Πρόσκληση για αναγγελία απαιτήσεων πιστωτών κατά της «CRONOS FINANCIAL»

Πρόσκληση για αναγγελία απαιτήσεων πιστωτών κατά της «CRONOS FINANCIAL SERVICES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (πρώην «INVESTMENT ANALYSIS Α.Ε.Π.Ε.Υ»), που τέθηκε σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης κατ' εφαρμογή των διατάξεων της περίπτωσης (γ), της παραγράφου 1, του άρθρου 8 και του άρθρου 90 του Ν. 4514/2018

 

Δυνάμει της υπ' αρ. 16/830/17.10.2018 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «CRONOS FINANCIAL SERVICES Α.Ε.Π.Ε.Υ.», πρώην «INVESTMENT ANALYSIS Α.Ε.Π.Ε.Υ.», η οποία εδρεύει στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, 12ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης - Μουδανίων, κτήριο SPECTRA, TK 57001, με αρ. Γ.Ε.ΜΗ 058131604000 (πρώην αριθμό ΜΑΕ 46938/06/Β/00/16) και Α.Φ.Μ. 099758473, Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, τέθηκε στο καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης του άρθρου 90 του Ν. 4514/2018.

 

Ο ειδικός εκκαθαριστής που διορίστηκε με την άνω απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

 

ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

 

τους δικαιούχους κάθε φύσεως απαιτήσεων κατά της εταιρείας με την επωνυμία «CRONOS FINANCIAL SERVICES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ», να αναγγείλουν τις απαιτήσεις τους και να προσκομίσουν όλα τα δικαιολογητικά τους στοιχεία σύμφωνα με την παράγραφο 7 του άρθρου 90 του Ν. 4514/2018, εντός πέντε (5) μηνών από την τελευταία δημοσίευση της παρούσας, στην έδρα της υπό εκκαθάριση εταιρείας ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην έδρα της υπό εκκαθάριση εταιρείας, με την ένδειξη ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ. Η παρούσα θα δημοσιευθεί άλλες δύο (2) φορές τις επόμενες δύο (2) εβδομάδες, σύμφωνα με την ως άνω διάταξη.

 

Το έντυπο Αναγγελίας Απαιτήσεων Επενδυτών μπορείτε να το προμηθεύεστε είτε από την έδρα της υπό εκκαθάριση εταιρείας, είτε ηλεκτρονικά από το website της εταιρίας http://www.invan.gr/, είτε μέσω της υποβολής σχετικού αιτήματος μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Η υπό εκκαθάριση εταιρεία θα εξυπηρετεί το κοινό και θα δέχεται αναγγελίες, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, από τις 10.00 π.μ. έως τις 14.00, στην έδρα της υπό εκκαθάριση εταιρείας.

 

Θεσσαλονίκη, 1η Νοεμβρίου 2018

Για τον Ειδικό Εκκαθαριστή

Μιχαήλ Χουρδάκης

 

 

Πρώτη καταχώρηση: 1 Νοεμβρίου


protoselida

World Business

Λεμέρ: Ο Γκοσν δεν μπορεί πλέον να ηγείται της Renault

Λεμέρ: Ο Γκοσν δεν μπορεί πλέον να ηγείται…

Ο Κάρλος Γκοσν δεν θα πρέπει να παραμείνει επικεφαλής της Renault ύστερα από τη σύλληψή...

Τεχνολογία

Προβλήματα στη λειτουργία του Facebook

Προβλήματα στη λειτουργία του Facebook

Προβλήματα παρουσιάζει τις τελευταίες ώρες η λειτουργία του Facebook, σύμφωνα με αναφορές χρηστών από όλο...

Τουρισμός

Handelsblatt: Θα έχει ο ελληνικός τουρισμός την τύχη του Ίκαρου;

Handelsblatt: Θα έχει ο ελληνικός τουρισμός την τύχη…

Εκτιμήσεις ότι ο ελληνικός τουρισμός ενδέχεται να σημειώσει πτώση την επόμενη χρονιά δημοσιεύει η εφημερίδα...

Copyright © 2018 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.