση της Δανίας η Περιφέρεια Αττικής

Η Περιφέρεια Αττικής, συνεχίζοντας τις συντονισμένες δράσεις για την τουριστική της προβολή, στρέφεται αυτή τη...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.