Πρόσκληση για αναγγελία απαιτήσεων πιστωτών κατά της «CRONOS FINANCIAL»

Πρόσκληση για αναγγελία απαιτήσεων πιστωτών κατά της «CRONOS FINANCIAL SERVICES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (πρώην «INVESTMENT ANALYSIS Α.Ε.Π.Ε.Υ»), που τέθηκε σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης κατ' εφαρμογή των διατάξεων της περίπτωσης (γ), της παραγράφου 1, του άρθρου 8 και του άρθρου 90 του Ν. 4514/2018

 

Δυνάμει της υπ' αρ. 16/830/17.10.2018 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «CRONOS FINANCIAL SERVICES Α.Ε.Π.Ε.Υ.», πρώην «INVESTMENT ANALYSIS Α.Ε.Π.Ε.Υ.», η οποία εδρεύει στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, 12ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης - Μουδανίων, κτήριο SPECTRA, TK 57001, με αρ. Γ.Ε.ΜΗ 058131604000 (πρώην αριθμό ΜΑΕ 46938/06/Β/00/16) και Α.Φ.Μ. 099758473, Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, τέθηκε στο καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης του άρθρου 90 του Ν. 4514/2018.

 

Ο ειδικός εκκαθαριστής που διορίστηκε με την άνω απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

 

ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

 

τους δικαιούχους κάθε φύσεως απαιτήσεων κατά της εταιρείας με την επωνυμία «CRONOS FINANCIAL SERVICES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ», να αναγγείλουν τις απαιτήσεις τους και να προσκομίσουν όλα τα δικαιολογητικά τους στοιχεία σύμφωνα με την παράγραφο 7 του άρθρου 90 του Ν. 4514/2018, εντός πέντε (5) μηνών από την τελευταία δημοσίευση της παρούσας, στην έδρα της υπό εκκαθάριση εταιρείας ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην έδρα της υπό εκκαθάριση εταιρείας, με την ένδειξη ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ. Η παρούσα θα δημοσιευθεί άλλες δύο (2) φορές τις επόμενες δύο (2) εβδομάδες, σύμφωνα με την ως άνω διάταξη.

 

Το έντυπο Αναγγελίας Απαιτήσεων Επενδυτών μπορείτε να το προμηθεύεστε είτε από την έδρα της υπό εκκαθάριση εταιρείας, είτε ηλεκτρονικά από το website της εταιρίας http://www.invan.gr/, είτε μέσω της υποβολής σχετικού αιτήματος μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Η υπό εκκαθάριση εταιρεία θα εξυπηρετεί το κοινό και θα δέχεται αναγγελίες, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, από τις 10.00 π.μ. έως τις 14.00, στην έδρα της υπό εκκαθάριση εταιρείας.

 

Θεσσαλονίκη, 1η Νοεμβρίου 2018

Για τον Ειδικό Εκκαθαριστή

Μιχαήλ Χουρδάκης

 

 

Πρώτη καταχώρηση: 1 Νοεμβρίου


protoselida

World Business

«Ξορκίζουν»  τις πρόωρες  κάλπες  στην Iταλία

«Ξορκίζουν» τις πρόωρες κάλπες στην…

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα δοθεί η «μητέρα των μαχών» στην Iταλία. H κεντρική...

Secret Money

«Συνωστισμός» για τις AΠE

«Συνωστισμός» για τις AΠE

Mια ολόκληρη στοίβα με αιτήσεις για νέα έργα AΠE έχει συσσωρευτεί στη PAE, κάτι που...

Αθλητικά

Νικήτρια η Στεφανίδη στο Diamond League του Μπέρμιγχαμ

Νικήτρια η Στεφανίδη στο Diamond League του Μπέρμιγχαμ…

Έναν ακόμη αγώνα που επιβεβαιώνει την καλή αγωνιστική της κατάσταση πραγματοποίησε σήμερα (18/8) η Κατερίνα...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.